De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking.
Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.
Reviews voor travelbags.nl
Cost money to return
First of all, the package came in later than you advertise on the website. Secondly I opened the package and found out it’s bigger than I thought, so I wanted to return it.
It cost almost 4 euro to return if you choose to refund to your original payment while everybody else has 2 weeks free return. I have never expected something like this in The Netherlands.
Dear I-Hua Yeh,
Thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize that your package arrived later than the estimated delivery time. We understand that waiting longer than expected is frustrating.
Regarding the return fee: we strive to keep our product prices as fair as possible. To maintain this, we ask for a small contribution towards the shipping costs for returns requiring a refund. We mention this in our return policy, but we understand it can be disappointing if you are used to different practices at other retailers.
We appreciate your business and will use your feedback to improve our delivery estimates.
Kind regards, Travelbags
Snelle levering en tevreden over de producten.
Mijn koffer was beschadigd,
Antwoord van Travelbags.nl
Wat vervelend om te horen dat uw koffer beschadigd was. Onze excuses voor het ongemak! Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@travelbags.nl met het ordernummer en eventueel een foto van de schade? Dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing.
Vriendelijke groet Travelbags
Heel tevreden
Snelle verzending. Twee tassen besteld, waarvan 1 retour gestuurd, snelle retour van mijn geld. Heel tevreden
Goed produkt, voldoet aan de verwachting. Vlotte snelle levering. tevreden klant!
Snelle levering. Ik heb de tas cadeau gedaan en hij bevalt goed
Hele fijne en snelle service.
Snelle service! En fijn dat je op de site per luchtvaartmaatschappij een geschikte koffer kan zoeken.
Snel geleverd, goed verpakt, retourzending duidelijk en zonder probleem!
Heel goed verzorgt, snelle aflevering
Ik krijg verkeerd mat
Goedendag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je een verkeerd item hebt ontvangen.
Wij zien dat je ons inmiddels een e-mail hebt toegestuurd met alle benodigde informatie.
Deze zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en we doen ons best om zo snel mogelijk een passende oplossing voor je te vinden.
Onze excuses voor het ongemak.
Travelbags.
prima tas, voldoet aan de beschrijving en is snel geleverd.
Gewoon goed, zoals het hoort
Het was voor mij de snelle levering, en de eerlijke prijs.
Snel geleverd prima prijs
Vlotte levering, goed produktm