visdeal.nl

13.449 reviews in totaal

13.449 reviews since 28 jan 2025

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de goede kwaliteit van de producten. Ook het brede en diverse assortiment wordt gewaardeerd, evenals de scherpe prijzen en regelmatige acties. De verpakking biedt meestal goede bescherming en wordt als positief ervaren. Desondanks zijn er regelmatig opmerkingen over vertragingen bij de levering door pakketdiensten. Sommige klanten ervaren problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice en hebben moeite met de AI-chatbox. Er zijn af en toe klachten over defecte of onvolledige producten. Ook worden de verzendkosten soms als te hoog gezien en zijn er negatieve opmerkingen over het gebruik van te grote dozen voor kleine bestellingen. Tot slot is er onvrede over trage of geautomatiseerde communicatie en onduidelijkheid bij het oplossen van problemen.

Reviewsvisdeal.nl

Goede service

Prima bereikbaar en behulpzaam. Aleen als prutsnl het niet redt om te leveren zoals afgesproken dan kijken de mensen van visdeal alleen naar de track&trace gegevens. Die heb ik zelf ook.. Dus gevoel bekruipt mijn een beetje dat prutsnl maar kan doen of laten wat ze wensen en dat visdeal hier totaal geen invloed op heeft of wil hebben. Heb dus totaal 8 dagen op mijn pakket moeten wachten. Let wel dit lag puur aan prutsnl

Boillies van Pro-line Garlic

Ik had boillies van Pro-line Garlic besteld (ook voor de korting) maar deze hadden geen geur of wat dan ook. Hier over gebeld en ik ben netjes te woord gestaan. Er werd gelijk gekeken naar het product wat er aan de hand kon zijn en ik heb nieuwe emmer gekregen. Ik was bang dat dit niet op tijd zou aankomen ik had het weekend een wedstrijd. Post.nl is laat in deze drukke dagen maar ik had m donderdag al binnen, dus ruim op tijd. helaas niets gevangen :(
Zeer slechte ervaring ivm Post NL,gevraagd om te leveren dinsdag komen op maandag vinden het adres niet(goed adres op de factuur ),tweede levering met het bericht dat ze het niet halen en derde maal idem.Dan toch eindelijk geleverd op de valreep omdat mijn buurvrouw juist voor de deur was.Het is inderdaad niet de fout van Visdeal of het materiaal wel aan de firma die de levering doet.

Visdeal super service en zeer tevreden

Visdeal.nl heeft een super goede dienst na verkoop. Ik spreek uit ervaring. Ik dacht niet dat de communicatie en afhandeling bij een online aankoop zo vlot en eerlijk kon verlopen. Ik zal dan ook geen seconde twijfelen om deze site aan te raden aan vrienden. Ik zou zeggen die zo verder
Ik bestel ondertussen al geruime tijd bij [Visdeal.nl](https://www.visdeal.nl?utm_source=chatgpt.com) en ben telkens opnieuw zeer tevreden. Het assortiment is enorm uitgebreid, de prijzen zijn scherp en de acties zijn vaak echt interessant voor zowel beginnende als ervaren vissers. Wat ik vooral waardeer, is de snelle levering en de degelijke verpakking van de producten. Alles komt netjes en correct aan. Ook de kwaliteit van de producten voldoet volledig aan de verwachtingen. De klantenservice reageert vriendelijk en professioneel wanneer je vragen hebt. Dat geeft vertrouwen om hier opnieuw te bestellen. Niet voor niets scoort Visdeal zeer sterk op Trustpilot met duizenden positieve beoordelingen. Kortom: een betrouwbare webshop met topservice, scherpe deals en een uitstekende keuze aan hengelsportmateriaal. Absoluut een aanrader voor elke visliefhebber!

Beter verpakken

Snelle levering. Misschien beter opletten hoe een hengel wordt verpakt. K heb een keer een Shimano Bolognese hengel binnen gehad die volgens mij met de top eerst in een koker gemieterd was. Top oog was bijna dubbelgevouwen. Heb m heel voorzichtig weer terug kunnen buigen.
Snel en nette bezorging voor een mooie prijs. Verbeterpunt zou zijn om zoveel mogelijk brievenbus post te maken, desnoods artikelen vacuem trekken zodat ze "platter" zijn en door de brievenbus kunnen. Dit scheelt heel veel verpakkingsmateriaal en de klanten hoeven er niet voor thuis te blijven en scheelt ook verzendkosten
De producten zijn gewoon prima maar de levering niet. 2 keer een bestelling gedaan met aangepaste levering (vrijdag avond) en 2 keer pas op maandag ontvangen. Hiervoor zelfs extra betaald. Geen reactie van hun zelf dat de levering vertraagd is. Kom je pas achter als je belt waar het blijft. Ook geen reactie over de extra gemaakte kosten voor de bezorging. Als je geen haast hebt prima te bestellen. Last minute iets bijbestellen voor een weekend tripje vissen absoluut niet aan te raden. En klachtenafhandeling zou ik iets aan doen

Top webshop en supersnelle service!

