949 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

949 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 8 feb 2023

verfvanniveau.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, wat vaak als opvallend positief wordt ervaren. De service wordt als uitstekend en klantgericht omschreven, met medewerkers die meedenken en snel oplossingen bieden. Klanten waarderen het persoonlijke advies, het meedenken en de deskundige hulp die zij ontvangen. Veel klanten zijn blij verrast met extraatjes zoals kwasten, rollers of een persoonlijk kaartje bij hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt als hoog ervaren en voldoet aan de verwachtingen van de klanten. Klanten geven aan dat hun bestellingen netjes, veilig en zorgvuldig verpakt worden afgeleverd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren; klanten vinden de prijzen eerlijk en scherp.

ReviewsVerfvanniveau.nl

Snelle verzending en keurig netjes ingepakt !
Bestellen makkelijk, verzending snel alleen via post NL duurde het wat langer omdat de levering een paar keer werd uitgesteld
Snel in huis

Normaal schrijf ik geen reviews, maar deze keer kan ik niet anders ...

De eerste maal dat ik hier verf bestel. En normaal schrijf ik geen reviews, maar deze keer kan ik niet anders ... De mensen daar zijn zeer bereikbaar en denken goed mee met jou. Degelijke uitleg over de verf zelf. Ze denken mee met jou. In mijn geval was de verf niet op voorraad en diende deze speciaal besteld te worden wat zonder problemen gebeurde. Netjes op tijd geleverd. Nu nog verven en het resultaat mag er zijn.
Het kaartje wat bij de verf zat met een persoonlijk geschreven tekst vond ik zeer positief
R D
Rob D.
Reeds eerder Niveau verf gebruikt, dus weer deze verf besteld! Dekt goed en blijft heel mooi 🤩 Alleen post.nl laat op zich wachten i.v.m. drukte…dus helaas nog even wachten met mijn klus 😅

Vriendelijk bedankt!
Mooie producten en top service van Wilco .💪🏽💪🏽

Antwoord van Verfvanniveau.nl

Fijn te lezen dat je tevreden bent! We geven het Wilco door!

Helemaal goed!

Fijn contact met de klantenservice, goed advies. Supersnel geleverd. Product voldoet precies aan de beschrijving. Leuk extraatje erbij! Test werkstuk so far so good! Bedankt!
C V
Claire V.

Fijne webwinkel

Goede prijskwaliteitverhouding, snelle levering en veilig verpakt. Bedankt voor het gratis cadeautje er bij!
J F
joop F.
goed geholpen en de prijs was goed
Zeer snel geleverd en goed verpakt

Vriendelijk bedankt!
Snelle levering goede service
Ik ben heel snel en correct geholpen. Top.
Duidelijke beschrijving op de website en snelle verzending. De verf is van goede kwaliteit.

Verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het w...