Lucardi Juwelier Tilburg- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Tilburg

255 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden403 beoordelingen in totaal

1 nov 2023
Wij kochten bij lucardi Amsterdam ringen voor onze trouw en waren helemaal blij wij hadden duidelijk vermeld dat we ze gegraveerd wilden maar de laatste dag in Amsterdam waren geen probleem zei de dame kan ook in een ander filiaal dicht bij huis Vandaag bij het filiaal Tilburg geweest om te laten graveren bleek dat in mijn ring echt niet mogelijk Heel erg jammer en zeer teleurgesteld de dame van de winkel toonde echter veel begrip en geduld, probeerde alles om mij te helpen we gingen voor een andere ring en nog geen uur later belde ze me al op dat ze de ringen al gegraveerd had Zelden of nooit werd ik ergens zo vriendelijk en begripvol geholpen

2 apr 2024
Deze keer hoefden we niet heel lang te wachten. Personeel mag wel wat vriendelijker zijn. Er kon letterlijk geen lach of goedemiddag vanaf. 🤷🏽‍♀️ Ik ging voor de oorbelletjes die onze dochters graag wilden. Geslaagd. Ik zou er niet heengaan om te neuzen of voor deskundig advies…

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Tilburg

Resetten
5 okt 2024

Zeer vriendelijk personeel

We werden heel vriendelijk geholpen en de verkoopsters namen alle tijd om ons te helpen. Ook kindvriendelijk. Fijn! Waar beter zou kunnen: klein puntje... zorg ervoor dat wat er in de lades ligt aan voorraad ook zichtbaar is voor de klant. Mijn dochter was op zoek naar een specifieke ring, maar zag die niet in de vitrines hangen. Toen de lades open werden gedaan om een andere ring te pakken, zagen we toch de ring die ze eigenlijk wilde hebben. Verder een hele goede winkelervaring gehad!
Snel geholpen. Het was inmiddels al bijna tegen vijven op zondagmiddag. Fijne winkel.
9 okt 2024
Sweer is oke vriendelijk en ze zijn Heel geduldig
Leuke winkel en vriendelijke dames , fijn geholpen
Nette winkel vriendelijke bediening
We werden direct geholpen.
9 uur geleden
3 sep 2024
Je wordt altijd vriendelijk geholpen door het personeel. Winkel zoet er netjes uit. Ik kom hier met regelmaat
25 sep 2024
Goed advies en de winkelmedewerkers denken met je mee, klantvriendelijk .
21 sep 2024

Personeel top!

Het personeel had veel geduld en hielp overal mee! Ook erg vriendelijk!
20 sep 2024
Mischien meer grotere ring maten en hangertjes bij bestellen ofzo.
13 sep 2024
vriendelijke medewerkster
8 sep 2024
30 aug 2024
Goed geholpen, wel druk in de winkel dus lang moeten wachten. Maar als je dan aan de beurt bent hebben ze alle tijd voor je
5 aug 2024
Horloge werd netjes aangezet en op maat gemaakt.
29 aug 2024
Aardig personeel en genoeg keuze
31 aug 2024
Deklantvriendelijkheid.