dekammieshop.nl

1.686 reviews in totaal   605 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service van het supportteam. De communicatie wordt als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren, en problemen of fouten worden doorgaans snel, klantgericht en zonder gedoe opgelost. De kwaliteit van de producten wordt vaak als uitstekend omschreven, met speciale waardering voor zowel levende dieren als accessoires. Klanten prijzen daarnaast de snelle, stipte en zorgvuldige levering, evenals de stevige en passende verpakking, vooral bij kwetsbare of bevroren producten. Ook worden de gunstige en marktconforme prijzen en het ruime, gevarieerde aanbod positief genoemd. Hoewel de levering meestal naar tevredenheid verloopt, zijn er enkele klachten over de bezorgdienst.

Reviewsdekammieshop.nl

Paludarium / terrarium besteld

Heb mijn eerste bestelling gedaan bij kammieshop op 20 juli, mijn bestelling is in zijn volledigheid bezorgt op dinsdag 28 dus nog geen week later had ik al mijn artikelen. De communicatie was zeer snel en duidelijk, mijn grootste angst was het bestellen van het terrarium en dat deze defect/stuk zou aankomen maar hij wordt persoonlijk aan je geleverd door en rechtstreekse medewerker van kammieshop zelf dus de angst dat de bezorger en niet veilig mee om gaat, dat is niet nodig. Alles klopte en was in perfecte staat bij mij afgeleverd. Ik kan niks anders zeggen dat ik er tevreden ben met de service en manier van werken, ga hier zeker nog eens bestellen!!
Muizen besteld voor onze slang Bliksem, ondanks dat de transporteur helemaal op verkeerde adres was om 11.00 en pas om 22.43 ons pakketje bracht was alles nog goed bevroren!! In isolatiedoos, met ijspacks, in een vries tas met ijspacks die nog goed bevroren waren ! Mag ook wel voor de verzend kosten, maar na twee bestellingen bij conculega's die ontdooit aankwamen is dit wel een verademing!! Top kom zeker nog een keer bestellen!!
Es hat alles gut geklappt. Bei der Auswahl von eher Maden oder schon Puppen, hatte ich die Maden angegeben und es kamen nur Puppen an. Ist jetzt die Frage ob es vielleicht zu warm war und sich in der Zeit einfach schon alle verpuppt haben.Da würde ich in der Sommerzeit die Auswahl raus nehmen, damit es nicht zu Ärger bei den Kunden kommt. Aber sonst war ich zufrieden und würde wieder bestellen..
Altijd helder en vriendelijk gecommuniceerd over mijn bestelling. Alles wordt netjes verpakt en snel verzonden. Het assortiment voor terraria en voedseldieren is uitgebreid en de kwaliteit is uitstekend. Ook bij vragen krijg je snel een deskundig antwoord. Een betrouwbaar bedrijf waar ik met veel vertrouwen blijf bestellen. Echt een aanrader voor iedereen met een terrarium!
R K
Raymond K.
Perfecte klantenservice! Ik was zo dom om een verkeerde postcode in te voeren. Zag dit bij de bevestiging die per e-mail kwam. Meteen gereageerd en het werd direct aangepast. Zending werd op zaterdag (een dag na de bestelling) geleverd door DPD. Alles keurig op tijd.

Prima en snelle klantendienst

Er was een probleempje met de verzending (verkeerd product verzonden) maar dit werd zeer snel en bijzonder klantvriendelijk rechtgezet. Prima klantendienst dus met vriendelijke interacties. Wat nog beter zou kunnen: status van betaling zou sneller aangepast kunnen worden. Na betaling via bancontact verandert de status van de bestelling terug van “in behandeling” naar “wachten op betaling” waardoor het niet duidelijk is dat de betaling is toegekomen.
De eerste bestelling met de waterbakken was uit eindelijk netjes opgelost toen de bark niet op voorraad was was ik heel blij met jullie oplossing nu staan jullie op mijn vaste bestel serves ben blij met de producten en jullie gaan nog veel bestellingen van mij ontvangen

Mijn winkel voor terrarium en slang

Ik heb er lampen gekocht voor mijn terrarium perfect geholpen . Ik heb bevroren springers ( muizen) besteld en ze zijn super ingepakt met ijspacks in een diepvriestas in een tempexdoos in een kartonnen doos , alles was nog super bevroren , en heel zeker voor herhaling als mijn slang er bijna klaar mee is 😁🐍😁 Voor mij en mijn slang is het een dikke 10 waard , geen spijt , dit word minn winkel voor mijn terrarium en slang 👍😁👍😁👍😁👍

Prima Service, meedenken met je klant

Twee dezelfde terraria besteld. Helaas was er 1 niet voorradig. Zou de dag erop komen. Dat deze niet kwam, werd alternatief geboden en dezelfde avond nog bezorgd. Top meegedacht en fijne service

Ontvangst bestelling

Bij ontvangst van mijn bestelling merkte ik op dat er een artikel ontbrak. Na contactname werd dit onmiddellijk rechtgezet. Topservicce
De communicatie was super geregeld. We hadden de vraag of het z.s.m. kon vanwege het (eerder) uitkomen van de eieren en er is alles op alles gezet om het eerder in huis te hebben dan de reguliere zending. Top!

Goede verpakking levende wezens

Had levende isopods en springstaartjes besteld, werden snel en in goede staat geleverd door de goede verpakkingsmanier. Zeer tevreden
Bonjour, Kammieshop. Franchement jamais déçu car j'ai contacté pour une information sur ma dernière commande passé chez eux . Et le SAV avait déja fait le nécessaire car il y' avait eu un problème avec le Transporteur . Et dés lors j'ai reçue ma commande dans les plus brève délai . Merci beaucoup a tous. Recevez mes salutation distingues et passer de Bonnes fêtes de Fin d'Année. Gwenael R.

Producten netjes ontvangen - snelle en correcte service

Producten netjes ontvangen. De handvatjes terrarium glasdeurtjes plakten niet en een nette oplossing voor gekregen. Reageren snel en correct!

Mooi bedrijf!

Fijn bedrijf , groot assortiment om uit te bestellen. Met uiterste zorg alles verpakt en ingepakt. Snelle reactie, duidelijk en fijn contact!

krulvlieg poppen

na een paar teleurstellende ervaringen met krulvlieg poppen zijn deze van de kammieshop perfect ontpopt en is alles zoals het behoort te zijn!
Producten zoals beschreven, prima CS en producten goed te volgen via hun systeem

Service

Onze bestelling was met een breuk in het glas aangekomen (dat kan altijd gebeuren) mailtje gestuurd hierover en gelijk goed en duidelijk contact en een oplossing was snel geregelt ! Zeer goede webshop en zeer goede service !
Alles was voor zover in orde Ik had ze alleen wat groter verwacht dus volgende keer misschien grotere sturen mits dat gaat natuurlijk
G K
Grit K.
Die Lieferung erfolgte schnell. Alles kam gut verpackt und ohne Beschädigungen an. Auch die Pflanzen und Asseln haben den Versand gut überstanden. Außerdem ist der freundliche Kundenservice positiv zu erwähnen. Weiter so 👍