cavycare.nl

46 reviews in totaal   46 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering. Ook wordt de kwaliteit en het effect van de producten voor cavia’s als uitstekend ervaren. De betrokken en vriendelijke service, vooral van eigenaresse Melissa, wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten het bestelproces en de website duidelijk en makkelijk in gebruik. Incidenteel wordt er echter vertraging bij de levering genoemd.

Reviewscavycare.nl

Goede communicatie, snelle levering en top producten.
Goede producten voor de cavia's en snel verzonden
Snelle levering goed verpakt goede kwaliteit van bijvoeding en voeding zelf. Ik ben zeer tevreden
Soms duurt de levering wat langer.

Uitstekende service

Fijn contact, grote betrokkenheid. Snelle verzending en goed advies. En natuurlijk goede producten.

Top

Snelle levering, prettige duidelijke website. Goede communicatie via email met track en trace.
Goede snelle levering.... Alleen jammer dat je echt veel meer betaald als je voer zonder platte schijven koop

Top service en kwaliteit!

Altijd goeie service, snel bezorgd. Dank voor het extraatje!
Ruim aanbod aan zeer goede producten en snelle levering!
Ik heb het nog niet ontvangen kan dus ook géén review geven over iets wat ik nog niet heb ontvangen. Jullie moeten langer w8en want post nl doet veel langer over de bezorging Voortaan w8en met dit soort mails. Wat ik nog niet heb kan ik ook niet beoordelen. Dit ligt niet aan mij.