devriesbedden.nl- Logo - Beoordelingen

devriesbedden.nl
Beoordelingen:

109 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden160 beoordelingen in totaal  

4,89
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service goed, ze houden je goed op de hoogte over het proces van levering. Ik heb het alleen verkeerd begrepen over het dekbed met extra gevuld, dat ik een ouderwets dik gevulde dekbed zou ontvangen waarin ik kon wegdromen, helaas is het vrij dun en ik moet daar erg aanwennen, en merk dus dat het niet volgens mijn verwachting was. Je denkt een heel dik gevuld 'jas' te ontvangen wat veel warmte geeft maar de ervaring is van een 'vestje' om je heen. Na 10 maanden sparen is het niet waar ik van droomde. Kwaliteit waar het van gemaakt is en hoe het gemaakt is, is goed, alleen de vulling per cassette kwam niet duidelijk over op de website dat ik daardoor niet heb kunnen bestellen waar ik al jaren van droom.

de meest kritische beoordeling

7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas bleek een hoeslaken een paar gaatjes te bevatten en de nieuwe die ik kreeg was vies.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor devriesbedden.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service goed, ze houden je goed op de hoogte over het proces van levering. Ik heb het alleen verkeerd begrepen over het dekbed met extra gevuld, dat ik een ouderwets dik gevulde dekbed zou ontvangen waarin ik kon wegdromen, helaas is het vrij dun en ik moet daar erg aanwennen, en merk dus dat het niet volgens mijn verwachting was. Je denkt een heel dik gevuld 'jas' te ontvangen wat veel warmte geeft maar de ervaring is van een 'vestje' om je heen. Na 10 maanden sparen is het niet waar ik van droomde. Kwaliteit waar het van gemaakt is en hoe het gemaakt is, is goed, alleen de vulling per cassette kwam niet duidelijk over op de website dat ik daardoor niet heb kunnen bestellen waar ik al jaren van droom.
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een goede service bij de Vries slaapcomfort. Iets verkeerd bestel dus mijn fout, na telefonisch overleg het pakketje gratis mogen terugsturen en het nieuwe ook weer gratis bezorgd terwijl dit om een klein bedrag ging… Erg tevreden over deze zaak met een mooi assortiment en zeker een bezoekje waard..
Beoordeling melden
CD
C d.
Zwaag
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice en erg vriendelijk.

Onze bestelling moet nog binnen komen ivm de levertijd, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden. Goede klachtenservice. We hadden per ongeluk een verkeerde maat topper besteld en ondanks dat de bestelling als de deur uit was hebben ze dit toch voor ons aangepast. Wat een toppers!
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top begeleiding van onze aankoop.

Het was wat gecompliceerd in ons geval dus even online bestellen was niet direct een optie. Maar via de e-mail kwamen we er wel uit. Daarna heb ik onze bedden online besteld. De persoonlijke begeleiding bleef tot vlak voor aflevering. Dus top.
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

De bestelde artikelen zijn met zorg ingepakt. Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat. De bestelling is keurig afgehandeld en we zijn erg blij met de producten die we hebben besteld.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prettig en deskundig geholpen. Ik ben heel tevreden over de geleverde kwaliteit van de artikelen. Ook op goede, degelijke manier verpakt en verzonden.
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel levering

De levering was snel! Er zat een handgeschreven briefje bij. Dat zorgde bij mij voor een stukje persoonlijkheid bij de online bestelling. Bedankt!
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd en keurig ingepakte kerst gastendoekjes met een mooi dessin van sterren en prachtige kwaliteit, ook na het wassen mooi gebleven.
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer netjes geholpen

Zeer snel geleverd, artikelen zoals besteld, heb het afgehaald en erg goed geholpen ook met nog wat extra artikelen. Kom zeker opnieuw
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kan niet beter!

Snelle reactie om mijn vraag en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Leuke persoonlijke notitie toegevoegd, erg attent.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je bij De Vries iets koopt weet je gewoon dat t goed is. Sn dst was nu weer helemazl zo.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijn bedrijf

Goed bestelproces , snel in huis en keurig verpakt. Bedrijf doet wat het beloofd.
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed deskundig advies, super snelle levering, buitengewoon klantvriendelijk!
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne winkel, goede kwaliteit

Fijne winkel, mooie spullen van goede kwaliteit maar voor een prima prijs.
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Precies wat ik had verwacht.

Precies wat ik had verwacht, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De poncho bevalt uitstekend! Correct volgens afspraak geleverd.
Beoordeling melden
PT
Petra T.
Amsterdam
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prettige (web)winkel

Goede website, makkelijk bestelproces en snelle levering. Top!
Beoordeling melden
JC
Joël C.
Apeldoorn
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en het product voldoet aan mijn verwachting.
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
keurig behandeld. Alles geleverd op tijd en volgens afspraak.
Beoordeling melden