vulpesgoods.com

4.055 reviews in totaal   1.663 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. De klantenservice wordt geprezen om vriendelijkheid, snelle reacties en oplossingsgerichtheid. De productkwaliteit wordt over het algemeen als hoog gewaardeerd. Veel klanten zijn tevreden over het gebruiksgemak van de producten, vooral bij babyproducten en ventilatoren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en problemen worden snel en correct opgelost. Ook de communicatie rondom bestelling en levering wordt vaak als duidelijk en prettig omschreven. De functionaliteit van de producten wordt vaak als goed en handig ervaren. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of verwarring bij de bezorging. Sommige klanten vinden het retourproces omslachtig. Er zijn opmerkingen over onderdelen die snel stuk gaan of minder stevig zijn dan verwacht. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over onduidelijke instructies of benodigde extra onderdelen. Sommige klanten zijn teleurgesteld als het product niet geheel aan hun verwachtingen voldoet, en er zijn klachten over te veel of juist onvoldoende updates rondom de bestelling.

Reviewsvulpesgoods.com

Goede prijs, snelle levering. Anti blafband werkt helaas een stuk korter dan de 14 dagen die in de omschrijving staat. Moet ‘m om de 2 dagen opladen: en niet omdat onze hond de hele dag door aan het blaffen is. Nog te kort om ervaring te delen of band echt gaat helpen. De eerste ervaringen met de deurbel zijn in ieder geval positief.

Draagbare melkkoeler

Ik bestelde de draagbare melkkoeler. Bij het openen van de thermos had één van de flesjes geen dop. Ik heb direct contact opgenomen met de klantendienst. Er werd snel gereageerd en voor een oplossing gezocht. Ik kreeg twee flesjes kosteloos toegestuurd. Jammer van het ontbreken van het dopje maar dit probleem werd professioneel, snel en correct opgelost. Waarvoor dank.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en fijn dat het naar wens is opgelost, daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Vulpes goods tech

Ik heb 2 dingen bij ze gekocht een 8 inch ventilator het is een mooie ventilator en gaat lang mee en ben er erg blij mee. Ik heb daarna ook nog eens de kleine hand ventilator bij gekocht. Dit is ook een mooie ventilator ik kan het zo naar mij werk meenemen en alle 2 werkt heel goed.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en fijn om te lezen dat het naar wens is! Wij hopen dat het nog lang naar wens is voor u! Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Door de pro-actieve opvolging van de mensen van Vulpes Goods hebben zij een verkeerde levering op correcte wijze rechtgezet. Een telefoontje, een mailtje en enkele dagen later ontvingen wij het juiste product. Fijne service!

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en fijn dart het is opgelost, wij wensen u veel plezier met het product! Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Verwarmde functie en hogere productie😍

Ik had hiervoor een oudere kolf die half handsfree was maar je zag wel echt vast op de bank. Met deze kolf kan ik gewoon echt nog lekker dingen doen. De verschillende functies zijn echt top en de verwarmde borstplaten zijn hier echt favoriet😍 voorheen kolfde ik ongeveer 90 a 110 ml, nu 120 - 150ml.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Wat mooi om te horen dat de bestelde kolf een goede uitkomst biedt binnen uw situatie. Wij hopen dan ook dat u met veel tevredenheid mag blijven kolven. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Degelijk product, betrouwbare firma en vlotte levering.

Ik heb reeds mijn mening gegeven aan Trustpilot met deze tekst: "Tevreden met dit degelijk product en met de correcte levering. Ik koos voor uw firma omdat die behoort tot de Trusted shops die in het verleden tussenkwamen bij een firma die niet correct leverde. Onmiddellijk werd er vervolgens geleverd met de excuses erbij."

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Mooi om te horen dat u gekozen heeft voor ons bedrijf en dat u ook een positieve review heeft achtergelaten op TrustPilot. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Zéér tevreden!

Ik heb even een week gewacht met reageren, om te zien of dit werkelijk helpt. Want er pieste bijna iedere dag, tot mijn grote frustratie, een kat bij onze voordeur. En ik ben zéér tevreden, want er heeft sindsdien geen kat meer gepiest bij onze voordeur en er is niet meer gepoept in de tuin.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Mooi om te horen dat de bestelde kattenverjager meteen effect heeft gehad op de katten in uw tuin. Wij hopen dan ook dat ze weg zullen blijven. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

mini air cooler pro - twijfel

Ik heb een mini air cooler pro gekocht bij Vulpes. Uitgeprobeerd omdat er staat dat deze op een afstand van 3 meter koelte geeft… ik heb dat helaas nog niet zo ervaren en overweeg om dit apparaat te retourneren. Zal het nog even verder uitproberen maar twijfel. De bestel- en bezorging eromheen was prima.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en fijn dat het proces naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Mooi design. Heel handig draadloos ook dat er een lampje in zit. Vriendelijke klantenservice. Hij is alleen wel iets minder stil dan van tevoren gedacht maar dit is niet heel erg. Lader wordt behoorlijk heet dus ik durf hem niet zo goed aan te zetten en op te laden tegelijk.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en wij geven de complimenten door aan onze collega's! Ons advies is om het product nooit te gebruiken tijdens het laden, dit komt de batterij niet ten goede. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Marterverjager 12v

