barfmenu.com/nl

421 reviews in totaal   210 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en goed gecommuniceerde levering. De kwaliteit van het vlees en voer wordt als uitstekend, vers, gevarieerd en constant ervaren. De meeste huisdieren zijn dol op het voer en laten verbeterde gezondheid en enthousiasme zien. De klantenservice wordt geprezen als vriendelijk, deskundig, snel en oplossingsgericht. Klanten waarderen de ruime keuze, variatie in smaken en aangepaste producten voor allergieën. Het bestelproces wordt als eenvoudig, duidelijk en snel omschreven, en de verpakking wordt meestal als netjes, goed gekoeld en praktisch ervaren. Incidenteel wordt een tijdsafspraak niet nagekomen bij de levering. Er zijn enkele klachten over bederf of te veel botten in het vlees en voer. Sommige katten eten het voer niet of reageren er slecht op. Hoewel de keuze groot is, wensen klanten soms nog meer opties of kleinere verpakkingen. Er zijn enkele opmerkingen over minimale bestelhoeveelheden. Ook zijn er wensen voor kleinere porties en soms klachten over onhandige of niet-duurzame verpakkingsmaterialen.

Reviewsbarfmenu.com/nl

Geweldig

Snelle levering, katten zijn er dol op, een proef pakket zodat je kunt uit proberen wat de katten lekker vinden.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je geweldige review! 😻 Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je katten zo enthousiast zijn over onze producten. We vinden het proefpakket juist ideaal om te ontdekken welke smaken het beste in de smaak vallen. Bedankt voor je vertrouwen en we wensen jullie nog heel veel smulplezier! Groetjes, Team BARFmenu.

Mooi vlees, goed assortiment, duidelijke website, goede service en het vlees wordt netjes bezorgd. Mijn hond eet ivm allergie Paard en Hert premium.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel ons assortiment, de service als de bezorging naar tevredenheid zijn. Extra fijn dat uw hond met onze Paard- en Hert Premium voeding goed terecht kan ondanks de allergie. Daar doen we het voor! Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling. Groetjes, Team BARFmenu.

Top product

Zeer snelle levering. Puppy brokken gekocht en direct verschil in eetgedrag en ontlasting. Top!

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de puppybrokken zo goed bevallen en dat je direct verschil merkt in het eetgedrag en de ontlasting. Daar worden wij net als u en de hond ontzettend blij van! 😍 Groetjes, Team BARFmenu.
Super fast delivery! Got it the next day. A lot of in paper inlays. Not very sustainable. I wish all flavours would come in the small packaging size. For small dogs it requires cutting the frozen food in portions. Otherwise all good and happy!

Antwoord van barfmenu.com/nl

Thank you for your review! Great to hear your order arrived so quickly and that you’re happy overall 😊 We appreciate your feedback about the paper inlays and packaging sizes. Sustainability and ease of use are important to us, so we’ll definitely take your comments into consideration. We understand that smaller portions can be more convenient, especially for small dogs. Thanks again for sharing your experience, and we hope to see you again soon! 🐾 Groetjes, Team BARFmenu.
Uitstekende kwaliteit, diverse smaken. Niets aan toe te voegen..

Antwoord van barfmenu.com/nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze verschillende smaken. 🐾 PS: Wat een knappert! 😍. Groetjes, Team BARFmenu.
Zeer goed vlees voor een redelijke prijs, en ook heel gemakkelijk diep gevroren thuis bezorgd, door hun vaste vervoerder Leen Menken, die zeer vriendelijke en bekwame chauffeurs in dienst heeft...

Antwoord van barfmenu.com/nl

Hartelijk dank voor deze waardevolle review. Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent over het kwaliteit van het vlees. Ook fijn om te horen dat de levering door onze vervoerder soepel en prettig is verlopen. We geven het compliment zeker door aan de chauffeurs! Graag tot de volgende keer! Groetjes, Team BARFmenu.

Snelle levering en server

Snelle levering. En had een kortingscode gekregen die niet werkte maar werd direct opgelost aan de telefoon. Gewoon zoals het hoort zonder lange telefoon menu’s of wachtrijen.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat het probleem met de kortingscode direct en zonder gedoe is opgelost. We vinden het belangrijk dat je snel en persoonlijk geholpen wordt, dus geweldig dat je dit zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Groetjes, team BARFmenu.
I received some food which was rotten. I opened one and I thought it smelled funny but fed it my dogs thinking maybe its just the normal smell (which isnt always pleasant) That evening my dogs were very sick. I opened more of the sausages and smelled the same odor so I threw it all away. One of the labels had a date of 2027 but as I had thrown some of them away already, I am not sure if they were just outdated. If they were, this would still be surprising as I use up all the purchased sausages within a few months. Now I will only order the steamed/cooked sausages and keep my eyes on the dates. I will keep them in deep freeze even though this is not necessary and defrost just before use. If I receive one which has an expiration that is close, or if my dogs ever get sick again I will stop using this company.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Thank you for sharing your experience. We are very concerned to read this, as food safety and product quality are extremely important to us. In the 16 years that our company has existed, we have never encountered a situation like the one described here. All of our products are produced under strict quality control and each batch is carefully checked during production. If a product does not meet our standards, it is immediately removed and never leaves our facility. What surprises us most is that we have not been contacted directly about this issue. Whenever a customer experiences a problem, we strongly encourage them to reach out to us first so we can investigate it properly. Thanks to our traceability system, we can track every product back to the exact production batch and thoroughly examine what may have happened. To investigate this case properly, we kindly ask you to contact us and provide the product name and batch number from the packaging. With this information we can conduct a full investigation and determine whether something may have gone wrong. We take situations like this very seriously and would genuinely like the opportunity to look into this for you and find a suitable solution. Please feel free to contact us directly so we can assist you further. With kind regards, Team BARFmenu.
Super snelle levering. Echt top

