devriesbedden.nl

963 reviews in totaal   547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak zelfs de volgende dag. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij medewerkers vaak een stap extra zetten voor de klant. Klanten waarderen de proactieve, vriendelijke en duidelijke communicatie, vaak via WhatsApp, telefoon of e-mail. Er wordt actief gecontroleerd of klanten het juiste product bestellen, wat veel vertrouwen en waardering oproept. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer gunstig ervaren en de betaalbaarheid van de producten wordt geprezen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel worden veelvuldig genoemd als reden voor tevredenheid. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige verpakking en extra attenties zoals een kaartje of cadeautje bij de bestelling.

Reviewsdevriesbedden.nl

Actieve houding bij bestelling, bellen om te verifieren of het juiste artikel besteld was.
Doordat ik een verkeerde bestelling had geplaatst, gemaild. Het werd direct veranderd in de goede bestelling. Zonder probleem!! Top !!
Netjes verpakt, duidelijke beschrijving, prachtige dekbedden die heerlijk slapen

Uitstekende en plezierige service.

Eerst nog even een heel correct en plezierig Whatsapp-contact ter controle of het wel het juiste artikel was, en daarna een snelle verzending. Toen ik het pakketje had ontvangen bleek dat het onderdeel keurig was ingepakt met een strik erop en een sticker met "Prettige Feestdagen".

Top service

Zeer vriendelijk te woord gestaan, iets voor 17.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt.

Fijn bedrijf, goede informatieve terugkoppeling.

Na bestelling goede terugkoppeling en controle of juiste model was besteld. Wat gecontroleerd werd met foto via Whats App.
Prima product voor een redelijke prijs en snelle levering!
Keurige levering. Zelfs met een cadeau erbij. Levering volgens afspraak.

Perfect

De levering was keurig, we slapen nu weer eens lekker.
2 afstandsbedieningen besteld voor ons Auping bed. Nadat er een check werd gedaan of ze wel de juiste zijn. Kwamen ze snel aan. Tot geregeld

Heb het nog niet in gebruik,wacht op nieuw bed

Alles prima inorde, mooi dekbed netjes ingepakt,top
Snelle service en opvolging. Grote verscheidenheid in producten.
Toen ik het bestelformulier door had ging het gemakkelijk en ik waardeerde de mail of ik wel het juiste onderdeel had besteld.
Goede onderdelen tegen betaalbare prijzen.
De goede service , het advies en klantvriendelijkheid!
Goede service en prijs/kwaliteit goed!
Ik heb contact gehad ben uitstekend geholpen. En de volgende avond sliepen wij onder een lekker nieuw dekbed.

Hele snelle levering. Mooi dons dekbed
Met ontzettend veel zorg en persoonlijk ingepakt . En snelle levering
Snelle en goede communicatie en product snel in huis.