alhydran.nl
Beoordelingen:

305 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.619 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jan 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
alhydran.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alhydran.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede creme. Ik had uitslag door de zon gekregen met bultjes en jeuk. Ik smeer het al een aantal dagen op en de uitslag is verdwenen en de jeuk is ook weg. Huid herstelt goed. Snelle levering ook. Dus ik ben zeer tevreden
Beoordeling melden
NR
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn "oude vertrouwde " littekencreme was prima maar nadat ik alhydran kreeg geadviseerd van arts deze dus besteld. En hij is echt fantastisch! Smeert goed uit en mijn huid hersteld duidelijk sneller! Blij mee!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na een ooglidcorrectie heb ik een klein tubetje gekregen voor littekens en hydrateren Later heb ik het zelf ook besteld ben er tevreden mee Alleen mis ik dat het niet tegen pigmentvlekken is
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Vorig jaar na operatie zonnebrandcrème voor kitteken gebruikt. Prima m Nu ter ondersteuning littekencreme. Nog geen mening over, pas mee begonnen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een ooglidcorrectie gehad , met een zichtbaar litteken. Alhydran heeft goed z'n werk gedaan! Je ziet er niks meet van.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Amputatie littekenweefsel

Na 1 1/2 jaar masseren gaat het littekenweefsel eindelijk veranderen dank zij jullie crème.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen droge huid meer, onderbenen werden msteen zacht. Ik had echt v a n alles geprobeerd
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het verzacht het litteken, en bij mijn ogen voorkwam het dat mijn litteken breed werd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een hele fijne crème die helpt bij het herstel van de huid na m'n knie operatie
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie, fijne producten
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product. Nette communicatie en levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product voor een probleem huid
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Smeert goed werkt snel
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte zending
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top product
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
?????
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden