Travelbags.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Travelbags.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Travelbags.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Travelbags.nl

1.860 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

103.624 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 apr. 2023

Ik twijfelde tussen 2 maten van een Kipling Gabbie tas, dus beide besteld, zodat ik ze even goed kon bekijken… Bestellen ging makkelijk, super snel geleverd (keurig verpakt), keuze gemaakt, waarna een teruggestuurd. Nog nooit meegemaakt dat een retour zo snel afgehandeld is! Fijn dat je met Klarna kunt betalen, hoef je alleen te betalen voor hetgeen je houdt. Qua prijs was de tas een stuk voordeliger dan bij Kipling zelf, geabonneerd op de nieuwsbrief en daardoor nog 5% extra korting gekregen.

de meest kritische beoordeling

30 okt. 2022
Ik had een laptoptas besteld, wat nogal een uitdaging was door hun slechte website waarop het bijna onmogelijk is je adres(sen), een wachtwoord èn een onleesbaar Captcha over te tikken zonder een foutmelding te krijgen, maar na de 5e keer toch gelukt. Toen bleek het huisnummer incorrect van het afleveradres, dus ik volgende ochtend gebeld en laten wijzigen, geen probleem. Paar dagen later kreeg in een email dat mijn goederen goed waren terug ontvangen en dat ik het geld terug kreeg. Ik weer bellen, niks aan te doen, of ik een tablet of pc wilde gebruiken op de website om opnieuw te bestellen. Na de derde foutmelding op hun site op mijn 2020 Macbook air, ben ik naar de BCC gereden en had ik een mooie laptop tas gevonden voor €20 minder.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

19 sep. 2022
Pakje niet gehad
2 mei 2023
2 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou je contact met ons willen opnemen via de mail? Vriendelijke groet, Team Travelbags.
31 jan. 2023
30 jan. 2023
31 jan. 2023
Goedemiddag Sarah, Dank voor je review. Zou je ons een mail willen sturen? klantenservice@travelbags.nl Angie – Klantenservice
29 jan. 2023
30 jan. 2023
Goedemiddag, Dank voor je review! Angie - Klantenservice
23 jan. 2023
23 jan. 2023
19 jan. 2023
19 jan. 2023
Beste Bram, Hartelijk dank voor je review. Zou je misschien een e-mail willen sturen naar klantenservice@travelbags.nl en hierin aan kunnen geven waarom je niet tevreden bent met de service die wij hebben geleverd? Wij kunnen dan kijken hoe we dit op kunnen lossen. Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Klantenservice Travelbags
15 jan. 2023
11 nov. 2022