Parfuma

1.722 reviews in totaal   735 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle verzending en levering, de verzorgde en aangenaam geparfumeerde verpakking, en het ruime en diverse aanbod van kwaliteitsproducten. Ook de vriendelijke, professionele en behulpzame klantenservice en het winkelpersoneel worden vaak geprezen. Het ontvangen van staaltjes wordt als een leuke extra ervaren, en de aantrekkelijke prijzen en kortingen worden gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: zo wordt incidenteel melding gemaakt van vertraagde leveringen of niet-nagekomen beloftes. Sommige klanten zouden graag meer keuze of een betere afstemming van de staaltjes op hun voorkeuren zien. Daarnaast zijn er opmerkingen over een trage of ontbrekende reactie van de klantenservice en teleurstelling als een korting niet correct wordt toegepast.

ReviewsParfuma

Topwinkel !

Komen supergraag winkelen naar Antwerpen, ik woon in het verre West - Vlaanderen maar spring graag eens binnen bij jullie in de winkel ! Telkens een vriendelijke bediening in een heel mooie winkel !

Antwoord van Parfuma

Hey daar! Supertof om te horen dat je zo graag bij Parfuma langskomt in Antwerpen, ook al woon je wat verder weg in West-Vlaanderen. We vinden het heel belangrijk om iedereen een vriendelijke en warme service te geven in onze mooie winkel, dus het is fijn om te weten dat dit zo goed bij jou overkomt. Jouw bezoekjes maken ons team altijd blij! Tot snel weer bij Parfuma!
Privéprofiel

Altijd tevreden over Parfuma

Ik bestel best vaak bij Parfuma en ik ben altijd super tevreden over alles. Ik kan niet echt iets bedenken wat beter kan. Parfuma doet het uitstekend

Antwoord van Parfuma

Hey! Wat tof om te horen dat je zo vaak bij Parfuma bestelt en steeds super tevreden bent. We doen ons best om alleen het allerbeste te leveren, dus het is echt fijn om te weten dat dat zo gewaardeerd wordt. Bij Parfuma staan kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop, en jouw feedback bevestigt dat wij op de goede weg zitten. Tot de volgende keer bij Parfuma!
Goede selectie parfums, je wordt op de hoogte gehouden van de verzending, ik kon drie samples uitkiezen wat ik geweldig vind. Als je namelijk zelf kunt kiezen, bestel je eerder weer een parfum, omdat je van jezelf weet welke geur noten in een parfum zitten en waar je van houd.

Antwoord van Parfuma

Hoi, het is geweldig om te horen dat je onze selectie parfums en het samplesysteem waardeert. Dit is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden bij Parfuma. Jouw feedback onderstreept dat we op de juiste weg zijn. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Geniet van je nieuwe geuren!
Vlotte online bestelling en levering. Fijn dat je staaltjes mag kiezen

Antwoord van Parfuma

Hey! Bedankt voor je leuke review! Bij Parfuma vinden we het superbelangrijk dat bestellen makkelijk en snel gaat, en dat je lekker kunt kiezen met onze staaltjes. Zo weet je zeker dat je de geuren echt goed kunt ontdekken voordat je iets koopt. Fijn om te horen dat dit voor jou ook zo werkt! We hopen je snel weer te mogen helpen met nog meer heerlijke geuren. Groetjes van het Parfuma-team!
Altijd vriendelijk, ook als je even iets komt uittesten. Fijne staaltjesdienst Goede producten

Antwoord van Parfuma

Hey! Wat fijn om te horen dat je altijd zo vriendelijk geholpen wordt bij Parfuma, ook als je even iets wilt uittesten. We vinden het echt belangrijk om iedereen met een glimlach en goede service te ontvangen. Onze staaltjesdienst is er om jou de perfecte geurkeuze zo makkelijk mogelijk te maken, dus fijn dat je dat waardeert. Goede producten staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn blij dat je dat terugziet in jouw ervaring. Tot snel bij Parfuma!
Alles ging perfect en verzending naar Nederland vlot! Zelfs nog heerlijk verwend met een paar proefmonsters in mijn pakket. Heel blij met mijn nieuwe borstel!

Antwoord van Parfuma

Hoi! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles perfect verliep en dat de verzending naar Nederland snel was! We vinden het superbelangrijk bij Parfuma om jou niet alleen mooie producten te leveren, maar je ook nét dat beetje extra te geven, zoals leuke proefmonsters. Geniet lekker van je nieuwe borstel en bedankt dat je voor Parfuma hebt gekozen! Tot snel!
Correcte communicatie, snelle levering en producten goed beschermd geleverd.

