White Cloudz

1.214 reviews in totaal   121 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen als uitstekend, duurzaam en comfortabel. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten beschrijven het comfort van de dekbedden en kussens als heerlijk warm, licht en zacht. Advies van medewerkers wordt als deskundig, betrokken en niet opdringerig ervaren. De webshop en bestelprocedure worden als eenvoudig en duidelijk ervaren. Retourneren en aanpassingen aan bestellingen verlopen soepel en zonder problemen.

ReviewsWhite Cloudz

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis de Wit

Bedankt voor de mooie review! Groet, Dennis de Wit
T K
Truus K.
Heel goed produkt, snelle service

Nice!

The duvet is perfect. Fluffy, nice, warm

Antwoord van White Cloudz

Thank you for your kind words! Great to hear you’re enjoying the duvet. Wishing you many comfortable nights 😊
Goed bereikbaar, goed advies! Ook de terugkoppeling per mail, zoals beloofd, naar aanleiding van vragen via telefonisch contact zijn nagekomen. Top! Ga zo door zou ik zeggen ;-)

Antwoord van White Cloudz

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! We waarderen het enorm dat je je positieve ervaring met ons deelt Groet, Dennis

Nabestelling vervangend hoofdkussen

Al een paar jaar gebruik in naar grote tevredenheid de producten van Whitecloudz. Onlangs wilde ik een exact model hoofdkussen nabestellen. Na contact met de klanten service is het kussen direct vervaardigd en binnen enkele dagen heb ik het ontvangen. Hele goede service! Met grote dank.

Antwoord van White Cloudz

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Groet, Dennis
Heerlijk warm dekbed. Heel licht maar wel super comfortabel in de koude dagen. Makkelijk besteld en snel geleverd. Kwaliteit is echt super!

Lekker genieten van je dekbed. Dank je wel Oscar
Wij zijn echt fan van de dekbedden! Ook zijn jullie erg klantvriendelijk en oplossing gericht.

Antwoord van White Cloudz

Superfijn dat jullie zo’n fan zijn van onze dekbedden én onze service. Daar doen we het voor! We wensen jullie nog heel veel comfortabele nachten toe en staan natuurlijk altijd voor jullie klaar als we ergens bij kunnen helpen. 😊 Groet Oscar
Tevreden van het product en correcte bezorging

Antwoord van White Cloudz

Fijn om te horen dat alles naar wens is! Groet, Dennis

Gewoon top!

Uitstekende kwaliteit, snelle service en fijne communicatie!

Precies waar we het voor doen. Dank je wel voor je review! Groet, Dennis

Zeer tevreden klant

Snelle verzending Goede communicatie Mooie prijs / kwaliteit

Antwoord van White Cloudz

Fijn dat alles naar wens is verlopen, dank je wel voor het delen! Groet, Dennis
Aantal jaar geleden kochten wij ons donzen dekbed hier, het is nog altijd fantastisch mooi en heerlijk om onder te liggen. Voor onze zoon daarom nu ook een dingen dekbed cadeau gedaan

Antwoord van White Cloudz

Wat fijn dat jullie zo genieten van onze mooie dekbedden. Hier doen we het voor. Dank je wel! Groet Oscar