Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt veelvuldig geprezen als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Klanten zijn blij met de mooie en kwalitatief goede producten. Ook wordt het mooie en feestelijke inpakken van de producten gewaardeerd. Het gegeven advies en de geboden hulp worden als persoonlijk, snel en waardevol ervaren. Hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn, is er incidenteel kritiek op gebreken aan producten. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over slordigheid bij het inpakken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLevi & Meli
Reageren snel op vragen en verzenden ook snel.
Wat wel bijzonder is dat de zendingen via PTT komen terwijl ik aangegeven had ophalen bij een DPD punt. Ik was thuis dus voor mij was het geen bezwaar maar dit is wel een punt van aandacht.
Antwoord van Levi & Meli
Heel erg bedankt voor je mooie review. We zijn over gegaan naar een fulfilment centre en zij zijn nog bezig om DPD in te regelen. Omdat onze USP van snelle levering hoog in het vaandel staat hebben wij besloten om dit met een andere vervoerder te versturen ❤️
Leuke kleding voor leuke prijzen. De hulp via Instagram is ook super! Reageert heel snel.
Heel snel verzonden , netjes en zat mooi ingepakt in gezellig papier
Ik ben zeer tevreden !
Heel fijn geholpen via Instagram en heel blij met de mooie producten.
Klantvriendelijk, goede service en super leuke kleding. Aanrader!
Fijne webshop
Snel verzonden, leuke kortingsacties!
Twee artikelen besteld
1 gehouden 1 retour
Retour kosten betaald €6,95
Bij terugstorten bedrag nog eens €6,95 eraf gehaald
Waarschijnlijk voor verzendkosten
Jammer bestel nu niet meer bij de webshop
Antwoord van Levi & Meli
Beste Jolanda,Bedankt voor je feedback.
Ik begrijp dat de dubbele kosten verwarrend overkomen, en ik leg het graag even uit.Bij een bestelling boven de € 75 rekenen wij geen verzendkosten. Omdat je één artikel hebt geretourneerd, is het uiteindelijke orderbedrag onder de € 75 uitgekomen. Hierdoor kwamen de initiële verzendkosten van € 6,95 helaas alsnog te vervallen, en zijn deze ingehouden op de terugstorting. Daarnaast betaal je bij ons de retourkosten (€ 6,95) voor het terugsturen van het artikel. Ik hoop dat je dit begrijpt. Liefs team Levi & Meli
Beste webshop leuk maak pakket:)
Beste webshop leuk
Super mooi ingepakt. Snelle levering. Echt zeer tevreden
Mijn pakketje was kwijt door PostNL. Na dit aangekaart te hebben aan team Levi & Meli, werd er meteen actie ondernomen om gelijk een nieuwe badpak op te sturen! Top service.
Antwoord van Levi & Meli
Bedankt voor je fijne bericht. Zo vervelend als het wat langer duurt bij de post of zelfs dat het pakketje kwijt raakt. Bedankt voor je review
Super snelle reactie op mijn vragen echt top
Super snelle reactie
Vriendelijk, levert snel en is heel behulpzaam. Denkt goed mee.
Antwoord van Levi & Meli
Bedankt voor je lieve bericht.
Leuke acties en snelle verznedin
Leuke acties en snelle verzending
Antwoord van Levi & Meli
Wat een lief bericht! Heel veel plezier met je items
Er ontbrak een knoopje bij een gilet. Er zat gewoon een gat in. Vond ik erg vreemd. Ook meerdere items. Dingen in losse zakjes andere in papier. Een beetje slordig ingepakt.
Antwoord van Levi & Meli
Wat vervelend om te horen! We lossen dit graag met je op en gaan je even een e-mail sturen!