dekammieshop.nl

1.764 reviews in totaal   592 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 aug 2021

dekammieshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle bezorging en vlotte verzending van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, wat vooral opvalt bij problemen of vragen. Ook de communicatie rondom bestelling en levering wordt als helder, snel en prettig omschreven, met duidelijke updates. De producten zijn doorgaans van hoge kwaliteit, goed verpakt en voldoen aan de verwachtingen van de klant. Problemen met bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Verder wordt het brede en complete assortiment gewaardeerd, met producten geschikt voor verschillende reptielen en terraria. De prijsstelling wordt over het algemeen als goed of marktconform ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over de hoge verzendkosten.

Reviewsdekammieshop.nl

Top ervaring bij de Kammieshop! Ik heb hier spullen besteld voor mijn landschildpad en was erg tevreden met de service. Ik werd netjes en volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling, en bij de levering kreeg ik zelfs extra aandacht en service. Je merkt gewoon dat dit mensen zijn die hun bedrijf met hart en ziel runnen, met echte liefde voor zowel hun klanten als hun producten. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar spullen voor hun schildpad!

Paludarium / terrarium besteld

Heb mijn eerste bestelling gedaan bij kammieshop op 20 juli, mijn bestelling is in zijn volledigheid bezorgt op dinsdag 28 dus nog geen week later had ik al mijn artikelen. De communicatie was zeer snel en duidelijk, mijn grootste angst was het bestellen van het terrarium en dat deze defect/stuk zou aankomen maar hij wordt persoonlijk aan je geleverd door en rechtstreekse medewerker van kammieshop zelf dus de angst dat de bezorger en niet veilig mee om gaat, dat is niet nodig. Alles klopte en was in perfecte staat bij mij afgeleverd. Ik kan niks anders zeggen dat ik er tevreden ben met de service en manier van werken, ga hier zeker nog eens bestellen!!
Muizen besteld voor onze slang Bliksem, ondanks dat de transporteur helemaal op verkeerde adres was om 11.00 en pas om 22.43 ons pakketje bracht was alles nog goed bevroren!! In isolatiedoos, met ijspacks, in een vries tas met ijspacks die nog goed bevroren waren ! Mag ook wel voor de verzend kosten, maar na twee bestellingen bij conculega's die ontdooit aankwamen is dit wel een verademing!! Top kom zeker nog een keer bestellen!!
Es hat alles gut geklappt. Bei der Auswahl von eher Maden oder schon Puppen, hatte ich die Maden angegeben und es kamen nur Puppen an. Ist jetzt die Frage ob es vielleicht zu warm war und sich in der Zeit einfach schon alle verpuppt haben.Da würde ich in der Sommerzeit die Auswahl raus nehmen, damit es nicht zu Ärger bei den Kunden kommt. Aber sonst war ich zufrieden und würde wieder bestellen..
Altijd helder en vriendelijk gecommuniceerd over mijn bestelling. Alles wordt netjes verpakt en snel verzonden. Het assortiment voor terraria en voedseldieren is uitgebreid en de kwaliteit is uitstekend. Ook bij vragen krijg je snel een deskundig antwoord. Een betrouwbaar bedrijf waar ik met veel vertrouwen blijf bestellen. Echt een aanrader voor iedereen met een terrarium!

Goede communicatie en correcte bezorging.

Een product was niet op voorraad en kreeg netjes een persoonlijk emailtje met het bericht en een voorstel voor een alternatief. Was echter geen probleem om het alternatief af te wijzen en het product te laten crediteren. Overige producten werden spoedig daarna conform de bestellijst snel en goed verpakt bezorgd.
R D
Ron d.

Niet complete bestelling.

De bestelling die ik had ontvangen bleek niet compleet te zijn dit buiten de schuld van de Kammieshop. In het weekend meteen gemaild en ook razendsnel antwoord gekregen. Men ging er achteraan voor mij.... EN HET WERD GEREGELD. Echt top.
R K
Raymond K.
Perfecte klantenservice! Ik was zo dom om een verkeerde postcode in te voeren. Zag dit bij de bevestiging die per e-mail kwam. Meteen gereageerd en het werd direct aangepast. Zending werd op zaterdag (een dag na de bestelling) geleverd door DPD. Alles keurig op tijd.

Prima en snelle klantendienst

Er was een probleempje met de verzending (verkeerd product verzonden) maar dit werd zeer snel en bijzonder klantvriendelijk rechtgezet. Prima klantendienst dus met vriendelijke interacties. Wat nog beter zou kunnen: status van betaling zou sneller aangepast kunnen worden. Na betaling via bancontact verandert de status van de bestelling terug van “in behandeling” naar “wachten op betaling” waardoor het niet duidelijk is dat de betaling is toegekomen.
Super service verleent. Ik had een Arcadia Lumenize gekocht, maar die werkte na 1avond niet meer. Ik kon de lamp zonder problemen om komen ruilen. Prima service dus!
Snelle bezorging! Alles kwam perfect aan. Enkel jammer dat de uvb in de verkeerde verpakking werd geleverd, het licht opzich was wel correct.
Paar decoratie en levend voer besteld. Aantallen zoals beschreven Product zoals beschreven En vooral een goede klantenservice die snel reageerd!
De eerste bestelling met de waterbakken was uit eindelijk netjes opgelost toen de bark niet op voorraad was was ik heel blij met jullie oplossing nu staan jullie op mijn vaste bestel serves ben blij met de producten en jullie gaan nog veel bestellingen van mij ontvangen

Mijn winkel voor terrarium en slang

Ik heb er lampen gekocht voor mijn terrarium perfect geholpen . Ik heb bevroren springers ( muizen) besteld en ze zijn super ingepakt met ijspacks in een diepvriestas in een tempexdoos in een kartonnen doos , alles was nog super bevroren , en heel zeker voor herhaling als mijn slang er bijna klaar mee is 😁🐍😁 Voor mij en mijn slang is het een dikke 10 waard , geen spijt , dit word minn winkel voor mijn terrarium en slang 👍😁👍😁👍😁👍

Prima Service, meedenken met je klant

Twee dezelfde terraria besteld. Helaas was er 1 niet voorradig. Zou de dag erop komen. Dat deze niet kwam, werd alternatief geboden en dezelfde avond nog bezorgd. Top meegedacht en fijne service
Snelle verzending en levering, was ook goed verpakt. Fijn dat ze koel- of verwarmingsmethodes aanbieden bij bestellen van voedseldieren.
Leuke webshop met ruime keuze. Updates via de mail zodat je weet waar je pakketje is en super snel geleverd. Helemaal Top!!
C V
Cisca V.

Prima

Producten kwamen precies overeen met hetgeen in de webshop. Keurig verpakt, op tijd verzonden.Gewoon prima.
De kammieschop is een zeer aangename webwinkel. Alles wat een reptiel nodig heeft hebben ze en altijd snel geleverd!
4 potten krekel gel besteld en vandaag binnen gekregen. Van 1 van de potten wat de verzegeling eraf. Erg vreemd en gelukkig is de pot tijdens vervoer niet open gegaan.

dekammieshop.nl

Wanneer je jouw huisdier, of huisdieren, goed wilt verzorgen heb je de juiste dierenbenodigdheden nodig. Bij De Kammieshop ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben diverse dierbenodigdheden vo...