Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering van bestellingen, vaak al de volgende dag en goed verpakt. De klantgerichte, vriendelijke en oplossingsgerichte service wordt vaak geprezen, waarbij problemen snel worden opgelost. De communicatie via telefoon, mail of chat is helder, snel en behulpzaam, met duidelijke antwoorden op vragen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten positief beoordeeld, zowel qua duurzaamheid als prijs-kwaliteitverhouding. Het deskundige, duidelijke advies helpt klanten bij het maken van de juiste keuze. Ook de productinformatie op de website is duidelijk en volledig, en de scherpe prijzen maken het aanbod extra aantrekkelijk.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMaxiaxi.com
Snelle en vriendelijke service. Ondanks dat de afstandsbediening niet bij de bestelling zat is die snel nagestuurd. Prijs en kwaliteit zijn super! Zeker een aanrader of het nu voor thuis of op het podium is. Ik ga er in ieder geval vaker wat kopen
Hi Nick,
Fijn dat alles toch snel in orde was!
Bedankt voor je feedback en hopelijk tot snel.
5 /5
Zelf een onwetende pannenkoek als het aankomt op de apparatuur die wij nodig hadden voor het bedrijf. Dus een mail met foto's gestuurd om mijn waarschijnlijk onsamenhangende verhaal te verduidelijken.
Snel en helder antwoord gekregen. Bestelling gedaan en helemaal tevreden. Wat wil je nog meer? 5 out of 5 dus van ons.
Beste Michael,
Bedankt voor je bericht en waardering.
Fijn dat we jou zo hebben kunnen helpen en ondersteunen.
Dank je wel.
^Martijn
Eenvoudig bestellen, klantvriendelijk en goede speakers
Eenvoudig bestellen, snelle levering 1 dag. Snelle en vriendelijke reactie op vragen over product.
Achteraf nog korting van actie waarvan de actietermijn eigenlijk al verstreken was met 1 dag.
En, zeer tevreden over de bestelde Audizio sprakers.
Maxiaxi, zeer aan te bevelen
Hi Willem,
Super bedankt voor je positieve review!
Fijn dat alles naar wens is geweest.
Nog veel plezier gewenst met de nieuwe speakerset.
^Lloyd
Wat een ongelofelijk fijn bedrijf waar service en goed contact nog hoog in het vaandel staan. Ik ben uitstekend geholpen en dat alles binnen 3 dagen. Hulde.
Knallers van speakers gekocht, waarvan er een een probleem had. Geen probleem, 2 dagen later had ik een nieuwe in huis.
Toppers zijn jullie.
Hi Cornelis,
Wat super fijn om te lezen, bedankt!
Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe speakers.
^Lloyd
alles vlot verlopen, bestelling - opvolging - levering - kwaliteit product, alles in orde, alleen spijtig dat de muziek geweldig hard moet spelen alvorens de led-verlichting van de speakers licht geven, ik ga deze nooit kunnen doen aangaan daar ik alleen muziek in wonzorgcentra's s speel en de muziek nooit aan het volume zal kunnen worden afgespeeld tot dat de verlichting zal weergeven
Uitstekende service en bereik
Voor mijn dochter was ik op zoek naar actieve luidsprekers waarop een platenspeler aangesloten kan worden. Via de mail en chat ben ik uitstekend geadviseerd over diverse opties en heb ik mijn keuze snel kunnen maken. Via de chat ook advies gekregen over het aansluiten van de platenspeler op de speakers.
MaxiAxi gereageerd snel via de mail en via de chat zijn ze direct bereikbaar. Top service dus, ik zou hier zeker weer een aankoop doen.
Altijd supergoede service, snelle levering en ook goed advies via de chat. Voor meerdere zaken van ons al apparatuur aangeschaft - en altijd top! We zijn nu bezig met een nieuwe zaak die wederom apparatuur van jullie dalijk nodig! Kijken ernaar uit om weer samen te werken!
Hi Maria,
Super bedankt voor het mooie compliment en je positieve review!
Hopelijk mogen wij je snel weer van dienst zijn.
^Lloyd
Zeer degelijke mixer in verhouding tot prijs/kwaliteit.
Vlotte en snelle levering. Het toestel functioneert perfect. Heel gemakkelijk verbinding te maken via bluetooth. Goede geluidskwaliteit en eenvoudig aan te sluiten zoals ik het voorzien had. Kortom, ik ben er zeer tevreden over.
Beste Hendrik,
Wat een geweldige review, bedankt!
Super om te horen dat alles naar wens is verlopen: van de snelle levering tot het eenvoudig verbinden via Bluetooth. Heerlijk dat de Vonyx STM500BT mixer precies doet wat je ervan verwachtte.
Heel veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen!
