Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.880 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.419 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

Optijd geleverd!
Beschadigd artikel ontvangen. Hierom een mail gestuurd naar de klantenservice. Vrij kortaf reactie ontvangen om gewoon het retourproces te volgen en een nieuwe te bestellen. Dus eerst een 2e keer moeten betalen. En dan wordt bij het retour proces ook nog aangegeven dat wanneer je het verzekerd wil versturen dit geld kost, terwijl het product beschadigd is. Lijkt mij dat retournemen dan altijd gratis moet zijn.
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Mariska, Dank voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het artikel beschadigd is aangekomen en dat de afhandeling niet naar verwachting was. Bij ontvangst van een beschadigd artikel kun je het inderdaad retourneren via ons retourproces. We begrijpen dat dit vervelend is en werken eraan om onze service te verbeteren. Retourzendingen zijn in principe gratis, maar voor extra verzekeringsopties kunnen er kosten verbonden zijn. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze processen nog klantvriendelijker te maken. Met vriendelijke groet, Travelbags
Levering stagneerde, e-mails snel en voorkomend beantwoord. Bij uitblijven levering de oplossende suggestie aangereikt. Daarna nog een mailtje ontvangen. Heel plezierig qua toon en snelheid.
Prima snelle service tevreden met onze Eastpak Transit L
Snelle levering tegen een goede prijs
Mooie koffer van Samsonite. De koffer is de volgende dag geleverd zoals op de site vermeld staat. Top heel tevreden.
PD
Peter D.
Snelle levering - goede qualiteit
Top product en top service!!!

Top leverancier

Een duidelijk, helder en een goed overzicht/beschrijving van de aanwezige te koop aangeboden producten. En……..een snelle en correcte levering!!

Great bags great delivery

Bags are very light and perfect size, very good quality; delivery was literally next day, although I ordered late afternoon! Very happy with the whole ordering and delivery process
Snel besteld, snel bezorgd

Verrekenen korting nieuwsbrief 5%

Nadat ik besteld had, zag ik aanmelding nieuwsbrief 5% korting. Gevraagd of ze dat willen verrekenen met aankoop eur 289 dus kleine eur 15 maar helaas. Volgende bestelling geldt het wel. Ja die komt er dus nooit meer.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedendag Rene, Bedankt voor je review. Onze klantenservice neemt contact met je op. We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Travelbags.