White Cloudz

1.224 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2022

whitecloudz.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun producten. De kwaliteit van de dekbedden en kussens wordt door vrijwel alle klanten als uitstekend ervaren. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gewaardeerd. Klanten geven aan dat de dekbedden en kussens zeer comfortabel, licht en warm aanvoelen. Klanten waarderen het persoonlijke, eerlijke en deskundige advies bij de aankoop. Het retourproces wordt als soepel en klantgericht ervaren, zonder gedoe. De website wordt als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en prettig ervaren.

ReviewsWhite Cloudz

Fantastisch

We zijn voor de tweede keer erg goed geholpen. Mijn eerste deken heb ik hier jaren geleden gekocht en nu heb ik mijn tweede deken aangeschaft voor de winter: 100% Aspen. Fantastisch, echt een aanrader!

Antwoord van White Cloudz

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review. We wensen je weer heel veel heerlijke, warme nachten toe! Groet, Dennis
Klantenservice.en kwaliteit van het dekbed.

Daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie review! Groet, Dennis

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis
Zo doorgaan

Dank je wel, dat motiveert ons enorm! Groet, Dennis

Keurige producten en levering ervan

Bedankt voor je positieve review! Groet, Dennis

Zomerdeken

Fijne, mooie zomerdeken. Goede service

Bedankt en veel slaapplezier! Groet, Dennis
Snelle verzending, prima dekbed ,

Antwoord van White Cloudz

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel het dekbed als de snelle verzending goed bevallen! Groet, Dennis
Lekker licht maar sluit heerlijk om je lichaam

Antwoord van White Cloudz

Super om te horen! Dat lichte, omsluitende gevoel is precies wat we willen bereiken Groet, Dennis
Jeg elsker letheden og kvaliteten af ​​White Cloudz gåsedunsdyner. Så lette, friske og varme. Kundeservice er altid tilgængelig og villige til at hjælpe, hvis der er problemer! Førsteklasses kundeservice! Tak!!!

Betrouwbaar

Niet moeilijk doen als je iets wil retourneren omdat in mijn geval het kussen niet bij mij paste.

Antwoord van White Cloudz

Bedankt voor je mooie review! We willen natuurlijk alleen tevreden klanten, dus als een product niet bij je past, lossen we dat graag netjes op Groet, Dennis

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis

T K
Truus K.
Heel goed produkt, snelle service

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis de Wit

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis de Wit

Nice!

The duvet is perfect. Fluffy, nice, warm

Antwoord van White Cloudz

Thank you for your kind words! Great to hear you’re enjoying the duvet. Wishing you many comfortable nights 😊
Goed bereikbaar, goed advies! Ook de terugkoppeling per mail, zoals beloofd, naar aanleiding van vragen via telefonisch contact zijn nagekomen. Top! Ga zo door zou ik zeggen ;-)

Antwoord van White Cloudz

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! We waarderen het enorm dat je je positieve ervaring met ons deelt Groet, Dennis

White Cloudz

De beste kwaliteit dekbedden voor mooie prijzen