garmundo.nl- Logo - Beoordelingen

garmundo.nl
Beoordelingen:

204 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden735 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 apr 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
garmundo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending. De plantjes hadden wel een beetje te lijden gehad in de doos. Sommigen waren geknakt of bruin geworden. Houdt er rekening mee dat de plantjes nog heel klein zijn, dus niet zoals je ze in het tuincentrum koopt. Ze moeten nog flink groeien tot hun uiteindelijke hoogte. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ze bepaalde kleuren in het tuincentrum niet hadden en bij dit pakket wel. Ben benieuwd hoe de plantjes eruit zien als ze volgroeid zijn. Al met al tevreden!

de meest kritische beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is in hoogte te klei, waardoor de bovenste 3 a 4 takken van 4 planten =/- 10 cm. afgebroken waren. Gebruik dozen die circa 15 cm hoger zijn !! Dit probleem zien liefhebbers niet graag, doe er uw voordeel mee, instrueer uw verpakkings afdeling op vakmanschap, opletten !! Compli : de kwaliteit van de fruitbomen is gewoon GOED. gr. H.W. Opheij Veghel 5461gb.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor garmundo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie gezonde Hedera planten ontvangen op de afgesproken tijd en geen breuk. Veel potten hadden meerdere stekjes en genoeg bladeren over de gehele plant. Bij een pallet levering krijg je geen track&trace, maar bezorging is op de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
14 mei 2024
Super fijn om te horen dat je mooie en gezonde en volle Hedera planten hebt ontvangen op de afgesproken tijd. Bedankt voor het delen van je ervaring, en als je in de toekomst meer planten nodig hebt, staan we graag voor je klaar! 🌿
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

duidelijke plant instructies

Heel netjes verpakt met zeer duidelijke plant instructies en afgeleverd op de gevraagde datum. Helemaal top!
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
2 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en de plantinstructies duidelijk zijn. Ook fijn dat alles op tijd werd geleverd! Geniet van de planten en van je tuin! 🌿😊
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De plantjes zagen er goed verzorgd en de bestelling werd geleverd op de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
7 mei 2024
Bedankt voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat de plantjes er goed verzorgd uitzagen en dat de levering precies op tijd was zoals afgesproken. Als je nog meer plantjes wilt bestellen of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar! 🌿
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal top!

Heel netjes verpakt. Mooie plantjes. Snel geleverd. Prima prijs. Helemaal top!
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
14 mei 2024
Bedankt voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat de mooie plantjes heel netjes verpakt zijn, en snel werden geleverd. Als je in de toekomst meer plantjes nodig hebt of vragen hebt, staan we graag weer voor je klaar! 🌿
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verpakt en duidelijke beschrijving erbij hoe te planten. Mooie plantjes.
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
14 mei 2024
Super om te horen dat de plantjes mooi verpakt waren en dat de beschrijving duidelijk was over hoe ze te planten. Veel plezier ermee gewenst!🌸 We staan altijd voor je klaar bij vragen, of als je nog meer plantjes nodig hebt.🌿
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten zien er fris en gezond uit. Mooi borderpakket
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
7 mei 2024
Wat goed om te horen dat het borderpakket er mooi uitziet en dat de planten fris en gezond ogen! Dat wordt vast een prachtige border! Mocht je vragen hebben, dan weet je ons te vinden!🌻
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd, goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van garmundo.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat alles op tijd is geleverd en goed verpakt was. We streven altijd naar de beste service. Veel plezier met je aankoop! 🌿😊 Groetjes, Team Garmundo
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden