Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en stipte bezorging van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht. Klanten waarderen het persoonlijke advies en het meedenken bij het vinden van de juiste producten. De kwaliteit van de producten, vooral de verf en kwasten, wordt vaak geprezen als uitstekend en boven verwachting. Ook zijn klanten positief over de nette verpakking en waarderen zij kleine extraatjes zoals een kaartje of kwast. Wanneer producten niet op voorraad zijn, denkt het team actief mee in oplossingen en alternatieven, tot tevredenheid van de klant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVerfvanniveau.nl
Helemaal goed!
Fijn contact met de klantenservice, goed advies. Supersnel geleverd. Product voldoet precies aan de beschrijving. Leuk extraatje erbij! Test werkstuk so far so good! Bedankt!
Fijne webwinkel
Goede prijskwaliteitverhouding, snelle levering en veilig verpakt. Bedankt voor het gratis cadeautje er bij!
goed geholpen en de prijs was goed
Zeer snel geleverd en goed verpakt
Vriendelijk bedankt!
Snelle levering goede service
Ik ben heel snel en correct geholpen. Top.
Duidelijke beschrijving op de website en snelle verzending. De verf is van goede kwaliteit.
Snelle bezorging, fijn product, prima financiele afwerking
Hele fijne mooie verf top resultaat. Ik had het met ophalen geselecteerd maar ze moesten in de buurt zijn en kwamen het thuis afleveren
Prima service en aandacht voor hun werk!
Prima service rond de verzending. Netjes ingepakt en naast een persoonlijk bedankkaartje ook een cadeautje voor het werk (roller en een kwast). Keurig hoor ik wordt altijd blij van de aandacht waarmee bedrijven dit doen.
Antwoord van Verfvanniveau.nl
Leuk om terug te lezen! Bedankt!!
Prima verf en snel geleverd
Goed geholpen en gelukkig snel geleverd
Taupe
Werd telefonisch heel goed geholpen. Helaas valt de kleur tegen, dus ga ik verder kijken
Antwoord van Verfvanniveau.nl
Vervelend te horen dat de kleur niet helemaal is die u zoekt, hopelijk vindt u de juiste kleur. Bedankt voor uw review!