maxxsloten.nl

523 reviews in totaal   34 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering; de producten worden vaak sneller dan verwacht bezorgd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of fouten. Klanten vinden de sloten en accessoires stevig, degelijk en van goede kwaliteit die aan de verwachtingen voldoen. Veel reviews prijzen de scherpe, eerlijke prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Fouten en problemen met bestellingen worden doorgaans snel, correct en naar tevredenheid afgehandeld. Klanten waarderen de duidelijke, snelle communicatie en informatievoorziening zowel op de website als via e-mail. Het bestelproces en gebruik van de producten worden als eenvoudig en toegankelijk ervaren.

Reviewsmaxxsloten.nl

Goede slot voor een mooie prijs en snelle verzending
Prima sloten voor een redelijke prijs.
Snelle levering prima slot geleverd
Geïmporteerde review
Het slot wat ik had besteld was helaas te groot en te zwaar. De mailwisseling was prettig en zware behulpzaam.Ik mocht het retourneren en het geld was snel teruggeboekt.
Snelle verzending, prima slot
Snelle levering. Ik had wat moeite met het bestellen. Alles is toch goed gekomen
Ruime keuze, goede uitleg met video.
Netjes verpakt en snel bezorgd.
Geïmporteerde review
Op zoek naar een muur-/vloeranker kwam ik terecht bij Maxxsloten. Die hadden een mooie combi zijnde een vloeranker en 120cm ketting, beide klasse 4. Aangezien dit ook nog eens goed betaalbaar was, meteen besteld. Daarna werd het snel geleverd.Product ziet er zeer degelijk uit. Hopelijk schrikt het potentiële dieven voldoende af.
Geïmporteerde review
Na slechte ervaring bij een concurrent terecht gekomen bij Maxxsloten.Zeer fijn bedrijf en een uitstekende voorlichting en service inzake de aanschaf van een scooterslot. Personeel staat volledig achter hunproduct en hun service. Zeker een aanrader om een product aan te schaffen.
Goed en snel geleverd
Geïmporteerde review
Duidelijke site juiste communicatie via de mail over de aankoop.Netjes op tijd en DHL levert correct.Product naar wens Art3 kettingslot 140cm Dit om op ons vakantieadres de E-bike met een EXTRA slot te gebruiken je kan er dan makkelijk 2 E-bikes aan een stevig object vastzetten.Dit slot is niet als vervanging van de art2 ringslot aan de fiets gemonteerd en het art2 vouwslot die wij ook gebruiken.
Netjes en op tijd
Snel geleverd
Geïmporteerde review
Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld, maar heb direct contact opgenomen met de klantenservice om het juiste product door te geven. Zij hebben dit meteen voor mij aangepast, het nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag had ik het juiste artikel al in huis.
Goede informatie, goed product en snelle levering
goede sloten voor leuke prijs en snelle levering goed verpakt
Geïmporteerde review
Vandaag besteld, morgen in huis.De kwaliteit van het ART5 1.5mtr kettingslot is buiten verwachting uitstekend.Met zijn dikke schakels en uitmuntend slot is deze ketting ten zeerste aan te bevelen.Kleine tip,de lengte van het 1.5mtr kettingslot bevestigd aan mijn Honda aan het ankerslot( Abus WBA100) is goed te doen maar voor wat extra speling zou ik de 1.8mtr lengte aanbevelenAl met al zeer goede en degelijke kwaliteit voor een hele mooie prijs!
Geïmporteerde review
2 keer een bestelling doen en 2 keer het verkeerde slot aan krijgen..-(Maar na contact te hebben opgenomen is er een oplossing gevonden om mijn probleem op te lossen en ben ik tevreden met de behandeling.En ben ik nu in blije verwachting op mijn beugels.Thks
Gewoon goed Snelle reactie bij vraag over de mail