630 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

630 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2026

maxxsloten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De degelijkheid en stevigheid van de producten worden vaak geprezen, waarbij veiligheid en gebruiksgemak als belangrijke pluspunten naar voren komen. Daarnaast wordt de vriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral wanneer er fouten of vragen zijn rond bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en de communicatie is duidelijk, snel en behulpzaam. Het bestelproces verloopt eenvoudig en het gebruik van de producten is duidelijk en makkelijk. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering.

Reviewsmaxxsloten.nl

Uitstekende service en super kwaliteit.

Uitstekend telefonisch te woord gestaan na vraag. Het slot is goed verzonden en is uitstekend, bedankt.
Een perfect slot . Keurig afgewerkt en functioneert perfect. Geen verbeter punten.
De bestelde sloten netjes op tijd binnen gekregen. Helaas was het bestelde abus slot geen ART4 slot, terwijl dit wel op zo de site stond. Dit is namelijk verplicht voor de verzekering. Gelukkig is het andere mindere en veel goedkopere slot wel ART4 en ben ik van plan toch beide te gebruiken.

Antwoord van maxxsloten.nl

Beste klant Bedankt voor uw review, Wij hebben even naar uw situatie gekeken het het bestelde slot hoort ART 4 gekeurd te zijn. Deze informatie kunt u terug vinden op stichtingart.nl Het keurmerk nummer is ;MBT-4027 Indien er verdere vragen zijn rondom uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen van ma/vr tussen 09:00 en 17:30. Wij zijn dan telefonisch en via de mail te bereiken. Met vriendelijke groet, Team Maxxsloten
Zeer snelle levering. Prima slot voor een scherpe prijs.
Snelle levering en produkt is goed en precies wat ik verwachte.
Geïmporteerde review
Kwalitatief zien de sloten er erg goed uit. Er zat netjes een flyer bij met duidelijke do’s en don’ts, wat erg handig is. De bestelling werd snel en netjes verzonden en de prijs is ook zeer netjes. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop!
Duidelijke website , goede producten en turbo verzending 👌🏻
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering
Snelle levering Zeer tevreden 👍🏻
Verkeerde sloten ingepakt..iets duurder segment. Maar heel goed opgelost..service is er!!
S M
Sjaak M.
De prijs was gunstig en de levering was snel.
Geïmporteerde review
Recentelijk een ART 4-sterren muur- c.q. grondanker besteld. Weliswaar snel verzonden maar bezorging door DPD bleef steken. Na mail-contact met vriendelijke klantenservice is een nieuw pakket met spoed verstuurd. Netjes!
Goede service. Afgehaald en het lag keurig klaar toen ik kwam. Perfecte geregeld.👍🏻

Snel geleverd en goed slot art5

Snel geleverd en goed slot, zo lijkt het!
Maakt grotere grens tegen dat "stomme" stelen van fietsen
Privéprofiel
Goede service en snel geleverd, Klantenservice is ook goed!
Geïmporteerde review
Ik had een lang kettingslot nodig en die heb ik hier gevonden.Eerst was er per ongeluk een kortere variant verstuurd. Na een kort belletje was alles geregeld en heb ik direct een nieuw slot toegestuurd gekregen inclusief retour label, Een dag later had ik alsnog mijn slot.Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice!
Goed slot, fijne communicatie over een vraag, snelle levering.
Snelle service en goede producten
Geïmporteerde review
Ik kreeg als eerst een slecht slot toegestuurd, ik heb dit gemeld bij de klantenservice en ze hebben mij gelijk geholpen. Ze hebben mij een nieuw slot gestuurd, die werkt perfect. Ik ben zeer tevreden en raad zeker aan om hier een slot te bestellen!

maxxsloten.nl

Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor w...