tevu.nl

2.391 reviews in totaal   326 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en punctuele levering, evenals de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De algemene service wordt als uitstekend beschouwd, met veel waardering voor het nakomen van afspraken en het adequaat oplossen van problemen. De duidelijke communicatie, het makkelijke contact leggen en de bereikbaarheid dragen bij aan een positieve ervaring. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed tot uitstekend gezien en de eenvoudige bestel- en betaalmogelijkheden worden gewaardeerd. Hoewel de communicatie en bereikbaarheid over het algemeen als positief worden ervaren, zijn er enkele suggesties van klanten voor verdere verbetering op dit vlak. Daarnaast zijn er lichte opmerkingen over het mogelijk scherper kunnen prijzen.

Reviewstevu.nl

W V
Willjan v.
Vriendelijk, behulpzame mensen en fijne maar ook snelle service

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt voor uw mooie compliment!. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu

Eerlijk fijn bedrijf

Fijn bedrijf altijd vriendelijke mensen, prijs kwaliteit is ook goed. Top bedrijf om mee samen te werken.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Dank u wel voor het mooie compliment! Hier worden we blij van. Hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Altijd zeer correcte en snelle leveringen.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Heel erg bedankt voor uw positieve woorden over TEVU. We streven er altijd naar om snelle en correcte leveringen te verzorgen, zodat u volledig tevreden bent met onze service. Het is fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt en dat we aan uw verwachtingen voldoen. Bij TEVU staan betrouwbaarheid en klanttevredenheid altijd voorop. We kijken ernaar uit u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
D V
dick v.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de snelle levering. Bij TEVU vinden we het heel belangrijk om onze klanten snel en betrouwbaar te bedienen, zodat u direct van uw aankoop kunnen genieten. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Uw gemak en tevredenheid staan bij ons altijd voorop! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Dienstverlening van de ouderwetse stempel , communicatie goed en afhandeling goed , Eric ,Eurotrex Aalsmeer

Antwoord van tevu.nl

Beste Eric, Super bedankt voor uw mooie woorden over onze dienstverlening bij TEVU. We vinden het echt belangrijk om die betrouwbare, ouderwetse service te bieden waar u op kunt rekenen. Het is fijn om te horen dat de communicatie en afhandeling voor u goed zijn verlopen. Zo zorgen we er bij TEVU altijd voor dat alles soepel en duidelijk verloopt, precies zoals het hoort. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
K J
K.Jacobs J.
Mooi product, voldoet aan de verwachting Snelle levering, snelle doorgang in het koopproces.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Wat een mooie complimenten, dank u wel hiervoor! We doen ons best, het is altijd weer fijn als het ook zo ervaren wordt. We zien u graag weer terug bij Tevu. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu