nl-nl.bakker.com

2.735 reviews in totaal   546 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het brede assortiment aan planten en zaden, de gebruiksvriendelijke bestelprocedure en de heldere informatie en updates die doorgaans worden verstrekt. Ook wordt de snelle levering vaak positief benoemd, net als de zorgvuldigheid van sommige verpakkingen. Daarnaast zijn er complimenten over scherpe prijzen bij bepaalde producten. Tegelijkertijd zijn er klachten over de kwaliteit en vitaliteit van de geleverde planten, waarbij soms kritiek wordt geuit op de algemene staat en groeikans. Regelmatig wordt melding gemaakt van vertragingen, foutieve leveringen of onvoldoende communicatie rondom de bezorging. De verpakking krijgt eveneens kritiek wanneer deze schade veroorzaakt of onvoldoende stevig blijkt. Sommige klanten ervaren onduidelijkheden of technische problemen tijdens het bestelproces, terwijl ook het betaalsysteem en beperkte betaalmogelijkheden als frustrerend worden ervaren. Tot slot zijn er opmerkingen over te hoge prijzen of onverwachte kosten, evenals klachten over onduidelijke of uitblijvende reacties op klachten.

Reviewsnl-nl.bakker.com

Privéprofiel

Verpakking en afhandeling klacht

De wijze van verpakken kan en moet echt beter. Ieder geval consequent goed verpakken. Planten en bloemen zijn delicate producten. Ik heb vaker elders besteld en elke bloem, plant, stekje etc is apart en per stuk verpakt waar kwaliteit van leven echt wordt gewaarborgd. Heb inmiddels een groot deel aan recensies gelezen van Bakker.com en heb helaas gelezen dat ik niet de enige was met slechte verpakkingswijze waardoor er beschadiging aan producten is ontstaan. Minimale tegemoetkoming ter compensatie van de schade vooralsnog gekregen. Heb wel verzoek ingediend om meer korting die de schade zal dekken en het opnieuw leveren van een plant (Japanse sierkers) die het meest beschadigd is van alle planten. Ik hoop dat hier positief op gereageerd word. Ik ben nog steeds van plan om nieuwe bestellingen te doen, maar hoop wel op een goede afwikkeling van mijn klacht.

Plantjes slecht, afhandeling goed op bepaald iets na

De maskerbloemplantjes die ik had besteld waren ronduit slecht en na reclameren niet meer beschikbaar. Ik zal waarschijnlijk geen plantjes meer bestellen bij Bakker.com Nadat ik geklaagd had, kreeg ik een tegoed waarmee ik opnieuw kon bestellen. Heb hiervoor onlangs zakjes met zaden gekocht omdat ik geen planten meer durfde te kopen. Het tegoed heb ik gebruikt. Wilde de verzendkosten daar ook mee betalen maar dat kon niet. Ik heb dus het tegoed gebruikt voor de zaadjes en daarbij nog verzendkosten moeten betalen. De afhandeling door de medewerkers was netjes, correct. Toch vond ik het jammer dat ik nog geld moest uitgeven aan de verzendkosten.

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste klant, Bedankt voor feedback. Het spijt ons dat u niet de beste ervaring hebt gehad, terwijl ons streven is 100 procent klanttevredenheid. Wij nemen uw opmerking daarom serieus en nemen deze mee ter verbetering van onze dienstverlening. Fijn dat u de afhandeling door onze medewerker correct vond. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig, wij blijven voor u beschikbaar. Met vriendelijke groeten, ​Het team-Bakker

Buitengewoon prettige bestelervaring

Alles was TOP. De website en de informatie die het zoeken makkelijk maakt. De email communicatie na de bestelling is erg goed. De snelheid van levering super. Planten waren erg goed verpakt en arriveerde met vochtige wortels. Heel goed dus. De documentatie per plant (sticker en itemnummer per plant en verpakking) is erg goed en bruikbaar. Je weet precies welk type roos waar geplant moet worden. Alle 8 verschillende (klim) rozenstruiken waren groot en lang genoeg. De meeste meer dan 30 cm in zeer goede staat en met een zeer goed wortelstelsel per roos. Prijsstelling is goed en zeker concurrerend.

Levering was snel en goed.

Levering was snel en goed . Helaas weet ik niet of de plantjes het gaan redden door de warme dagen . Toen ze aan kwamen waren ze erg slecht aan toe .

Uitstekende conditie van de planten en goede verpakking!

de producten komen meer op tijd en zijn in uitstekende conditie het zou mooi zijn als er meer aanbiedingen komen en bij bv aankoop van 20 euro gratis verzending een 1 malig te betalen bedrag per jaar voor verzending zoals bv Bol.com met Select doet zal meer omzet voor Bakker.com opleveren omdat mensen dan eerder genijgd zijn om een bestelling bij Bakker te doen.
Een plantje was dood maar direct een nieuwe ontvangen
BETALINGEN LOPEN NIET ALTIJD LEKKER . HEB HIEROVER GECORROSPONDEERD , EERST WERKTE HET NIET OP DE BANKKAART VERVOLGENS DE CREDITKAART GEPROBEERD WERKTE OOK NIET TOEN NOG EEN KEER GEPROBEERD MET DE BANKKAART EINDELIJK LUKTE HET DUS . VOOR JULLIE EEN REDEN OM HIER AANDACHT AAN TE SCHENKEN !!!!

