www.tennispro.nl

2.785 reviews in totaal

2.785 reviews since 28 apr 2025

Klanten zijn te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding en waarderen de scherpe aanbiedingen. Ook het ruime aanbod en de beschikbaarheid van producten worden positief genoemd. Verder wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en is de klantenservice soms in staat snel en flexibel te handelen. Aan de andere kant ervaren klanten het retourproces als frustrerend en te duur, vooral bij schoenen en internationale zendingen. De levertijd varieert sterk, van zeer snel tot (veel) te traag, en de gebruikte bezorgdienst, met name UPS, krijgt veel negatieve reacties vanwege slechte service en onbetrouwbare aflevering. Er is ook kritiek op de klantenservice vanwege gebrekkige reactie of onvoldoende hulp, en de bestelprocedure wordt door sommige klanten als omslachtig ervaren. Daarnaast is het soms onduidelijk of artikelen daadwerkelijk op voorraad zijn. Enkele klanten merken op dat prijzen bij concurrenten lager kunnen liggen.

Reviewswww.tennispro.nl

Goed en snel reageren en flexibel. Levering door UPS echter alleen niet best. Kreeg in totaal 16 mails en steeds verzetten van de levertijd. Helaas dus zou andere leverancier nemen.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, reactiesnelheid en flexibiliteit. Jammer dat de levering via UPS niet naar wens verliep — we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Bedankt om dit te delen, we nemen je feedback zeker mee in de evaluatie van onze vervoerders. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent! We hopen je bij een volgende bestelling opnieuw te mogen helpen en er samen een 5-sterrenervaring van te maken. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Snelle verzending, producten zoals beschreven

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat de producten volledig aan je verwachtingen voldeden. Graag tot een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel opnieuw te mogen helpen! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Goede prijs kwaliteit verhouding

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je bij een volgende bestelling opnieuw te mogen helpen! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
De schoen paste mij niet omdat mijn wreef te breed is. Dat kan ik niet zien op de fotomaar het terug sturen kostte mij wel 10€. Dus nu kopp ik nooit meer online schoenen zonder dat ik ze gratis kan passen en dat is alleen in een fysieke winkel

Antwoord van www.tennispro.nl

Jammer om te horen dat de schoenen niet goed aansloten vanwege de bredere wreef. We begrijpen dat dit lastig is wanneer je dit vooraf niet goed op basis van de productfoto’s kunt inschatten. Retourkosten zijn bij ons voor eigen rekening, zodat we onze producten zo scherp mogelijk kunnen aanbieden. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Verzending duurt wat langer

De verzending duurt wat langer dan bij andere webshops. Verder was aflevering op maandag gepland en vervolgens komen ze op zaterdag aan de deur.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt ook voor je feedback. We begrijpen dat de levertijd en de onverwachte wijziging van de leverdag verwarrend kunnen zijn. De planning van de levering wordt bepaald door de vervoerder en kan soms nog gewijzigd worden. Fijn om te horen dat je bestelling uiteindelijk goed is aangekomen. We nemen je opmerkingen zeker mee om onze service verder te verbeteren. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Palen zijn aangekomen

snel verzonden

Antwoord van www.tennispro.nl

Perfect prijs en vlotte levering

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de vlotte levering. We helpen je graag opnieuw bij een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Yonex tennisrackets

3 tennisracketten besteld; aan goeie prijs en in goede nieuw staat / correct geleverd; weliswaar 12d tussen bestelling en levering - zonder tussentijdse update - was langer dan verwacht.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de rackets aan een goede prijs en in perfecte staat zijn aangekomen. We begrijpen wel dat 12 dagen zonder tussentijdse update langer is dan verwacht — dat is zeker niet de bedoeling. We nemen je feedback mee om onze communicatie tijdens het verzendproces te verbeteren, zodat je beter op de hoogte blijft. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Bij ander winkels is het retourneren gratis en met UPS verzend firma duurt het soms een week voor ik de goederen ontvang en soms nooit aanbellen of gewoon op de stoep zetten ik ontvang soms goederen die van veel verder komen in twee dagen

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat zowel de retourkosten als de ervaringen met de levering via UPS vervelend kunnen zijn. De retourkosten zijn bij ons voor rekening van de klant, zodat we onze producten zo scherp mogelijk kunnen aanbieden. Wat de levering betreft, zijn we helaas afhankelijk van de vervoerder zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten. We vinden het jammer dat je hiermee problemen hebt ervaren en nemen je feedback zeker mee. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Mooie schoen, proma prijs. Doos was licht beschadigd maar dat vond ik geen probleem.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en de prijs. Jammer dat de doos licht beschadigd was tijdens het transport, maar we waarderen je begrip hierin. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Ales correct en snel verlopen.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat alles correct en snel is verlopen. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel opnieuw te mogen helpen! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