Ik ben erg enthousiast over Visdeal.nl! Het bestellen gaat eenvoudig, het aanbod is groot en de service is uitstekend. Mijn bestelling werd bovendien snel verzonden en netjes geleverd. Zeker een aanrader voor iedere sportvisser. Ik kom hier absoluut vaker terug!

Bereikbaarheid klantenservice

Snelle reacties, helaas wel via AI chatbox, met opendeur antwoorden waar ik niet blij van werd. Telefonisch is Visdeal maar beperkt bereikbaar. Uiteindelijk na aandringen een medewerker aan de mail gehad en die was uitermate correct en vriendelijk en uiteindelijk snel tot een passende oplossing gekomen en dat was erg fijn. TIP: Doe iets aan jullie bereikbaarheid buiten de AI chatbox!

Alles top

De visdeal heeft alles over vissen. Karper spullen, snoek spullen, baars enz je kan uit alles kiezen goedkoop duurder, duurste ze leveren je pakketje vaak binnen 1 dag en je bent al weer klaar om te vissen tot nu toe heb ik geen probleemen gehad en bestel hier dus ook altijd mijn visspullen
Ai geen email laten sturen dat alle afdelingen eraan kunnen werken omdat je alle info hebt verschaft,krijg vervolgens mail met een link naar de retourafdeling waar je weer alles moet invullen,ik heb dat niet gedaan,vervolgens heeft Dylan alles toch heel netjes opgelost!

Goede service ! Duidelijke website , betrouwbaar

Vandaag besteld , morgen in huis , alleen voor NL , maar track&trace is wel goed voor verzending Belgie , vroeger kon je nog een cadeautje kiezen bij een bestelling over 100€ , was altijd wel een leuk extraatje, visdeal nl , altijd tevreden over geweest !

Gewoon top!

Altijd top ervaring gehad en snelle levering. Wegens een fout van postnl was mijn pakket een keer bij een ophaalpunt aan de andere kant van de stad geleverd, heb toch de verzendkosten vergoed gekregen ondanks het niet hun schuld was. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Verzending duurde langer dan gepland. Kwam door drukte in jullie magazijn en werd al snel kenbaar gemaakt, maar vind ik niet heel netjes om dat pas na de betaling te melden. Verpakken bestelling kan beter. Pakket was beschadigd, waardoor artikel ontbrak. Dit is wel netjes nagestuurd, maar voorkomen is beter dan herstellen.
Mijn pakketjes komen altijd exact op tijd toe en dit is meestal na 1 of 2 dagen wat heel snel is voor een bedrijf terwijl ik in Belgie woon. De pakketjes komen ook altijd ongedeerd aan wat super is. De producten zijn meestal ook naar wens qua kleur en andere zaken.
Zeer tevreden over de Fox MX beetmelders. Ze werken goed, reageren snel en het geluid is duidelijk. Ook ’s nachts zijn de lampjes goed zichtbaar. Voelen degelijk aan en zijn makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader voor het karpervissen! 🎣
Fijne webshop met heel veel aanbod en zeer schappelijke prijzen. Levering is altijd snel. Ik koop hier regelmatig mijn spullen, je kunt rustig bepalen wat je wilt hebben en de spullen worden keurig aan de voordeur afgeleverd, wat wil je nog meer?
Wat chaos hier n mijn bestelling mbt halen van mijn vakantie alles perfect geregeld springend door hoepels en bijbehorend kunst en vliegwerk alles op tijd en super tevreden en daarbij eerste roofblei ever van 88 cm ! Blij ei en wederom mega dankbaar. Gr s

Welkom bij Visdeal, dé webshop voor iedereen die graag een hengeltje uitwerpt. Samen delen wij één grote passie met elkaar: de hengelsport. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van zijn of haa...