Hoor niks over creditering verdorde kokospalm

Op 7 mei bestelling gedaan. Waaronder kokospalm van 29,95 + 6,95 verzendkosten. Bij binnenkomst was hij al verdord. Gemeld bij Bakker. Zouden nieuwe sturen. Maar kwam niet. Gemeld dat ik bedrag gecrediteerd wil hebben bij Klarna. Wederom hoor ik niks. Inmiddels bijna maand verder. De kokospalm ligt inmiddels in de kliko (zie foto). En elke keer schrijven ze maar dat je geduld moet hebben. Ik vind dit gewoon heel onfatsoenlijk.
De helft van de bestelling was beschimmeld aangekomen
De eerste poging om te bezorgen was mislukt omdat ikzelf het huisnummer niet had ingevuld. Na contact met Bakker is het snel opgelost en de verzending werd kosteloos opnieuw verzonden. Dik compliment! Helaas zag de bamboe er een beetje treurig uit bij aankomst. Ik hoop dat ik er wat leven in kan blazen.

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste, Fijn om te weten dat het uiteindelijk goed is gekomen met uw bestelling. Ten aanzien van de bamboe, aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Met vriendelijke groeten, ​Het team-Bakker
Staan al ik de tuin .

Kleurenblind?

De kleur voldeed niet. Ik bestelde oranje en kreeg rode geraniums en de kwaliteit zou ik ook niet over naar huis willen schrijven. Het zou eventueel ook door de vele regen kunnen komen, maar ze staan er treurig bij.
De betaling via Shop werkte slecht. Allerlei betaalmethoden die lastig te selecteren zijn. Eerst alleen maar credit cards, die dan ook nog niet goed gaan, daarna anders ingelogd en opnieuw geprobeerd. Ging ook niet lekker. Verzendadres staat dan ineens op afleverpunt ipv thuisadres. Nogmaals opnieuw geprobeerd en nu ineens de keuzes voor iDeal, applePay en PayPal. Daarna ging het goed.

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat het uiteindelijke wel is gelukt. Wij nemen uw klacht serieus en zullen dit meenemen ter verbetering van onze dienstverlening. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig, wij blijven voor u beschikbaar. Met vriendelijke groeten, ​Het team-Bakker
Mooie plantjes
Ik heb een bestelling geplaatstop 11-5-2026 maar verder niets gehoord en niets geleverd

EERST ZIEN - DAN GELOVEN

In het kader van "eerst zien - dan geloven" waardeer ik jullie met vier sterren. Nu even kijken hoe het bezorgproces maar, veel belangrijker nog, het groeiproces van de bestelde producten (4 x witten bollen pakket) verloopt!

Feedbackverzoek te snel

Jullie sturen mijn een feedbackverzoek voordat ik het product heb ontvangen, ik moet eerst het product ontvangen voordat ik het kan beoordelen

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat het wat verwarrend kan zijn, vooral als u uw pakket nog niet hebt ontvangen. We zullen in de toekomst proberen om de enquête op een geschikter moment te sturen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig, wij blijven voor u beschikbaar. Met vriendelijke groeten, ​Het team-Bakker
1 product is dood geleverd
B W
Bert W.

Redelijk geprijsd en snel geleverd. Prijsstelling onbetrouwbaar.

Pluspunten: redelijk geprijsd en snel (2 dagen) geleverd. Minpunt: een dag later waren de krokussen 15% duurder en de sneeuwklokjes maar liefst 43%. Ik heb dus blijkbaar geluk gehad, maar het komt mij weinig betrouwbaar over. Over de kwaliteit van de bollen valt nog niets te zeggen. Afwachten wat er in het voorjaar opkomt.

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste, Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen uw zienswijze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig, wij blijven voor u beschikbaar. Met vriendelijke groeten, ​Het team-Bakker
Tussen bestelling en levering zat te veel tijd... Geen idee hoe de planten aangekomen zijn, ze waren iig goed verpakt. Mijn computer waarschuwde regelmatig dat de website niet betrouwbaar was... Krijg je niet erg veel vertrouwen van...

Antwoord van nl-nl.bakker.com

Beste klant, Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Onze excuses voor de langere levertijd en eventuele onzekerheid die dat heeft veroorzaakt. We vinden het goed om te horen dat de planten goed verpakt waren bij aankomst. Wat betreft de website, wij zullen eraan werken om de veiligheid en betrouwbaarheid verder te verbeteren. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en doen ons best om uw ervaringen in de toekomst zo soepel mogelijk te maken. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, horen we dat graag. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het team-Bakker