goedkopekantoorinrichting.nl- Logo - Beoordelingen

goedkopekantoorinrichting.nl
Beoordelingen:

23 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden328 beoordelingen in totaal  

4,91
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
goedkopekantoorinrichting.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor goedkopekantoorinrichting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, persoonlijk, keurige aflevering op adres. Mooi product voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
5 feb. 2024
Beste Tanja, heel erg bedankt voor deze mooie review! Het is altijd fijn om te lezen dat de klanten tevreden zijn met onze producten maar ook met onze manier van werken en zaken doen. Nogmaals dank en we zien jullie graag nog eens terug als jullie weer wat nodig zijn!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
gebruikte stapelstoelen besteld. 2 dagen later al afgeleverd door aardige en nette bezorger.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
12 dagen geleden
Beste Corne, bedankt voor je mooie review!! Ik zal je positieve commentaar doorgeven aan de chauffeur... Graag tot een volgende keer!
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde producten zijn helemaal in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
5 feb. 2024
Beste Ger, bedankt voor deze mooie review! Altijd een opsteker voor ons om te lezen dat onze klanten blij worden van onze gebruikte producten. Graag tot een volgende keer!
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
8 feb. 2024
Beste Gert, bedankt voor deze mooie review! Graag tot de volgende keer en veel plezier met jullie bestelling.
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
2e hands is niet nieuw Maar meestal wel een stuk goedkoper. Ok , bestelling viel uiteindelijk 50% duurder uit (100 euro maar daarna 21% btw en 35 euro verzendkosten) maar allee , beter dan ikea of leen 'boulanger' kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
22 dec. 2023
Beste Rob, allereerst bedankt voor deze mooie review! De BTW is helaas iets waar wij niks aan kunnen doen ;-). Maar wat u zegt, het blijft kwaliteit!! Graag tot een volgende keer!
EV
Eelco v.
Haarlem
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en topservice door hulp met inladen

Snelle levering en topservice door klaarzetten spullen en hulp met inladen
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
22 dec. 2023
Beste Eelco, bedankt voor deze mooie en positieve review! Graag tot een volgende keer!
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de persoonlijke benadering en het meedenken
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
8 dec. 2023
Hallo Cecilia, wat leuk dat je even de moeite hebt genomen om even een mooie review achter te laten. Hier worden wij ook erg blij van, hier doen we het voor! Heel erg bedankt en graag tot een volgende keer!!
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

goeie service

Prima klant contact, denken mee met je bestelling. levering is snel.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
20 nov. 2023
Beste Eelke, een mooie bestelling en een mooie review! Van klanten zoals jullie, worden wij blij van!! Graag tot een volgende keer.
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
31 okt. 2023
Beste Louis, bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de spullen en graag tot een volgende keer!
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
17 nov. 2023
Beste, bedankt voor de mooie beoordeling!
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
31 okt. 2023
Beste, bedankt voor de mooie beoordeling!
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
31 okt. 2023
Beste, bedankt voor de mooie beoordeling!
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, flexibele opstelling.

Snelle levering van de bestelde kapstok. Nog net voor de auto geladen was nog een stellingkast besteld. Ook deze kon nog op de route meegenomen worden. Ook prettig was het directe contact met dhr. Pultrum via de WhatsApp.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
14 sep. 2023
Beste Henny! Wat leuk dat je even een review op onze site hebt achter gelaten. Direct contact werkt het beste als er snel geschakeld moet worden, dus vandaar even via WhatsApp! Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan en uiteraard zien we jullie graag weer eens terug!
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vooraf goed telefonisch contact om ons extra te informeren over het product dat ze voor ons zouden hebben. Aflevering keurig op tijd en netjes op zijn plek.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
14 sep. 2023
Beste Carin, super fijn om te lezen dat het jullie goed is bevallen om bij ons te kopen! Worden we erg blij van en we zien jullie dan ook graag terug als jullie weer wat nodig hebben!!
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne en goede communicatie. Vlotte afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
20 jun. 2023
Beste Jansen, heel erg bedankt voor deze mooie, positieve beoordeling! Worden wij altijd erg blij van! Mocht u in de toekomst nog wat nodig hebben dan zien we u graag terug! Tot een volgende keer.
26 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service en contact

Top service, makkelijk bereikbaar en praktische oplossingen!
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
29 jun. 2023
Bedankt voor deze mooie review Aert! Worden we erg blij van! Mocht je in de toekomst meer kantoormeubilair nodig hebben dan zien we je graag terug! Tot de volgende keer!
16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefonische afspraak voor bezorging netjes geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
17 okt. 2023
Beste Annette, bedankt voor deze mooie review!! Worden we erg blij van en ik zie dat er nog ruimte voor verbetering is. Dus de volgende keer gaan we nog beter ons best doen ;-). Nogmaals dank en als u nog wat nodig hebt zien we u graag terug!
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, snel geleverd

Snel geleverd, product als beschreven. Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
2 mei 2023
Beste Richard, mooie review en uiteraard zijn we erg blij met deze positieve samenvatting. Graag tot een volgende keer!
13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
14 sep. 2023
Beste Fred, bedankt voor je positieve review! Alleen is er soms wat gezeur van onze kant over kleuren ;-) Maar ook dat is gelukkig goed opgelost! Graag tot een volgende keer!