Certificaat voor Beerwulf.com Nederland

No. XBC2C09ABC95E7BC0EF8B309C1DAF35E9
 

Geldig vanaf
12-07-2018
Geldig tot
11-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Beerwulf.com Nederland



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 8.569 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Beerwulf.com Nederland al 8.656 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
19-07-2019
Top
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
14-06-2019
18-07-2019
Levering is de eerste keer niet aangekomen, direct gemaild en reactie terug gehad. Ze hebben meteen het nog een keer verstuurd. deze is wel aan gekomen, maar stond voor de deur, terwijl er iemand thuis was. dus het is ook niet afgetekend geweest voor de leeftijd's controle door de bezorgdienst
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
3x5sterren wat een geweldig product 2x per jaar gaan mijn man en kinderen en schoonzoons verschillende biersoorten proeven deze sparen we op van bierpakket geschenken die we op gespaard hebben Ik ben de BOB. Dit jaar gaan we niet op vakantie en ik heb voor mijn familie de Beer wulf aangeschaft om zo op deze wijze vreemde biertjes te proeven heel gezellig in plaats van vakantie top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Gaaf cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
16-07-2019
Uitermate tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Is allemaal snel verlopen en de bieren zijn top nu al bijna op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
NVT
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
zit netjes in doos verpakt.
met brief erbij.super
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Ga zo door .
Bieren zijn goed .
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Zoals altijd prima Lekker bier, snelle en degelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Ik heb alleen een kadobon besteld en kon die direct downloaden. Prima dus. Voor de rest nog geen ervaring
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-07-2019
Helaas was de doos met torps kapot
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
Makkelijk bestellen, snelle levering, zorgvuldig verpakt. Oh ja, en de bieren zijn heerlijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Overzichtelijke website, uitstekende service, echter was de verzending een dag later als gepland.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
De ontvangers waren heel enthousiast over dit leuke bierpakket, ook enthousiast over de samenstelling. Snelle verzending en prijs is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
gemakkelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
happy flow
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Heerlijke biertjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Bestelling was 2 dagen vertraagd, maar kreeg wel op elke dag een excuus mail met redenering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Ik vind de verpakking maar wat slapjes. Heeft 1 dag in de schuur gestaan. Met open schuurdeur. Het was wat vochtig/mistig weer. Dat heeft veel effect op de doos. Die moest ik heel voorzichtig oppakken. Dit is me nog nooit met de verpakking van The Sub gebeurd. Die dozen zijn dikker en veel steviger.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Netjes verpakt, leuk met de A4tjes met iets meer informatie over de bieren.

Bezorging helemaal misgelopen en weinig over gehoord, pakket was 50 huizen verderop geleverd. Gelukkig heeft die bewoner contact met ons opgenomen en is het pakket bij ons terecht gekomen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Door storing bij Beerwulf levering vertraagd. Werd sympathiek opgevangen door de klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
14-07-2019
Op DHL na ging alles perfect, (twee avonden melding gekregen dat ik niet thuis was terwijl ik zat te wachten)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Snelle levering van lekker bier voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Super snel en netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Top service en bieren
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Prima geregeld allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Prima shop, makkelijk, snelle levering , goed ingepakt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Iets meer aanbod in de betere bieren zou prettig zijn. Nu vooral veel pils(achtingen), graag wat meer in de lijn van Affligem blond.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
Snel en netjes verpakt
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Er was iets misgegaan met de bezorging;adequaat opgelost door de backoffice...Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Het is gewoon prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
14-07-2019
Het ziet er allemaal netjes en met zorg ingepakt uit. Maar hoe het is afgeleverd was ik niet zo blij mee omdat het zomaar achter de poort was neer gezet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
Al diverse x bestellingen gedaan vanwege top leveringen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
13-07-2019
Niks aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
13-07-2019
Snel geleverd na onze vakantie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
13-07-2019
vanaf moment van bestelling tot levering is zeer goed geregeld , super.....
5.00
Uitstekend

Beerwulf.com Nederland klantbeoordeling

Beerwulf.com Nederland

Craft- en speciaalbier. Gewoon thuisbezorgd.

Beerwulf.com Nederland werd op 12-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Het aanbod van bierstijlen en smaken wordt steeds uitgebreider. Nog nooit zijn er zoveel brouwerijen en zoveel leuke merken in bier te ontdekken geweest. Met een team van bierliefhebbers willen wij jou kennis laten maken met de rijke wereld van craft en speciaalbieren. Op Beerwulf.com vind je meer dan 800 bieren van meer dan 150 craft brouwers uit meer dan 20 landen. En door de uitgebreide beschrijvingen, ons advies en de achtergrond verhalen over de brouwers en de bieren, is kiezen nog nooit zo leuk geweest. En leveren we deze speciale bieren binnen 24 uur bij jou thuis. Met een paar klikken stel je een doos met je eigen favoriete bieren samen of kies je een van onze voorgeselecteerde packs. Een ideale, makkelijke manier om jezelf en je omgeving nieuwe smaken te laten ontdekken en hier met net zoveel passie van te genieten als waarmee ze gemaakt zijn.

Contact
Johan Huizingalaan 763 A
1066VH Amsterdam
Nederland
info@beerwulf.com
Beerwulf.com Nederland
Winkel-exploitant
Beerwulf B.V.
Johan Huizingalaan 763 A
1066VH Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Böhm
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Beerwulf.com Nederland.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.