Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.876 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.431 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

Gewoon goed.

Snelle verzending, goed ingepakt en een mooie tas!
Heel snelle levering. Mooi stevige koffer

Klantenservice kan beter

Vooraf gebeld, met een vraag, antwoord hadden jullie niet, ik zou later op de hoogte worden gebracht. Is niet gebeurd helaas. Toch bestelling gedaan, werd niet binnen een werkdag zoals jullie wel promoten. In het contact met de klantenservice gaven ze aan, order is teruggestuurd door DHL, maar dit was niet het geval. Wel heel blij met de geleverde producten. Maar klantenservice kan zeker beter
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Cher, Dank voor je review. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent over onze klantenservice. We zullen je feedback meenemen om onze service in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Travelbags.
Ik heb na meer dan een week nog niets ontvangen
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Lonneke, Wat vervelend om te horen dat je je bestelling na meer dan een week nog niet hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, onze oprechte excuses hiervoor. Omdat we dit direct voor je willen uitzoeken en oplossen, heb ik onze klantenservice gevraagd om per e-mail contact met je op te nemen. We gaan er alles aan doen om dit snel voor je in orde te maken. Met vriendelijke groet, Travelbags
goed geïnformeerd en op tijd geleverd
Veel keus, snel geleverd en prima tassen.
Meteen de andere dag bezorgd en netjes verpakt ,blij dat ik dit zo kado kan geven met enige trots.
Snel doen wat je belooft
Goede en snelle service
Snelle en nette levering
Mooie tas
Nee voor mij was alles goed
Dinsdag besteld en heb nog niks binnen
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Niels, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling van dinsdag nog niet in huis hebt. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten, en onze oprechte excuses voor dit ongemak. We hebben het direct voor je uitgezocht en het blijkt dat je zending helaas een vertraging heeft opgelopen in het sorteerproces bij de vervoerder. Onze klantenservice stuurt je nu een e-mail om dit verder met je op te lossen. Heb je zelf nog vragen? Dan kun je ons altijd bereiken via klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Travelbags
Een artikel kapot en zwaar beschadigd aangekomen. Zeker een retour geweest of gebruikt. Ga kijken wat er nu gebeurt als ik het terugstuur. Tweede artikel prima maar vind het niet kunnen dat men zoiets opstuurt. Kwam ik helemaal gedeukt en half opengemaakt aan
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Paul, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je artikel op die manier is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Je kan inderdaad dit artikel retourneren via onze website. Wij zorgen er dan voor dat je het juiste artikel in nieuwe staat toegezonden krijgt. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Travelbags

Prima prijs en vlot en goed verstuurd

Vlot en goed verstuurd. Precies wat we bestelden. Prijs was ook prima. Aanrader.

Slechte service

Tip voor anderen: kies bij retourneren nooit voor tegoedcode.
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Roos, Bedankt voor je review. Vervelend dat het gewenste item momenteel niet op voorraad is. We begrijpen je frustratie, maar omdat je zelf voor de tegoedcode hebt gekozen, kunnen we dit helaas niet meer omzetten naar een terugbetaling. Gelukkig is je tegoed onbeperkt geldig. Je kunt je op de productpagina aanmelden voor een voorraad-notificatie, zodat je direct je code kunt gebruiken zodra het item weer binnen is. Met vriendelijke groet, Travelbags