Sans - Casual Merkkleding

sans.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn enthousiast over de snelle levering van hun bestellingen en waarderen de goede kwaliteit van de kleding. Het grote en diverse assortiment met ruime keuze in maten en merken wordt positief ontvangen. Daarnaast wordt het retourneren meestal als makkelijk en snel ervaren. Klanten prijzen de scherpe prijzen en aanbiedingen, en de klantenservice wordt als goed en bereikbaar omschreven, met snelle reacties per mail of telefoon. Ook vinden veel klanten de website overzichtelijk en prettig in gebruik bij het bestellen. Er zijn echter enkele opmerkingen over tegenvallende kwaliteit van sommige kledingstukken. Sommige klanten klagen over retourkosten of onduidelijkheid bij het terugbrengen van producten. Daarnaast worden prijsverschillen en het bijbetalen voor retour door een aantal klanten als minpunten genoemd.

ReviewsSans - Casual Merkkleding

Goede omschrijving kleding. Snelle levering. Bij retour snel geld weer terug Onduidelijk wanneer kleding bezorgd wordt. Wel de dag bekend maar geen indicatie tijdstip bezorging.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor je positieve feedback over de duidelijke kledingomschrijving en snelle levering bij Sans. We begrijpen dat een tijdstip voor bezorging fijn zou zijn en nemen dit mee om onze service nog beter te maken. Groetjes van het Sans team!
Je kunt goed een keuze maken. Er staat bij hoe lang het model is en welke maat hij draagt. Je kunt zelf kiezen hoe het bezorgd wordt. Er is veel keus.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hi, Bedankt voor je fijne review! Bij Sans vinden we het belangrijk dat jij precies kunt vinden wat je zoekt, met duidelijke informatie en flexibele bezorgopties. We zijn blij dat je zo genoten hebt van het ruime aanbod. Veel shopplezier bij Sans!

Goed & snel

Goede service en snelle levering. Bestellen gaat eenvoudig en overzichtelijk. Het enige minpuntje is dat je niet direct kunt ruilen voor een andere maat, bijvoorbeeld een maat groter. Toch is opnieuw bestellen zo makkelijk dat dit geen groot probleem vormt.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hallo! Bedankt voor je fijne reactie. Bij Sans vinden we het belangrijk om het bestellen zo makkelijk en snel mogelijk te maken. We werken eraan om onze service steeds verder te verbeteren, ook op het gebied van ruilen. Hartelijke groetjes!
Product voldeed aan de verwachtingen. Was ook afgeprijsd bij Sans, dus dat was heel fijn! Werd ook binnen de aangegeven tijd geleverd via DHL. Leggen overigens wel gewoon voor de deur... terwijl je gewoon thuis bent.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Wat fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldeed en dat de levering via DHL goed is verlopen. Bij Sans doen we ons best om je een fijne winkelervaring te bieden, inclusief scherpe prijzen en snelle bezorging. Bedankt voor jouw vertrouwen in Sans!
De bestelling voor mijn man is door jullie ontvangen en op tijd afgeleverd. Ben tevreden. Kom zeker weer eens wat bestellen.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Wat fijn om te horen dat de bestelling goed en op tijd is aangekomen! Bij Sans doen we ons best om altijd topservice te leveren. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
D S
Daisy S.
Het is fijn als het overal uitverkocht zijn en dat jullie het nog hebben dat vind ik bijzonder en het snelle levering, top!

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor je leuke bericht! Bij Sans doen we altijd ons best om de beste producten snel voor je te regelen, ook als het elders uitverkocht is. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes van het Sans team!
A W
ans w.

