Ledgroothandel.nl

9.378 reviews in totaal   826 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit van de producten en de duidelijke beschrijving hiervan. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. Daarnaast vinden veel klanten de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat het bestelproces vergemakkelijkt. De prijs wordt vaak als schappelijk en passend bij de kwaliteit ervaren. Er zijn echter ook enkele minpunten: sommige klanten hebben negatieve ervaringen met bezorgdiensten zoals DPD en GLS. Daarnaast wordt er soms onduidelijkheid ervaren over productspecificaties en handleidingen, wat leidt tot verkeerde bestellingen of installatiemoeilijkheden. Een enkeling geeft aan minder goed geholpen te zijn door de klantenservice.

ReviewsLedgroothandel.nl

A V
Anja V.

Super servies

We hadden op maandagavond een bestelling geplaatst en op woensdag hadden we alles binnen. Helaas was een led paneel kapot, even contact opgenomen en ze stuurde gelijk een nieuwe op. Kan niets meer zeggen dan een geweldige sevies, dank jullie wel.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hey! Super bedankt voor je lieve woorden! We vinden het belangrijk om snel en netjes te helpen, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Groetjes!

Zeer tevreden

De volgende geleverd, alles in orde. Makkelijk te installeren en erg mooi. Zeer tevreden
De aangekochte led armaturen waren van goede kwaliteit en alles was zeer vlug geleverd.
Hoi .. wat een fijn bedrijf .. snel en makkelijk . Bij vragen snel en goed geholpen . Goede service. Retourzending eenvoudig te regelen. Snel afgehandeld. Dus een goed bedrijf .!!!

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super bedankt voor je positieve woorden! We vinden het belangrijk om onze klanten snel en makkelijk te helpen, en het is fijn om te horen dat onze service en retourproces goed zijn bevallen. Fijne dag verder!
Steeds in orde kwa kwaliteit en verzending. Volledige vertrouwen in Ledgroothandel.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze kwaliteit en verzending. We vinden het belangrijk om altijd topservice te bieden. Fijn dat je zo tevreden bent!
Mooi op tijd geleverd. Past uiteraard precies in het systeem plafond. Dochter is blij met alle mogelijke kleuren die het led paneel kan geven.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat het LED paneel perfect past en dat je dochter blij is met de kleuren. We vinden het belangrijk dat onze producten precies doen wat jij verwacht. Groetjes!
Raar dat ik 3 lampen bestel en deze op 2 verschillende dagen toekomen

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Bedankt voor je bestelling en je bericht. We begrijpen dat het ontvangen van je lampen op verschillende dagen verrassend kan zijn. We doen altijd ons best om alles zo snel en soepel mogelijk bij je te bezorgen. Fijn dat je voor ons hebt gekozen!
Snelle reactie op mijn vraag over bezorging. Ledpaneel nog niet geinstaleerd dus kan daar nog geen oordeel over geven

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je onze snelle reactie hebt gewaardeerd. We hopen dat je straks ook tevreden bent over het ledpaneel wanneer je het installeert. Groetjes!
P C
Peggy C.
Prima bedrijf, overzichtelijke website, alleen jammer dat ze als vervoerder GLS of DPD gebruiken. Ik heb met beide slechte ervaringen. Dat is de enige reden waarom ik 4 sterren ipv 5 heb gegeven.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hey! Thanks voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt. We waarderen je opmerkingen over de vervoerders en nemen dit mee om onze service steeds verder te verbeteren. Groetjes!
Snel, efficient en produkt beantwoord aan de vraag
Super fijne organisatie, snel handelend en erg klantvriendelijk, itt veel andere organisaties makkelijk en heel vlot in de communicatie. Fijne mensen in het contact en snel handelend als er een oplossing nodig is. Goede garantie bepalingen.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hey! Thanks voor je mooie woorden! We doen altijd ons best om je snel en vriendelijk te helpen, en fijn om te horen dat dat zo wordt ervaren. We staan voor je klaar met goede service en heldere communicatie. Tot snel!

Snel geleverd.

Ondanks melding bij bestellen, de bestelling snel bezorgd.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Bedankt voor je snelle bestelling en je melding. We vinden het belangrijk om snel en betrouwbaar te bezorgen, zodat jij tevreden bent. Tot de volgende keer!
Super snel geleverd en goede prijs/kwaliteit.
Duidelijk informatie op de site en snelle levering

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super fijn om te horen dat je onze informatie duidelijk vond en dat de levering snel verliep. We streven er altijd naar om jou de beste service te bieden. Tot de volgende keer!
Snelle service en een groot assortiment

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi, Bedankt voor je positieve reactie! We doen er alles aan om snelle service te bieden en een uitgebreid assortiment te blijven leveren zodat jij altijd vindt wat je zoekt. Fijne dag verder!
Supersnel geleverd, duidelijke webshop

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Dankjewel voor je mooie compliment! We doen altijd ons best om alles snel en duidelijk te regelen, fijn dat je dat zo ervaren hebt. Veel plezier met je aankoop!
Makkelijke site met meer dan genoeg keuze. De keuze was snel gemaakt en snel verzonden.

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super dat je onze site makkelijk en overzichtelijk vindt, en dat je snel je keuze hebt kunnen maken. We doen ons best om altijd ruim assortiment en snelle verzending te bieden. Tot de volgende keer!
Led downlight besteld snelle bezorging en goede kwaliteit prijsverhouding. Alles TOP

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super bedankt voor je fijne review! Het is top om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding. We blijven ons best doen om dit zo te houden. Groetjes!
besteld en wordt snel geleverd

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Bedankt voor je snelle bestelling en mooie review. We zijn er om jou snel en goed te helpen, fijn om te horen dat dat gelukt is! Tot de volgende keer!

Elke keer top.

Meerdere aankopen gedaan en telkens top, materiaal, verzending alles OK

Antwoord van Ledgroothandel.nl

Hoi! Super bedankt voor je fijne terugkoppeling. We vinden het geweldig om te horen dat zowel het materiaal als de verzending telkens naar wens zijn. We blijven ons inzetten om jou steeds de beste service te bieden. Tot de volgende keer!