dekammieshop.nl

1.605 reviews in totaal   608 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de kwaliteit van de producten, en de duidelijke communicatie. De prijzen worden als redelijk tot uitstekend ervaren en het assortiment is ruim en gevarieerd, vooral voor terrariumbenodigdheden en voedseldieren. Daarnaast wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, wat zorgt voor een veilige aankomst van de producten. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Ook wordt er soms opgemerkt dat producten kapot of niet-levend aankomen en dat de communicatie bij vertragingen of ontbrekende artikelen beter kan.

Reviewsdekammieshop.nl

Prima en snelle klantendienst

Er was een probleempje met de verzending (verkeerd product verzonden) maar dit werd zeer snel en bijzonder klantvriendelijk rechtgezet. Prima klantendienst dus met vriendelijke interacties. Wat nog beter zou kunnen: status van betaling zou sneller aangepast kunnen worden. Na betaling via bancontact verandert de status van de bestelling terug van “in behandeling” naar “wachten op betaling” waardoor het niet duidelijk is dat de betaling is toegekomen.
De eerste bestelling met de waterbakken was uit eindelijk netjes opgelost toen de bark niet op voorraad was was ik heel blij met jullie oplossing nu staan jullie op mijn vaste bestel serves ben blij met de producten en jullie gaan nog veel bestellingen van mij ontvangen

Mijn winkel voor terrarium en slang

Ik heb er lampen gekocht voor mijn terrarium perfect geholpen . Ik heb bevroren springers ( muizen) besteld en ze zijn super ingepakt met ijspacks in een diepvriestas in een tempexdoos in een kartonnen doos , alles was nog super bevroren , en heel zeker voor herhaling als mijn slang er bijna klaar mee is 😁🐍😁 Voor mij en mijn slang is het een dikke 10 waard , geen spijt , dit word minn winkel voor mijn terrarium en slang 👍😁👍😁👍😁👍
De communicatie was super geregeld. We hadden de vraag of het z.s.m. kon vanwege het (eerder) uitkomen van de eieren en er is alles op alles gezet om het eerder in huis te hebben dan de reguliere zending. Top!
Bonjour, Kammieshop. Franchement jamais déçu car j'ai contacté pour une information sur ma dernière commande passé chez eux . Et le SAV avait déja fait le nécessaire car il y' avait eu un problème avec le Transporteur . Et dés lors j'ai reçue ma commande dans les plus brève délai . Merci beaucoup a tous. Recevez mes salutation distingues et passer de Bonnes fêtes de Fin d'Année. Gwenael R.

Service

Onze bestelling was met een breuk in het glas aangekomen (dat kan altijd gebeuren) mailtje gestuurd hierover en gelijk goed en duidelijk contact en een oplossing was snel geregelt ! Zeer goede webshop en zeer goede service !
Alles was voor zover in orde Ik had ze alleen wat groter verwacht dus volgende keer misschien grotere sturen mits dat gaat natuurlijk
G K
Grit K.
Die Lieferung erfolgte schnell. Alles kam gut verpackt und ohne Beschädigungen an. Auch die Pflanzen und Asseln haben den Versand gut überstanden. Außerdem ist der freundliche Kundenservice positiv zu erwähnen. Weiter so 👍

Nieuwe standaard webwinkel voor mij!

De eerste keer hier iets besteld, helaas kwam het kapot binnen via de DPD (wat overigens een enorm slechte bezorgservice is, persoonlijke mening). Netjes een mail gestuurd naar de webwinkel en zonder moeilijk gedoe werd er een nieuwe besteld, echter ik wilde toch graag wat groter dan ik had besteld (Exo Terra Waterval L), geen enkel probleem en dit werd netjes geregeld! Deze werd via TrunkRS geleverd en was vele malen sneller! Tevens 4x Repto Plant type 2 matten gekocht via deze webwinkel en werd wederom via DPD geleverd wat weer voor je gevoel veel te lang duurt, maandag besteld donderdag “pas” in huis. Buiten dat feit, gewoon goed 👌🏼! Voor mij is dit de standaard webshop geworden t.b.v. mijn reptielen, realistische en normale prijzen. Alleen zou ik zeggen tegen de verkoper, switch van bezorging, maar dat is persoonlijk haha!
Momenteel voor mij 1 van de beste webshops die er is. Snelle levering en bij problemen en degelijke uitleg en correcte oplossing.

Always happy with De Kammie Shop

Super fast delivery, great products, and should something really go wrong, they are super fast to respond & resolve the issue extremely fast & friendly!!! Highly recommend

Super 😊

Er was een foutje gemaakt , waardoor ik geen uitgekomen vliegjes had . Ik in paniek hahaha want het lukt mij nooit . Ten eerste stonden ze mij heel lief en geduldig te woord , en niet alleen dat , ik kreeg een gratie bakje “ open “ vliegjes . Zij weten wat ik ermee bedoel 🤣🤣🤣 kortom super service , goed eten ( dat vertellen mijn spinnen want mijn moeder ( ja 1 spin heet mama 🤣) at ze niet , maar vrat ze 🤣💕💕 en dan heb ik nog tante Ans maar ze is nog een baby .
Levering bevroren producten op tijd en goede updates over de verzending. Makkelijk te bestellen.

Adres om iedere keer weer naar terug te gaan. Aanrader.

Duidelijke communicatie, snel, behulpzaam en zeer kundig. Adres om iedere keer weer naar terug te gaan. Aanrader.
Heel vlotte en verzorgde verzending! Goede kwaliteit van producten, doe zeker zo verder!
Eerste keer besteld hier, maandag besteld (koningsdag) en woensdag binnen. Alles netjes en correct verlopen. Ga hier vaker bestellen!
Super service, mooie spullen. Alles netjes verpakt. altijd heel behulpzaam met onderbouwd advies.
De website is overzichtelijk. Producten kunnen snel gevonden worden. Vlotte bestelling en vlotte levering. Het product is ook zoals beschreven wordt op de website.
Hele hulpvolle mensen ! Ik heb hier heel veel aan gehad en zeer vriendelijk helpen me alles

Great place to shop for Gecko stuff

Quick and responsive, continue buying the food for my geckos and terrarium/terrarium accessories from here