Bestelling en levering goed verlopen. Ik heb Vulpes gekozen wegens goede referenties. Heb wel nog een beetje mijn twijfels over de weersbestendigheid van het marter verjager toestel maar dat zal de tijd moeten uitwijzen. En de aansluitkabels zijn wat kort...deze heb ik moeten verlengen.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en wij hopen dat het product verder naar wens is voor u! Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Handsfree kolf Pro V2

Hele fijne en gebruiksvriendelijke kolven. Ik heb gekozen voor de Pro V2 en ben erg tevreden. Handen vrij en kolven, terwijl ik andere dingen kan doen in het huis. De verschillende soorten modi die dit apparaat biedt zijn ook erg fijn. Al met al een heel fijn en goed product.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bestelde kolven en dat het een goede uitkomst biedt binnen uw situatie. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Content

Vooralsnog nog werkt mijn aangekocht product uitstekend het doet wat de beschrijving zegde katten afschrikken en op afstand houden .Het stoort niemand en de geburen zijn ook happy ook geen katten meer hen ook . hopelijk blijft dit zo 🙏

Beste, Dank voor de review! Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Super snelle levering! Zakjes voor moedermelk best voordelig! Alleen niet heel handig vandaar geen 5 sterren. Want je kunt het soms niet stabiel laten staan. Misschien dat daar naar gekeken kan worden. Verder ben ik tevreden over de zakjes en de opzetstukken die je apart kunt kopen.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en uw feedback is erg waardevol, dank voor het delen! Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Snel thuis .apparaat zeer goed. Heb inmiddels 3 mensen in de buurt van Valkenswaard En 3 mensen in horst en nog in helden er van kunnen overtuigen van de goede service van jullie. En hoed product. Heb inmiddels 3 keer een compliment gegeven. Gr yvonne

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Mooi om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling en dat u deze ook aan anderen heeft kunnen aanbevelen. Hiervoor onze dank. Wij stellen het erg op prijs. Met vriendelijke groet, Team Vulpes
De verzending van producten ben ik tevreden over. Helaas de reden van bestellen wat minder. Ik heb een flessenwarmer gekocht en na 3 maanden gebruik al 3 rubberen ringetjes die kapot zijn gegaan helaas. Deze kan je niet los bestellen je moet gelijk een heel opzetstuk bestellen. Inmiddels al vier van diezelfde opzet stukken besteld voor dat ringetje en er zijn er drie van kapot waaronder de originele dus heb nu nog twee, hopelijk dat die langer meegaan, want dat is wel erg jammer en zonde geld. Verder tevreden over de flessenwarmer, behalve dit dus.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor uw review en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de flessenwarmer. Mocht u in contact met ons willen komen, zijn wij altijd bereikbaar via info@vulpesgoods.com of telefonisch/WhatsApp via +31 85 004 1705. Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Helemaal super

Om 16:45 uur een borstkolf besteld. De volgende dag al geleverd, echt top! Bij het uitpakken bleek het verlengstukje niet te passen. Contact opgenomen met de klantenservice en ook daar weer snel geholpen. De volgende dag had ik al het juiste verlengstuk. 5 sterren voor jullie

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Hartelijk dank voor uw mail. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel werd geleverd en u snel werd geholpen met uw probleem. Wij hopen dan ook dat de borstkolf naar wens is. Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Erg blij met de draadloze borstkolf! Ik heb onlangs nieuwe onderdelen besteld voor mijn Vulpes borstkolf (ik gebruik de kolf nu ook weer voor ons tweede kindje). Toen ik de bestelling ontving mistte er een gedeelte van de bestelling. Ik heb gelijk app contact gehad, de onderdelen zijn direct opgestuurd. Echt heel fijn en snel geholpen! Dank daarvoor! :)

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Bedankt voor de review en fijn dat we je van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Vulpes
Levering was zeer snel. Voordeel, geen pillen nodig, snel oplaadbaar via usb. Hoop dat get lang meegaat want met deze warle dagen is het zeer nuttig als je geen airo in huis hebt en je kan het ovetal meenemen. Mensen hebben al gevraagd waar ik het gekocht heb.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en wij hopen dat het naar wens werkt voor u! Met vriendelijke groet, Team Vulpes

Degelijk materiaal

Makkelijke website om te bestellen, snelle levering, goede communicatie omtrent levering. Degelijk materiaal, ik weet alleen nog niet of de drinkbak niet te groot is voor katten.

Ik vind het een leuke gezellige website.

Ik vind het een gezellige website met ruime keus in diverse artikelen. Prijzen zijn aantrekkelijk, en snelle levering. Product wat ik besteld had voldeed aan mijn verwachting tegen een zeer redelijke prijs.

Antwoord van vulpesgoods.com

Beste, Dank voor de review en fijn dat de airco naar wens is voor u! Met vriendelijke groet, Team Vulpes