wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
2x mail gestuurd en geen antwoord ontvangen. Nu zitten we met een niet tevreden aankoop. Misschien dat na deze review een alsnog echte reactie komt van Wall-art. Dan schrijf ik een nieuwe positieve review.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds mijn bestelling niet binnen. Reageert heel laat of niet op mail. Ik had gemaild dat ik hem wil annuleren omdat het zo lang duurt maar ook dat tot op heden nog niks op gehoord.
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service, géén aftersales oid

Ik heb een mail gestuurd dat ik het bestelde behang wil retourneren (weken geleden al) maar nog steeds geen enkele reactie ontvangen! Slechte service, geen after sales oid!
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niets ontvangen!

Geen bestelbevestiging ontvangen, geen verzendstatus, pak gewoon niet ontvangen. Geld uiteraard wel van de rekening gedaan!
Beoordeling melden
MB
Monique B.
Scharendijke
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kleuren in het echt wijken enorm af van het voorbeeld op internet. Heel jammer. De instructie over het aanbrengen van de zelfklevende behangcirkels is absoluut niet duidelijk terug te vinden op de website. Mailtje gestuurd, maar die wordt gewoon niet beantwoord en telefonisch contact is niet mogelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
30 jun 2023
Dear customer, we are sorry that you are dissatisfied. A customer service representative will contact you to clarify your concerns. Your K & L Wall Art Team
IA
Irene A.
Arnhem
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos. Betaald, maar niets ontvangen en contact onmogelijk

Ruim drie weken geleden een bestelling gedaan. Betaald. Niets ontvangen. Geen bestelbevestiging, geen track and trace, geen product. Heb twee mails gestuurd, een naar Nederlandse infomail, een naar de Duitse, en nog een via PayPal. Niets gehoord. De webshop deugt niet en ik ben mijn geld kwijt.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit, product retrour gestuurd, verplicht om zelf de kosten voor retour te betalen! Best niets van kopen. Ook trusted webshop is niet te vertrouwen, ze betalen ook niet het volledige bedrag terug. Onveilige site, je bent enkel geld kwijt
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb nooit iets ontvangen ,heb al een mail naar wart-all gestuurd maar helemaal geen reactie gehad .zou graag weten war mijn artikelen gebleven zijn want volgens ups zijn ze 26mei al afgeleverd .helemal geen berichten ups waar ze ermee gebleven xijn
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
14 jun 2023
Dear Customer, our service will contact you. Your K & L Wall Art Team
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb een muursticker besteld en gekregen volledig gekreukt heb een email gestuurd en nog altijd geen antwoord plus om te retourneren word er 10 euro ingehouden en tis hun schuld dat ik die gekreukt toegestuurd krijgen zat zelfs niet in een koker !
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het pakket onvolledig bezorgd gekregen. Er missen onderdelen. Ik heb dit gemaild naar wall-art maar heb nog geen reactie ontvangen. De licht groene foto is wat het zou moeten zijn. De donker foto is wat ik geleverd heb gekregen.
Beoordeling melden
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

IK WOON IN BERGEIJK. DR. H.

HELAAS IS ER N FOUT GEMAAKTHET PAKKET IS AANGELEVERD IN DE REGIO BERKEL EN RODENRIJS. IK WOON IN BERGEIJK. DR. H. VAN PAPENDRECHTSTRAAT 78 POSTCODE 5571GW. DIT PAKKET IS VOLGENS DPD RETOUR GESTUURD AFZENDER. DUS NOG NIETS ONTVANGEN.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
23 aug 2023
We are sorry that you have not received your order yet. Since the address data was entered incorrectly by you, the package could not be delivered. Unfortunately, you have also still not responded to any email from our customer service. We will forward the information with the address data to the shipping department and send the package again. Your K & L Wall Art Team
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klok retour gedaan. Nog steeds geen melding van gehad. Bij klarna staat de rekening nog open.. Duurt erg lang allemaal. Klok was ook zoveel geld niet waard. Kartonnen klok voor ruim 50 euro. Geen ophangsysteem erbij.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
23 aug 2023
Your return was received by us on 08/07/2023 and has already been processed on 08/08/2023. Furthermore, we give in our store 14 working days, from receipt of the return with us, for processing. In your case, everything has therefore been processed in due time. Your K & L Wall Art Team
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking was zo slecht dat het product ernstig beschadigd was. We moesten het terugsturen We durfden het niet opnieuw te laten sturen, omdat we geen vertrouwen meer hadden in hun manier van verpakken.
Beoordeling melden
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niks binnen! Ik heb op 18-09-2023 een bestelling geplaatst en heb de producten nog steeds niet ontvangen. Ook heb ik al meerdere mails verstuurd, maar tot op heden totaal geen reactie gehad!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fotobehang met kleurenbaan en tekst door het patroon heen. Veel heen en weer gemaild zonder een normaal antwoord te krijgen. Dat hoort zo zegt de onvriendelijke Tanja. Geen beste ervaring voor mij.
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het duurde best lang voordat de bestelling binnenkwam en kreeg ook geen bestelbevestiging ofzo. Bovendien is het verkeerde artikel geleverd en is het moeilijk om het artikel retour te sturen
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is ronduit schandalig. De muursticker was volledig verkreukeld en vol met vouwen. Deze was niet meer bruikbaar. Echt een dikke NUL. Ik koop daar nooit meer iets.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
24 okt 2023
We are sorry that you are dissatisfied. However, your order has already been cancelled and refunded without any issues. Your K & L Wall Art Team
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stukje behang besteld(2 weken geleden) om te kijken of het iets voor ons was, maar nog steeds niets binnen. Mail gestuurd en dan krijg je als antwoord geen personeel.
Beoordeling melden
RH
Riet H.
Rhauderfehn
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is na 3 weken nog steeds niet binnen. Ik heb jullie gemaild enter antwoord was dat DHL gebeld en gemaild zou worden en verder niets meer vernomen!!!!!😡
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
30 jun 2023
Dear Customer, we are sorry that you still have not received your order. A customer service representative will contact you by mail to clarify the further procedure. Your K & L Wall Art Team
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
heb lang op mijn bestelling gewacht. Hij kwam beschadigd aan. Om weer zo n lange wachttijd te vermijden ben ik akkoord gegaan met een percentage terugstorten.
Beoordeling melden