Certificaat voor Beerwulf.com Nederland

No. XBC2C09ABC95E7BC0EF8B309C1DAF35E9
 

Geldig vanaf
12-07-2018
Geldig tot
11-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Beerwulf.com Nederland



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.257 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Beerwulf.com Nederland al 8.686 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
23-10-2019
Niks aan te merken. Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
21-10-2019
Levering snel en accuraat. De bestelde biersoorten conform de bestelling.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
21-10-2019
Netjes geleverd in stevige doos. Niks op aan te.mwrken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
07-11-2018
20-10-2019
goede service en breed aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
19-10-2019
geen opmerking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
12-10-2019
Niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Altijd prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
04-10-2019
Heel snelle levering , uitstekende verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
14-05-2019
27-09-2019
Ik had voor een vriend bier besteld als bedankje. Dus zijn naam en adres als afleveradres opgegeven. Vervolgens werd ik ook aangesproken als die vriend. Verder had ik 12 flesjes uitgezocht, wat dan wordt geleverd in een doos waar er 24 in passen. Een halfvolle doos dus. Wellicht iets om over na te denken.
Ook kreeg ik een melding dat het bier bij de buren was afgeleverd. Bij wie werd niet vermeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
05-03-2019
26-09-2019
Prima keus en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
25-09-2019
Top Mooie bieren, snel en goed geleverd. Echt de moeite waard
Ga ik zeker weer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
17-09-2019
Vrijdags besteld en zaterdag al in huis
Prima toch :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
16-09-2019
Zoals altijd weer goed in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
12-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
27-08-2019
Snelle levering, alles prima verpakt in extra doos ter bescherming.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
10-08-2019
Geweldig de bestelling en levering waren geen probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
11-06-2019
07-08-2019
gewoon kei goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
08-07-2019
01-08-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
08-07-2019
01-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
06-07-2019
01-08-2019
Snelle levering. Deugdelijke verzend verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
25-07-2019
29-07-2019
Mooi assortiment. Bestelling werd vlot en keurig verpakt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
28-07-2019
de prijs is aan de hoge kant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
26-07-2019
Er ontbrak 1 van de 8 bestelde Torps. deze was (kennelijk) uitverkocht. Maar ik heb daar zelf actie op moeten ondernemen na 3 weken wachten. Hopelijk wordt deze alsnog nageleverd.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
25-07-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
23-07-2019
goede prijs, snelle service, topp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
22-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
20-07-2019
Snelle levering, goed verpakt. Een zeer groot assortiment, waar ik mijn vader elke keer weer mee veras en blij maak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
20-07-2019
Geen problemen gehad. Ik drink niet dus weet niet hoe t smaakte. Het was een cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
20-07-2019
Geen bijzonderheden. Alles ging prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
20-07-2019
Snelle levering en tot nu toe lekker bier. Zou meerdere bestellingen moeten hebben gehad om tot een evenwichtig eindoordeel te komen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
19-07-2019
Top
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
14-06-2019
18-07-2019
Levering is de eerste keer niet aangekomen, direct gemaild en reactie terug gehad. Ze hebben meteen het nog een keer verstuurd. deze is wel aan gekomen, maar stond voor de deur, terwijl er iemand thuis was. dus het is ook niet afgetekend geweest voor de leeftijd's controle door de bezorgdienst
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
3x5sterren wat een geweldig product 2x per jaar gaan mijn man en kinderen en schoonzoons verschillende biersoorten proeven deze sparen we op van bierpakket geschenken die we op gespaard hebben Ik ben de BOB. Dit jaar gaan we niet op vakantie en ik heb voor mijn familie de Beer wulf aangeschaft om zo op deze wijze vreemde biertjes te proeven heel gezellig in plaats van vakantie top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Gaaf cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
16-07-2019
Uitermate tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Is allemaal snel verlopen en de bieren zijn top nu al bijna op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
NVT
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
zit netjes in doos verpakt.
met brief erbij.super
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Ga zo door .
Bieren zijn goed .
4.00
Goed

Beerwulf.com Nederland klantbeoordeling

Beerwulf.com Nederland

Craft- en speciaalbier. Gewoon thuisbezorgd.

Beerwulf.com Nederland werd op 12-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Het aanbod van bierstijlen en smaken wordt steeds uitgebreider. Nog nooit zijn er zoveel brouwerijen en zoveel leuke merken in bier te ontdekken geweest. Met een team van bierliefhebbers willen wij jou kennis laten maken met de rijke wereld van craft en speciaalbieren. Op Beerwulf.com vind je meer dan 800 bieren van meer dan 150 craft brouwers uit meer dan 20 landen. En door de uitgebreide beschrijvingen, ons advies en de achtergrond verhalen over de brouwers en de bieren, is kiezen nog nooit zo leuk geweest. En leveren we deze speciale bieren binnen 24 uur bij jou thuis. Met een paar klikken stel je een doos met je eigen favoriete bieren samen of kies je een van onze voorgeselecteerde packs. Een ideale, makkelijke manier om jezelf en je omgeving nieuwe smaken te laten ontdekken en hier met net zoveel passie van te genieten als waarmee ze gemaakt zijn.

Contact
Johan Huizingalaan 763 A
1066VH Amsterdam
Nederland
info@beerwulf.com
Beerwulf.com Nederland
Winkel-exploitant
Beerwulf B.V.
Johan Huizingalaan 763 A
1066VH Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Böhm
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Beerwulf.com Nederland.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.