e-veiligheidskleding.nl- Logo - Beoordelingen

e-veiligheidskleding.nl
Beoordelingen:

22 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden24 beoordelingen in totaal  

4,09
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks, jullie waren zo attent mij te attenderen hoe ik nog wat toe kon voegen aan de bestelling - heel blij mee. Scheelde veel tijd en geld.
TG
Tanja G.
Arnhem

Meest relevante negatieve beoordeling

12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er stond 1 tot 3 werkdagen, ik heb extra betaald voor spoedbezorging en na 1 week nog niets in huis
RM
Richard M.
Nieuw-Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor e-veiligheidskleding.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
10 dagen geleden
Dank voor u beoordeling. We horen graag waarom u drie sterren heeft gegeven. Wat kunnen we verbeteren voor een volgende keer?
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed artikel en de klantvriendelijk top, Ga zo door
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
31 mei 2024
Fijn om te horen, bedankt en graag tot ziens!
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon duidelijk
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen 4 dagen bezorgd
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en absoluut netjes verpakt. Ga zeker nog meer bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
18 apr 2024
Dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug in onze webshop.
TG
Tanja G.
Arnhem
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kan niet beter!

Niks, jullie waren zo attent mij te attenderen hoe ik nog wat toe kon voegen aan de bestelling - heel blij mee. Scheelde veel tijd en geld.
Beoordeling melden
AS
Ad S.
Uden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en zeer tevreden over de kwaliteit van het gekochte veiligheidshesje.
Beoordeling melden
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending redelijk laat, misschien beter contact houden met klant.
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
18 sep 2023
Dank voor uw beoordeling! We nemen dit mee ter verbetering van onze service. Het artikel had inderdaad een te lange levertijd en het ontbrak aan tussentijdse berichten hierover.
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geholpen de bestelling was snel geleverd .
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles zoals gewenst

Vlotte afhandeling, prijs kwaliteits erbouding goed.
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alleen jammer dat de bestelling later kwam ik had het gisteren al nodig.

Alleen jammer dat de bestelling later kwam
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
1 mrt 2024
Dank voor je beoordeling. We proberen bestellingen altijd zo snel mogelijk te leveren, en ons te houden aan de 4 tot 6 werkdagen levertijd.
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en vriendelijke service.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
keurige afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
16 feb 2024
Bedankt voor de beoordeling en veel plezier toegewenst met de aankoop!
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RM
Richard M.
Nieuw-Vennep
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er stond 1 tot 3 werkdagen, ik heb extra betaald voor spoedbezorging en na 1 week nog niets in huis
Beoordeling melden
Antwoord van e-veiligheidskleding.nl
12 sep 2023
Er stond bij vermeld: Reservering noodzakelijk. Dat is helaas niet gebeurd. De bestelling wordt vandaag bezorgd. Neem voor verdere afhandeling van de kwestie en de gemaakte kosten gerust contact op met onze klantenservice.