Antwoord van barfmenu.com/nl

Hartelijk dank voor de fijne review en tot de volgende bestelling. 🥰 Groetjes, Team BARFmenu.
Snelle levering, goede spullen.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Hartelijk dank voor de fijne review! Groetjes, Team BARFmenu.
A V
Ada v.

Goed voer voor de hond !!

Onze labradoodle is sterker en levendiger geworden.Door dit voer. En we gaven zelf al de 4 soorten vlees in een week ,en zelf deden we groente, zalmolie en combimix van mineralen en vitamines erbij. Nu zag ik op het etiket, dat er bij Barfmenu vers vlees ,nu ook zalmolie, en vitamines en mineralen is toegevoegd.We geven nu dus alleen maar groentes er zelf bij. Wij willen verder ook geen rund of kip.En vinden het lastig, dat er bij lam wel zoiets wordt toegevoegd.Ik was er zeker van, dat ik enkel lam had toegevoegd.Nu moet ik zo gaan bekijken wat er inzit.Ook extra toegevoegd onverteerbaar, is er nu ook toegevoegd.Dat willen we voor onze hond ook niet,op aanraden.Je snapt, dat ik er nu elke keer goed voor moet gaan zitten, om te bestellen.Maar de kwaliteit is het waard.Bedankt !!

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 💚 Wat geweldig om te horen dat jullie labradoodle sterker en levendiger is geworden door BARFmenu. We begrijpen heel goed dat je bewust naar de samenstelling kijkt. Klopt inderdaad dat we aan BARFmenu extra zalmolie, vitamines en mineralen hebben toegevoegd. Dat doen we om het voer nog completer te maken, zodat je minder hoeft bij te supplementeren. Zelf groenten toevoegen is natuurlijk een mooie aanvulling. Wat betreft de smaken: wij adviseren in deze de BARFmenu DeLuxe smaken, hier zit geen kip en rund in. ☺️ Dank voor je vertrouwen in BARFmenu en voor je kritische blik, die helpt ons om scherp te blijven. Veel gezonde en smakelijke maaltijden gewenst voor jullie hond! Groetjes, Team BARFmenu.
het ziet eruit als mooi vlees

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor de mooie review! Wij vinden het minstens zo belangrijk dat het vlees er goed uitziet als dat het van uitstekende kwaliteit is. 😊🐾 Groetjes, Team BARFmenu.
Mijn hond eet een stuk beter en is dol op KVV

Antwoord van barfmenu.com/nl

En dat is precies waar wij het voor doen! Super bedankt voor uw review. Groetjes, Team BARFmenu.

barf to go

Ik heb de barf to go. Makkelijk bewaren in de kast. Erg prettig en onze hond doet het weer goed op een eet het erg graag.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Super om te horen dat het goed bevalt en dat de hond het lekker vind. Daar doen wij het voor! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Team BARFmenu.
Mijn kittens krijgen als eerste vastvoer Babypack. Daar doen ze het heel goed op.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je kittens zo goed reageren op Babypack als eerste vastvoer. We wensen de kleintjes veel gezonde groei en smulplezier toe. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt! Groetjes, Team BARFmenu.
Hele snelle levering en goed verpakt en de hond is er gek op ben zeer tevreden.

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de bestelling snel en goed verpakt is aangekomen. En nog belangrijker: dat uw hond er zo van geniet! Dank voor uw vertrouwen en veel eetplezier gewenst voor uw viervoeter. We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team BARFmenu.
Makkelijk bestellen en snelle levering

Antwoord van barfmenu.com/nl

Hartelijk dank voor uw fijne review! Groetjes, Team BARFmenu.
C B
C B.
Mijn hondjes (chihuahua,s) eten vanaf pup al kvv van verschillende goede merken ,maar dit merk is wel hun favoriet

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je chihuahua’s al vanaf pup gewend zijn aan KVV en dat ons merk hun favoriet is. Daar doen we het voor! We hopen dat ze er nog lang van blijven genieten 🐾 Groetjes, Team BARFmenu.
A V
Ada v.
prima voer, voor gevoelige magen van honden.En gezond ,omdat het echt bij honden past. Ik koop nu steeds het luxe pakket met 5 soorten vlees. Wat daar niet bij zit , is eend. Het zou fijn zijn ,dat dat er ook bij te bestellen is..

Antwoord van barfmenu.com/nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het voer goed bevalt en geschikt is voor gevoelige magen precies waar we het voor doen 😊 Goed nieuws: eend is bij ons ook los te bestellen. Zo kun je het luxe pakket eenvoudig aanvullen met eend, mocht je dat graag willen toevoegen aan het menu. Dank je wel voor het meedenken en veel eetplezier gewenst voor je hond! 🐾 Groetjes, Team BARFmenu.