wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

775 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.550 beoordelingen in totaal  

4,21
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RH
Riet H.
Rhauderfehn
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is na 3 weken nog steeds niet binnen. Ik heb jullie gemaild enter antwoord was dat DHL gebeld en gemaild zou worden en verder niets meer vernomen!!!!!😡
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
30 jun 2023
Dear Customer, we are sorry that you still have not received your order. A customer service representative will contact you by mail to clarify the further procedure. Your K & L Wall Art Team
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
heb lang op mijn bestelling gewacht. Hij kwam beschadigd aan. Om weer zo n lange wachttijd te vermijden ben ik akkoord gegaan met een percentage terugstorten.
Beoordeling melden
TM
Thea M.
groot ammers
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Met dhl stoppen. Het pakket is voor de voordeur gezet, wij waren met vakantie, gelukkig hebben de buren het binnen gehaald. Dat verdiend niet de hoofdprijs
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
24 aug 2023
We are sorry that you are dissatisfied. Unfortunately, we have no influence on the shipping service providers and how they work. We hope you are still happy with the product. Your K & L Wall Art Team
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nooit een product ontvangen.. enkele mails gestuurd met een vraag voor een update maar mocht nooit reactie ontvangen..
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
23 aug 2023
We are sorry that you had to wait so long. However, the glass was not available in the ordered size, this can also be seen in the store. Your order could be completed in the meantime and will leave us today. You will receive your shipment number in a separate email later today. We hope you will receive the package as soon as possible. Your K & L Wall Art Team
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na lang wachten 4 van de 10 stalen aangekomen. Geen enkele communicatie hierover behalve dat ze het druk hebben
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De werkelijkheid presenteren.!!!!!!. Op de site was de kleur prachtig, in werkelijkheid, vaal en dof.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
17 jul 2023
Dear Customer, we are sorry that you are dissatisfied. You are welcome to use your revocation and return the picture to us within 14 working days. Simply contact us at info@wall-art.nl . Of course, the item will then also be checked on site. Your K & L Wall Art Team
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht bereikbaar. Dubbele bestelling ontvangen. Duidelijker op de website vermelden over retourneren.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grote sticker gekocht, is niet op te hangen ondanks alle instructies gelezen/gezien te hebben. Jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
24 okt 2023
We are sorry that you are dissatisfied. Please contact our customer service at info@wall-art.nl and preferably send us photos of the product right away. Then we can certainly help you too. Your K & L Wall Art Team
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik voel me opgelicht!!!!

Ondanks alle toezeggingen en beloftes wordt er maar NIET geleverd. € 170 weggegooid en oplicht.
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht al bijna 3 weken op de bestelde samples en heb ze nog steeds niet gekregen.
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na 18 dagen geleden bestelling gedaan nog niets binnen ben er niet blij mee
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel lang wachten op een brievenbus post
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte communicatie moet beter
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 4 januari behang besteld eb betaald,nu nog steeds niet ontvangen en nooit een bericht gehad
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen. Verbeterpunt: op de hoogte houden waar de bestelling blijft.
Beoordeling melden
Antwoord van wall-art.nl
23 aug 2023
We are sorry that you are dissatisfied. Your package was shipped on 04.08., due to the incorrect address data provided during the order, the package could not arrive. The replacement delivery is already released for production and will leave us as soon as possible. Your K & L Wall Art Team
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg trage communicatie en ontzettend slecht verpakt het behang wat opgestuurd werd.
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat is fout. Ik wou ook de volgende sterretjes nog aantikken. Dus: vijf! *****
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde bestelling in doos gedaan. Duurde lang voor respons hoe verder
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niet alle monsters ontvangen. Tot nu toe 3 van de 6!@
Beoordeling melden
HV
Henry V.
Wijchen
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte communicatie en wandklok werd als bouwpakket geleverd !!!
Beoordeling melden