Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.876 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.431 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

Privéprofiel

Plots ophalen in Den Ham (was niet ingesteld zoalsu beantwoord)

Plots ophalen in Den Ham, 25 km fietsen vv vanuit Ommen. Waardeloos
Antwoord van Travelbags.nl
Goedendag, Bedankt voor je review. We hebben het direct voor je uitgezocht: bij het plaatsen van de bestelling is dit specifieke DHL-punt in Den Ham geselecteerd door jou. Waarschijnlijk is dit onbedoeld gebeurd, maar omdat het systeem deze keuze van de klant volgt, konden wij (en DHL) dit achteraf helaas niet meer aanpassen. Hopelijk heb je desondanks wel veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Travelbags
Snelle afhandeling. Doen wat is aangeboden. Keuze in bezorgmomenten.
JS
J. S.

In 2 dagen 3 verschillende koffers gekocht...

In 2 dagen 3 verschillende reistassen/koffers gekocht (wispelturig). Alle 3 de koffers de volgende dag bezorgd, fantastisch! Goede kwaliteit van Samsonite. Helemaal tevreden.

Snelle service

Goede merken, snelle service.
Perfecte tas, leuke broodtrommel erbij en bezorging op het door ons gewenste tijdstip. Helemaal top!
Snelle servive.
ML
Marjo L.
Snelle levering, zeer ruime keus..goede kwaliteit, goede prijs
Werd niet opvolgende dag bezorgd als beloofd
Antwoord van Travelbags.nl
Goedendag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling een dag later is bezorgd dan verwacht. Onze excuses daarvoor. We wensen je ondanks de vertraging veel plezier van je aankoop. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Travelbags