Antwoord van Parfuma

Hoi! Bedankt voor je leuke berichtje! Bij Parfuma vinden we het superbelangrijk dat alles gewoon soepel verloopt, van communicatie tot levering. Fijn om te horen dat onze snelle service en zorgvuldige verpakking goed bij je zijn aangekomen. We doen er elke dag ons best voor om jou de beste ervaring te geven, en zulke feedback maakt dat alleen maar leuker! Tot de volgende keer bij Parfuma!

uitstekende ervaring

Grote keuze aan authentieke produkten. Ultrasnelle levering. Goed en veilig verpakt. Mooi assortiment aan staaltjes. Hartelijk dank.

Antwoord van Parfuma

Hoi! Super bedankt voor je leuke berichtje. Bij Parfuma doen we er alles aan om een ruime keuze aan authentieke producten te bieden, met een ultrasnelle levering en goede, veilige verpakking. Het is fijn om te horen dat ons assortiment aan staaltjes ook in de smaak valt. We waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit je weer te helpen met heerlijke parfums. Tot de volgende keer!
Snelle service en heel tof de gratis verzending

Antwoord van Parfuma

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service en dat je de gratis verzending waardeert. Bij Parfuma vinden we het belangrijk om jou niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook een plezierige en vlotte winkelervaring. Het is geweldig om te weten dat onze inzet voor service en klantvriendelijkheid wordt gezien en gewaardeerd. Bedankt voor je leuke bericht, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Er werd maar 1 product geleverd ipv 2 die ik besteld had. Na telefonisch contact is dit voorval recht gezet ,en is mijn 2 de product onderweg. Het is wel de eerste maal dat ik dit voor heb, normaal gaat het wel vlot.

Antwoord van Parfuma

Hey! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Parfuma te delen. Fijn dat het probleem met je bestelling snel is opgelost na het telefoontje. Bij Parfuma streven we altijd naar een vlotte en correcte levering, dus we vinden het jammer dat het deze keer niet helemaal liep zoals het hoort. Goed om te horen dat het verder meestal wel soepel gaat! We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze service. Groetjes van het Parfuma-team!

Stalen/samples beter afstemmen op klant

Ik weet dat je tijdens Black Friday geen keuze aan staaltjes kan opgeven, maar als man is het bijzonder teleurstellend dat er bij 2 bestellingen telkens een soort lippenstift zit, een vrouwenparfum en een condiotioner. Een leuke eau de toilette voor mannen of een douchegel had wel bruikbaar geweest.

Antwoord van Parfuma

Beste klant, Thanks voor je feedback! We snappen dat het wat jammer was om bij je bestellingen steeds dezelfde soort producten te krijgen, zeker als man zijnde. We streven er altijd naar om een gevarieerde selectie aan staaltjes mee te geven, zodat iedereen iets leuks vindt. Tijdens drukke acties zoals Black Friday kan het soms wat lastiger zijn om alles perfect af te stemmen, maar jouw opmerking nemen we zeker mee om het in de toekomst nog beter te doen. We waarderen je support enorm en hopen dat je toch blij blijft met Parfuma! Groetjes, Het Parfuma team

Aangename ontdekking voor mij.

Vlugge en zeer verzorgde levering. Grote keuze aan kwaliteitsprodukten. Interessante prijzen. Veel staaltjes meegeleverd. Info boekje erg interressant.

Antwoord van Parfuma

Hey daar! Super bedankt voor je fijne review! Bij Parfuma doen we ons uiterste best om snel en verzorgd te leveren, met een brede keuze aan kwaliteitsproducten waar je blij van wordt. Het is top om te horen dat je ook de leuke prijsjes, de meegeleverde staaltjes en het informatieve boekje waardeert. We vinden het belangrijk dat jij precies krijgt wat je zoekt en dat je er met plezier mee aan de slag kunt. Tot de volgende keer bij Parfuma!
Snelle verzending, leuk ingepakt.

Antwoord van Parfuma

Hoi! Bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij Parfuma vinden we het ontzettend belangrijk om je bestellingen snel en zorgvuldig bij je te bezorgen. Het doet ons veel plezier om te horen dat je blij bent met de snelle verzending en de leuke verpakking. We doen ons uiterste best om elke bestelling met aandacht en liefde te presenteren, zodat jij een fijne winkelervaring hebt. Tot de volgende keer bij Parfuma!
Orders prima uitgevoerd, snel ontvangen zonder problemen. LAATSTE order 99644 . Gekocht ivm korting van 10% Bij afrekening, werd de korting NIET toegepast. Toch besteld zonder korting. Gemeld bij klantenservice, helaas wordt er tot op heden niet op gereageerd. Dit vind ik kwalijk. Ben het niet van Parfuma gewendt.