JDY blouse

Super leuke blouse met perfecte pasvorm. Ik ben er heel erg blij mee . Zit heerlijk en staat ook nog eens heel leuk

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je blouse van Sans! We vinden het belangrijk dat onze kleding niet alleen mooi is, maar ook heerlijk zit. Veel draagplezier gewenst!
zeer snelle levering (zondag besteld, maandagochtend in huis). Na retourzending binnen 2 dagen geld terug op de bankrekening.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Bedankt voor je positieve reactie! Bij Sans vinden we snelle levering en uitstekende service heel belangrijk. Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie kleding die niet overal te koop zijn Fijn dat het ook in maat 34 te koop is En een snelle levering

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Wat leuk om te horen dat je blij bent met de unieke kleding en de maat 34 bij Sans! We doen ons best om snelle levering en exclusieve items te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Sans!
Top winkel, alles altijd keurig geregeld en makkelijk te bereiken als er iets mocht zijn.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 5 sterren! Superleuk om te horen dat je onze aanpak en bereikbaarheid zo waardeert. We staan graag voor je klaar wanneer dat nodig is. Groetjes, team Sans

Ruil en retour beleid

Wat ik niet prettig vind is dat je retour kosten eigen rekening is en dat je niet kan omruilen direct voor een andere maat

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 4 sterren! Leuk dat je je ervaring met ons deelt. We nemen je feedback over de kosten van retourneren en de mogelijkheden voor een maatwissel zeker mee. Groetjes, team Sans

Fijn dat er een winkel is met veel keus!

Fijn dat er een fysieke winkel is maar ook via de website kleding kunt bestellen! Een snelle levering is altijd fijn en niet te vergeten de uitgebreide collectie kleding ook voor elke portemonnee.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor je leuke berichtje! Bij Sans vinden we het geweldig dat je onze fysieke winkel en webshop waardeert, en dat onze snelle levering en diverse collecties voor iedereen jou aanspreken. Hartelijke groetjes van het Sans-team!

Supersnelle levering

Om 14 uur besteld,om 18 uur ging de bel al..dit nog nooit meegemaakt..top

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 5 sterren! Superleuk om te horen dat je bestelling zo snel bij je was. Bij Sans vinden we het belangrijk dat je niet lang hoeft te wachten. Veel plezier ermee! Groetjes, team Sans
Goede collectie en betaalbaar. Goede kwaliteit en service. En snelle levering!!

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 5 sterren! Superleuk om te horen dat je blij bent met ons aanbod, de prijs-kwaliteitverhouding en hoe alles is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, team Sans

Zeer tevreden

Broek was beschadigd kreeg meteen een retourlabel . nieuwe besteld volgende dag al in huis

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi, Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld werd met Sans! We doen er alles aan om jou de beste service te bieden en zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe broek!
super mooie prijs zondag besteld binnen 24uur bezorgd echt top

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 5 sterren! Superleuk om te horen dat je blij bent met onze scherpe prijzen en dat je bestelling zo snel arriveerde. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, team Sans
Prima aanbod en snelle levering! Ook is het fijn dat het retour makkelijker is geworden...

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de bezorging en het vernieuwde retourproces. Groetjes, team Sans
Van de polo ‘s die ik besteld had bleek er 1 niet op voorraad te zijn maar stond wel als zodanig vermeld op de site. De polo die er wel was is vlot en goed geleverd.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de levering van de beschikbare polo vlot en goed is gegaan. Bij Sans doen we altijd ons best om de voorraadinformatie zo duidelijk mogelijk te houden. Tot de volgende keer!

Super!

Snelle en correcte, fijne afhandeling, zowel na bestelling als na retour 😃

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 5 sterren! Superleuk om te horen dat je zowel bij je aankoop als bij een retour prettig bent geholpen. Bij Sans vinden we het belangrijk dat alles van begin tot eind soepel verloopt. Groetjes, team Sans
M B
Marcel B.
De laatste bestelling ging goed, helaas in het verleden niet altijd goede ervaringen met Sans vandaar 4 sterren.

Antwoord van Sans - Casual Merkkleding

Hoi! Bedankt voor de 4 sterren! Leuk dat je je ervaring met ons deelt. Fijn dat je recente bestelling goed is verlopen; we nemen je eerdere ervaringen serieus en blijven werken aan een prettige ervaring. Groetjes, team Sans

Casual Merkkleding voor Hem & Haar.