650 reviews in totaal   7 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

650 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 1 jul 2026

sani4comfort.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en nauwkeurige levering, de uitstekende service met klantgerichte oplossingen, het vriendelijke en behulpzame personeel en de duidelijke, snelle communicatie. De kwaliteit van de producten wordt meestal als hoog en solide ervaren, en de prijs wordt gezien als eerlijk en concurrerend. Problemen met bestellingen of leveringen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Sommige klanten ervaren echter af en toe vertragingen of onduidelijkheid rond de levering en melden incidenteel gebrekkige of onjuiste informatie. Daarnaast zijn er sporadisch opmerkingen over beschadigingen of het materiaal van producten.

Reviewssani4comfort.nl

Zoals het hoort

Sifon set gekocht, kon 2 weken levertijd worden maar na 3 dagen binnen. En de prijs/kwaliteit is top.Ga zo door.

positief

Na een kleine vergissing is alles zeer snel en efficient in orde gebracht.

geweldig

mijn kraan is netjes afgeleverd en ben heel tevreden met de kwaliteit

Geweldig

Vriendelijk behulpzaam
Geïmporteerde review

Snelle levering en goede klantenservice

Bestelde artikelen snel geleverd. In de bestelling ontbrak een onderdeel. Hiervoor telefonisch 2x contact gehad met de klantenservice die mij prima heeft geholpen. Alle vertrouwen dat het ontbrekende onderdeel snel wordt nageleverd.

Goed bedrijf!

Goede en corrte levering douchewand
Geïmporteerde review

De bestelde onderdelen Ijn kwalitatief goed en netjes. Voor verzending zou ik toch gezien de prijs een sterkere verzend doos gebruiken....Bezorger moest de doos bij elkaar houden...te zwak karton en tape hield niet goed....

Hele goede service

De wasbak die ik besteld had bleek achteraf niet leverbaar zonder kraangat, ook niet meer op voorraad. Hierover werd ik gebeld en zou er een alternatief gezocht worden, was nogal een specifieke wasbak. Snelle terugkoppeling en binnen een week werd de nieuwe bak geleverd. Top service.

Mooie kwaliteit

De prijs was aantrekkelijk in combinatie van de goede kwaliteit helemaal blij mee.

Prima service.

Alles comform bestelling geleverd betrouwbaar bedrijf.
Geïmporteerde review

Artikel was goed en netjes verpakt en snel geleverd

Geweldig

Super fijn advies en uitleg van Devin gekregen via app en telefoon. En een super snelle levering geregeld ! Echt top!

Geheel naar wens! Super

Prima produkt en correcte levering
Geïmporteerde review

Prima levering en genoeg info bijgesloten.

Zie boven.
Ik word gedwongen om een review ye schrijven dit is gewoon spam.

Antwoord van sani4comfort.nl

Beste Ismail, Wat vervelend om te vernemen dat onze review uitvraag als "Gedwongen" wordt ervaren. Dit kan nooit de bedoeling zijn! U bent altijd vrij om ergens een review achter te laten of niet. Natuurlijk zijn wij verheugd om terug te lezen als een klant tevreden is over onze diensten, ook in uw geval. Maar benoemen van uw tevredenheid is alles behalve verplichting. Mag ik even vragen wat het maakt dat u zich gedwongen voelt? Groet Devin

Snel en tevrede

Mooi kraantje

recht op het doel af

Perfect advies, goed meedenken, zodat je direct kunt bestellen.

Top

Snel

Vriendelijke en behulpzame mensen

Zie hierboven

sani4comfort.nl

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdiene...