probeauty.nl

316 reviews in totaal   175 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt als vriendelijk, attent en oplossingsgericht ervaren. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de duidelijke communicatie worden gewaardeerd. Ook de kwaliteit van de producten wordt vaak als zeer goed ervaren. Klanten vinden het prettig dat ze goed op de hoogte worden gehouden over de status van hun bestelling, vooral bij problemen. Problemen zoals beschadigde of niet-geleverde producten worden meestal netjes opgelost, maar soms duurt het terugstorten van geld te lang.

Reviewsprobeauty.nl

Snelle bezorging

Betrouwbaar en snelle levering

Ik heb al een paar keer producten via ProBeauty besteld en die heb ik snel geleverd gekregen. Ook als een product niet op voorraad was, kon ik vragen om bericht te worden als die er weer is. En dat is iedere keer gebeurd. Dankjewel!
Tevreden klant
Vlotte bezorging
Zeer goede en kwalitatieve producten, professioneel, zeer snel geleverd. Ik gebruik al 7-8 jaar haarverf en haarmaskers van Pro Beauty uit de Multihair-winkel.
Bijzondere snelle afhandeling van de bestelling
Snelle levering van product
Bedankt voor het eerlijke handelen: voor het terugbellen dat een product dat op de site nog stond aangegeven als beschikbaar, toch niet meer beschikbaar bleek, en het overgeboekte geld daarvoor retourneren!
Supersnelle service en producten van goede kwaliteit!

Funky is niet overal te verkrijgen.

Funky is niet overal te verkrijgen. Besteld, voor vrijwel dezelfde prijs, paar dagen later in huis!