Antwoord van Parfuma

Beste klant, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met je bestelling. Fijn om te horen dat je de orders snel en zonder problemen hebt ontvangen, dat is precies waar wij voor gaan bij Parfuma! We vinden het jammer om te horen dat de korting niet werd toegepast en dat je geen reactie hebt gekregen van onze klantenservice. We begrijpen dat dit niet is wat je van ons gewend bent en nemen dit zeker serieus. We waarderen je geduld en hopen je in de toekomst weer beter van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Het Parfuma team
Alles was in orde , juiste product en extra staaltjes

Antwoord van Parfuma

Hoi! Super bedankt voor je leuke bericht! Bij Parfuma doen we ons best om altijd het juiste product te leveren én met extra staaltjes, zodat je optimaal van je aankoop kunt genieten. Het is fijn om te horen dat alles naar wens was en je tevreden bent. We waarderen jouw vertrouwen in Parfuma enorm en hopen je snel weer blij te mogen maken met onze producten. Tot de volgende keer!
goede artikelen en uitstekende service

Antwoord van Parfuma

Hallo! Bedankt voor jouw positieve woorden over Parfuma. We zijn blij om te horen dat je onze artikelen en service als uitstekend ervaart. Bij Parfuma zetten we ons altijd in om jou de beste producten en een persoonlijke service te bieden, zodat elke ervaring speciaal is. Jouw tevredenheid motiveert ons om onszelf steeds te verbeteren en jou blijvend te verrassen. We hopen je snel weer bij Parfuma te mogen verwelkomen!

Wat een actie was dat!!

Wat een actie was dat! 15% op al mijn producten! Super gewoon, ik kreeg dan ook nog eens fantastische deluxe stalen zoals een mascara en lipstick van Jane Iredale! Ik ben en blijf fan van parfuma en hun service!

Antwoord van Parfuma

Beste klant, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze actie en de deluxe stalen! We vinden het fantastisch om onze fans te verrassen met fijne aanbiedingen en mooie extra’s, zoals de mascara en lipstick van Jane Iredale. Jouw enthousiasme betekent veel voor ons en we blijven ons best doen om de service te bieden die je van Parfuma gewend bent. Bedankt voor je lieve woorden en je vertrouwen, we zien je graag snel weer terug! Groetjes, Het Parfuma team
R G
Ria G.

Altijd mijn eerste keuze voor exclusieve parfums.

Ik bestel altijd liever bij deze parfumzaak in België dan in Nederland. Hier mag je zelf drie proefexemplaren van exclusieve merken kiezen (enkele uitzonderingen), die altijd netjes verpakt meegaan. Je wens wordt echt vervuld! In Nederland krijg je vaak hooguit één willekeurig proefje, zeker bij sale-aankopen. Ik betaal dus liever iets meer, zodat ik mijn voorkeuren kan uitbreiden en nieuwe geuren kan ontdekken. Topservice!

Antwoord van Parfuma

Hallo! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je de mogelijkheid waardeert om verschillende geuren te proberen. Jouw tevredenheid is altijd onze prioriteit bij Parfuma. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te helpen bij het ontdekken van nieuwe en exclusieve geuren. Hartelijk bedankt voor je positieve feedback!
het steeds vernieuwend aanbod en snelle service

Antwoord van Parfuma

Hoi! Super bedankt voor je leuke reactie! Bij Parfuma doen we er alles aan om onze collectie fris en vernieuwend te houden, en het doet ons goed om te horen dat je dat waardeert. Snelle service vinden we ook heel belangrijk, want we willen graag dat jij snel kunt genieten van onze geuren. Jouw enthousiasme motiveert ons om steeds weer de beste ervaring te bieden. Tot snel bij Parfuma!

Topservice!

Ik bestel mijn huidverzorgingsproducten van Environ en makeup van Jane Iredale altijd bij Parfuma. Steeds een vlotte levering en bij vragen of problemen is de klantendienst goed bereikbaar. Top service!

Antwoord van Parfuma

Beste klant, Super bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je altijd tevreden bent over onze vlotte leveringen en dat onze klantendienst goed voor je klaarstaat. Bij Parfuma doen we er alles aan om jou de beste service en producten te bieden, zodat jouw beauty ervaring altijd top is. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen! Hartelijke groetjes, Het Parfuma-team