De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking.
Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.
Reviews voor travelbags.nl
Prima klantenservice.
Snelle keurige levering. Per abuis een verkeerde tas gekocht. Na retour snelle terugbetaling door Travelbags. Compliment voor de klantvriendelijkheid.
Prima service!
Kapotte rits koffer is prima opgelost! Koffer opgestuurd en het geld terug om een nieuwe uit te zoeken.
Snelle le
‘s Avonds voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd wordt niet waar gemaakt. Klantenservice doet het af met een sorry, maar je kan zien wanneer het wel geleverd wordt en een uitleg hoe je dat kan zien. ( ik leef niet onder een steen) Ik had niet om een uitleg van de bezorg procedure gevraagd.
Beste Sven,
Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het frustrerend is als een bestelling niet op tijd aankomt, vooral als je had gerekend op levering de volgende dag. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Hoewel we ons best doen om de beloofde levertijden te halen, kan het soms gebeuren dat er vertragingen zijn bij DHL. Dit is ook aangegeven op onze website.
Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. We staan klaar om je te helpen.
Travelbags
shop tegoed
Het is echt belachelijk dat je het shop tegoed in 1 keer moet gebruiken. Ontzettend slechte service.
Ik ga nog 1 een bestelling doen en daarna nooooooit meer.
Antwoord van Travelbags.nl
Het spijt ons te lezen dat je dit zo ervaart. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer shoptegoed in één keer gebruikt moet worden en dat dit niet aansluit bij je verwachtingen. Je feedback nemen wij serieus en geven we intern door, zodat we kunnen bekijken of dit in de toekomst anders ingericht kan worden.
Vriendelijke groet Travelbags
Snelle levering en een goede prijs.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Snelle levering, goede website
Mooie tassen. Snelle levering.
Bedrijfslevering na 17.00 uur
Bedrijfslevering wordt buiten kantoortijden geleverd .. Travelbags kan hier gedeeltelijk wat aan doen door bedrijfsorders via bedrijfslevering te sturen. (Tussen 08.00 en 17.00) Mijn pakket is 2 x retour gestuurd .. Ik werd wel vriendelijk geholpen door Travelbags.
Beste Paul,
Dank voor je review.
Wat ontzettend vervelend dat je pakket tweemaal terug is gestuurd.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we gaan je feedback zeker meenemen om onze service in de toekomst te verbeteren!
Ons excuus voor het ongemak.
Travelbags.
Levering snel en volledig. Goede begeleiding van zending.
Super snelle levering
Mooie tas en super snel geleverd