Bureaustoeldiscounter.nl

3.668 reviews in totaal   123 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de overwegend goede productkwaliteit en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de communicatie regelmatig als duidelijk en behulpzaam ervaren en wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en correct omschreven. Sommige klanten vinden het monteren van de producten eenvoudig dankzij duidelijke instructies. Er zijn echter ook negatieve ervaringen: zo melden klanten vertragingen of beschadigingen bij de bezorging en klagen zij over onvoldoende beschermde of beschadigde verpakkingen. Daarnaast worden er soms beschadigingen of afwijkingen aan de producten waargenomen en missen sommige klanten duidelijke handleidingen of onderdelen bij de montage. Enkele klanten ervaren trage of gebrekkige communicatie en hebben negatieve ervaringen met het retourproces of klantcontact. Ook worden bijkomende kosten af en toe als minpunt genoemd.

ReviewsBureaustoeldiscounter.nl

Maatvoering klopt niet

Ik bestelde deze stoel omdat deze een zithoogte heeft van 51,5 tot 61 cm hoogte volgens de advertentie Dit klopt niet omdat de zithoogte in werkelijkheid maar 53 cm is Ik heb dit met houten blokjes verhoogd maar is natuurlijk niet zoals het hoort De stoel zit nu verder goed

Slecht verpakt

Ja volgens mij is er ruimte voor verbetering, ik neem aan dat zo'n groot bedrijf ook wel grotere dozen heeft waardoor de poot niet op straat valt en beschadigd.
pakket kwam gehavend aan allemaal beschadigingen, nee ik zou het niet nogmaals heir wat bestellen ,zonde van het geld

Antwoord van Bureaustoeldiscounter.nl

Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te vernemen dat het pakket beschadigd bij u is bezorgd. Indien het item eveneens schade heeft opgelopen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Bureaustoeldiscounter.nl
Snelle bezorging en de stoel is helemaal naar verwachting. Ik ben zeer tevreden.
ik wacht al 1,5 week op levering en bericht of iets

Antwoord van Bureaustoeldiscounter.nl

Beste heer, vervelend om te horen dat er problemen waren met uw levering vanuit de transporteur. We zien dat wij een nalevering voor u hebben aangemaakt en dat het pakket inmiddels is bezorgd. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Bureaustoeldiscounter.nl
Een gebruiksaanwijzing/montagehandleiding sturen

Antwoord van Bureaustoeldiscounter.nl

Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. U kunt onze handleidingen vinden op de website bij de productpagina. Mocht u het niet kunnen vinden, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Bureaustoeldiscounter.nl

Antwoord van Bureaustoeldiscounter.nl

Beste heer, Jammer om te zien dat u ons met 1 ster beoordeeld. Zou u ons een toelichting willen geven? Zover wij kunnen opmaken heeft u het product ontvangen, miste u de handleiding en deze hebben wij per mail toegestuurd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Bureaustoeldiscounter.nl
snelle en correcte levering

Goede prijs/kwaliteit

Makkelijk bestellen, mooie stoel, goede prijs/kwaliteit
Netjes op tijd bezorgd en makkelijk in elkaar te zetten.
Snelle levering, de volgende dag, en de stoel was goed verpakt en zoals ik hoopte dat hij was.
zeer mooie stoelen en zeer vlug geleverd

Bureaustoel Cadiz

De stoel is goed, helaas is de kleur meer Bailleys dan Cognac
Goede en snelle levering
Geen gedoe, goed geleverd