Tevreden klant
ik heb in de voorbije jaren al heeeel veel gekocht gehad bij Maxiaxi, steeds een goede beoordeling gegeven, wat ik nu ook gedaan heb, maar van de 1000 euro shop-tegoed daar geloof ik niet in, ik heb nog nooit een vermelding gezien van iemand die deze tegoed heeft gewonnen of gekregen, ik ga deze nooit krijgen dat weet ik, terwijl ik deze zou gebruiken om materiaal aan te schaffen om te gebruiken in het woonzorgcentrum waar ik als vrijwilliger ( gratis) muzieknamiddagen organiseer voor de bewoners, dat zou een mooie geste zijn om in een goed daglicht van Maxiaxi te komen,
De bestelling goed aangekomen, paar dagen puzzelen hoe het ingesteld moest worden, gebeld naar de klantenservice en kreeg de licht technicus aan de lijn en die nam alle tijd mij door de eerste paar settings te helpen
Dank voor de service 👍
Beste Ronald,
Wat een mooie review, bedankt!
Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat onze lichttechnicus je rustig op weg heeft kunnen helpen met de instellingen. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten, dus geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Veel plezier met je moving head bar en bedankt voor het vertrouwen!
^Thomas
Een super keurige levering van top producten. Netjes verpakt en verzonden. Ook toen ik een vraag had werd ik super vrolijk en keurig professioneel geholpen. Een volgende bestelling zou ik dan ook zeker weer hier plaatsen!
Hi Jeroen,
Ontzettend fijn dat alles naar wens is en je goed geholpen bent!
Wij hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
^Lloyd
Feest gepland maar geen muziek?
Wij hadden een feest gepland op het werk en op het laatste moment een bleutooth speakerset besteld, een dag later werd alles netjes geleverd volgens afspraak. Wat een kwaliteit voor dit geld, absoluut top.
Hi Chris,
Wat fijn om te lezen!
Hopelijk was het feest een geslaagd feest en kan je nog lang van de speaker genieten.
Top service!
Ik had voor mijn LP-speler boxen nodig en vroeg via de klantenservice om advies en kreeg een goed advies met verschillende keuzes. Ik had enkele boxen besteld, maar die bleken niet helemaal goed te functioneren. Ik heb toen weer via de klantenservice contact gezocht en die reageerden razendsnel, kwamen met de juiste instructies en binnen een dag had ik weer een nieuw setje boxen! Top kwaliteit!
Alles werd zeer netjes en goed verpakt afgeleverd. Alles was aanwezig en bovendien kreeg ik nog een mail van Johan dat ik me kon inloggen om gitaarles te kunnen volgen online.
Ben geweldig blij met de artikelen.
Gitaar heeft een goede klank. Het enige wat ik nog erbij zou doe Tegen meerprijs) een gitaar steun
Voor de rest is alles van zeer goede kwaliteit.
Ben een dankbare ontvanger.
Je koopt aan lage prijs, de levering gaat snel vooruit, er was een probleem, een telefoontje en de mensen van MaxiAxi lossen het uiterst snel op.
Er zijn zoveel sites, maar ga naar MaxiAxi, het is er uitstekend
Hi Jean,
Wat een geweldige review, bedankt!
Heel fijn om te lezen dat je niet alleen tevreden bent over de prijs en de snelle levering, maar ook over onze service. We doen er alles aan om problemen snel op te lossen, dus het is mooi om te horen dat je dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen én voor de mooie aanbeveling. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Vonyx VSA700-B- speakerbox en accessoires
Vonyx VSA700-B : portable speakerset ,MS110 :Microfoonstandaard ,en Vonyx SC 15B beschermhoes besteld.
Al deze artikelen snel geleverd, en degelijk verpakt.
Compliment!
Dank hiervoor🙏🎶
Hi Diederik,
Super fijn om te lezen dat alles snel en naar wens is geleverd!
Nog heel veel luister plezier gewenst met de nieuwe speaker.
^Lloyd
Zeer goed geholpen door klantendienst omwille van facturatie naar België (communautaire transactie). Ondanks dat de eerste levering werd aangeboden op een feestdag en niemand aanwezig was, heeft men een tweede keer de goederen aangeboden. Prima!
Beste Elly,
Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je bestelling.
^Niels
Een dikke vette aanrader!
Super website voor alles rondom licht en geluid. Klantenservice is top, zendingen zijn altijd goed verzorgd en de spullen hebben een meer dan goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kortom, een dikke vette aanrader!
Beste Rob,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, klantenservice en producten. We besteden veel aandacht aan een goede service, snelle en zorgvuldige verzendingen en een sterke prijs-kwaliteitverhouding, dus het is geweldig om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.
Dank voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
^Niels
Mijn vragen die ik had betreffende verschillende producten werden snel en duidelijk beantwoordt. En daardoor wist ik welke producten ik moest aanschaffen om compatibel te zijn met een eerdere aankoop. De producten werden zeer snel geleverd, uitstekend verpakt en deden het vooral zeer goed bij ingebruikname. Kortweg, een aanrader voor zowel de klantendienst als de verkoop en levering.
Snelle actie na contact.
Toen we de platenspeler binnen hadden, bleek het niet helemaal goed te gaan. We hebben even contact gehad en is het probleem snel opgelost door ons een nieuwe toe te sturen. ( nadat wij natuurlijk de eerste aan hun terug hadden gestuurd ;) )
Hi Janet,
Dank voor je mooie beoordeling!
Jammer om te horen dat er in eerste instantie iets mis was met de platenspeler maar fijn dat we dit snel hebben kunnen rechtzetten.
Geniet van je Fenton RP162LW!