inspio.nl- Logo - Beoordelingen

inspio.nlReviews

: 45Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
inspio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij inspio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 18 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
inspio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij inspio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor inspio.nl

33 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

45 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 aug. 2022
Heel leuk bedrijf, we hebben prachtige muurstickers van luchtballon op de babykamer. We kwamen er eentje te kort qua look dus hebben we nagemaild en direct de volgende dag mail terug dat ze er nog een op monden sturen! Super blij mee, kleed de babykamer helemaal aan!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jan. 2022
Op de website vermelden als jullie met vakantie zijn, zodat klanten weten dat de dan niet hoeven te verwachten dat hun bestelling geproduceerd en geleverd kan worden. Verder prima geregeld, antwoordt op vragen gekregen en een mooi product.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor inspio.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Super! Snel geleverd, en de stickers zijn prachtig heb ze voor de babykamer. Was bang dat ze snel zouden loslaten maar ze zitten er nog steeds perfect op
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Heel leuk bedrijf, we hebben prachtige muurstickers van luchtballon op de babykamer. We kwamen er eentje te kort qua look dus hebben we nagemaild en direct de volgende dag mail terug dat ze er nog een op monden sturen! Super blij mee, kleed de babykamer helemaal aan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Mooie stickers, goede kwaliteit, blijft fantastisch plakken (zelfs op hobbelige ondergrond)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
de kwaliteit van de sticker is heel goed. kleuren zijn ook heel erg mooi
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Prachtige stickers goede kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Goede kwaliteit stickers en gemakkelijk aan te brengen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Goede levering. Precies als op de foto's
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snelle bezorging en mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Makkelijk te gebruiken ook op behang en meerdere keren op andere plekken te plakken zonder afdrukken achter te laten. Perfect voor de babykamer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022 
Zeer mooie kwaliteit muurstickers!! Kinderen zijn er heel blij mee. Verzending duurde wel even, maar was het wachten meer dan waard!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Fijne verzending en prachtige muurstickers. M'n dochter is er heel erg blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Klantvriendelijk en snel geleverd! Goede kwaliteit ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Stickers zijn van een goede wat dikkere kwaliteit waardoor het niet eens stickers lijken maar als of het net met de hand geverfd is echt super blij met onze muurstickers.
Beoordeling melden