ielm.nl

4.533 reviews in totaal   915 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de kwaliteit van de pakken: ze zijn duurzaam, waterdicht, warm en favoriet bij kinderen. Ook het gebruiksgemak wordt gewaardeerd, vooral voor buitenspelen en verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn klanten enthousiast over de leuke prints, vrolijke ontwerpen en het mooie uiterlijk van de pakken. Sommige klanten prijzen de snelle en vriendelijke klantenservice en waarderen de aanbiedingen, waardoor de prijs betaalbaar wordt. Aan de andere kant klagen klanten regelmatig over het ontbreken van bestel- en verzendbevestigingen, onduidelijke informatie en een moeizame bereikbaarheid van de klantenservice. De meningen over de verzendsnelheid zijn verdeeld, waarbij sommigen vertraging ervaren en duidelijke updates missen. Verder wordt de prijs soms als hoog ervaren wanneer er geen aanbieding is.

Reviewsielm.nl

Prima pak, communicatie is een dingetje

Een verzendbevestiging zou het 5 sterren maken, zeker gezien de slechte reviews overal van niet opsturen/laat opsturen etc. Maar het pak is top!

Redelijk

Vrijdag 2 januari een bestelling gedaan. Ik kreeg geen bevestigingsmails en track en trace mails. Zelf 2 mails gestuurd, geen reactie ontvangen. Toen heb ik een account op UPS aangemaakt, daar zag 14 januari dat mijn pakket er aan kwam, deze is 15 januari bezorgd. De bestelling was in orde. Ik was een beetje bang toen ik alle reviews las, maar het is gelukkig toch goedgekomen.
Mooie pakken! Enige nadeel is de communicatie, deze is niet zo goed. Je ontvangt veel later pas een bevestigingsmail en een track en trace ontvang je helemaal niet. Na gebeld te hebben met de klantenservice ontving ik pas een track en trace. Toch na ruim een week het pak ontvangen
De pakken van Ielm zijn fantastisch, echter hebben we nooit een mail ontvangen dat het pakket verzonden was. We konden het dus ook niet volgen of de verzending aanpassen. Het was puur geluk dat de dame van het pakketpunt onze naam herkende toen ik een ander pakket kwam ophalen.
Speelpakje netjes ontvangen en ziet er goed uit. Het zou wel minder zorg geven als er na bestelling een bestelbevestiging gemaild zou worden en een link dat je pakket bij de bezorger ligt. Nu waren we met geluk thuis, terwijl we niet wisten dat het pakket onderweg was.
Topkwaliteit softshell onesies! Ieder pak gaat hier 2 jaar mee (koop 2 maten groter) en daarna nog eens 2 jaar voor het jongere zusje. Ze zijn na 4 jaar dus nog steeds helemaal goed en de kleding er onder ook ;-). Krijg vaak complimenten over het leuke uiterlijk.

Standaard informatie mist

Ben erg blij met het softshell pak, het is goede kwaliteit en was een mooie aanbieding. Ik kreeg na het bestellen alleen geen factuur in de mail, er stond dat deze was bijgevoegd maar dat was niet zo. Daarnaast kon ik op de site geen informatie vinden over verzending, voorwaarden of klantenservice waardoor ik even het idee kreeg dat ik misschien op een nep website iets had besteld. Gelukkig ging het allemaal goed, maar er kan nog wel een professionaliseringsslag overheen

Antwoord van ielm.nl

Hallo, We zijn zo blij om te horen dat onze kleding aan je verwachtingen voldoet! We hebben veel aandacht besteed aan elk detail en we zijn blij dat je dat ziet. Met vriendelijke groet, iELM❤️
Geweldige product. Warm, ademend en waterdicht. Bijna geen slijtage na drie jaar dragen. Goede pasvorm. Oude pak verkocht en nieuwe pak weer in gebruik. Dochter is er helemaal blij mee :)
Kwaliteit van het product is helemaal naar wens. De onesie is ideaal voor buitenspelen. Wat ik wel echt heel raar vind is dat je geen bevestigingsmail krijgt van de bestelling. Nog nooit meegemaakt.

Fijn en duurzaam

Fijne speelpakken van duurzaam materiaal. Bestelproces kan beter: In de mails geen overzicht van de bestelde artikelen.
Het zijn fijne pakken. Ik heb 4 kleinzonen en ze hebben er allemaal 1. Met regen koude wind of juist met sneeuw blijven ze droog en warm. Elk jaar samen een nieuwe uitkiezen vinden ze een feest met zoveel keuze.
Prima afhandeling van de bestelling. Ik heb wel een opmerking over de print van het gele pak. Ik had het niet gezien helaas. Doodshoofd jes vind ik niet erg passen bij een driejarig kind. Waarom?

Nu wel goed gecommuniceerd.

Na een eerder probleem met de bezorging, wis tik nu, dat het pakket door UPS bij een afhaalpoint gebracht zou worden. Nu kreeg ik er ook mailtjes over. dus ten opzichte van de vorige keer, veel beter.

Niets gemerkt van de slechte recensies

Miste alleen de bestelbevestiging,maar daar is snel en adequaat op gereageerd. Verder alles goed gegaan: redelijk snelle verzending en leuk pak!

Kwaliteit/levering goed, maar klantenservice onbereikbaar

Kwaliteit van het product is goed en de levering is volgens afspraak. Maar er is verbetering mogelijk wat betreft het klantcontact. Ik heb geen bestel- of betaalbevestiging ontvangen, maar enkel de verzendbevestiging via de bezorgdienst van mijn pakket. Pogingen om in contact te komen met IELM (telefonisch en mail) zijn niet geslaagd en contactinformatie was lastig te vinden.

Kleur opdruk niet te kiezen

Ik had een pak met naam erop besteld. Je kan vooraf niet de kleur van de bedrukking zien, ik was bang dat de kleur niet zou passen bij de kleuren van het pak. Toen het pak arriveerde bleek het een prima match te zijn en nog reflecterend ook!

Verkeerd artikel geleverd

Ik had een softshell pak besteld. Ik kreeg ipv planeten er zomaar eentje met bloemen omdat ze het planeten pak toch niet bleken te hebben. Terug sturen 6 euro retourkosten. Ze boden via de mail 50% korting aan. Ik gaf aan niet te zitten wachten op bloemenmotief voor mijn zoontje. Uiteindelijk het bedrag van het pak terug gekregen maar niet de verzendkosten. Ik vind het niet ok dat ik verzendkosten moet betalen als het juiste artikel niet geleverd word.
Mooi pak! Nooit een track and trace ontvangen, maar wel tijdige aflevering.