Travelbags.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Travelbags.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Travelbags.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022

Beoordelingen voor Travelbags.nl

2.993 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

104.967 beoordelingen in totaal

24 jun. 2023
Al in 2011 mijn eerste grote mensen koffer van Samsonite gekocht bij Travelbags (in de tussentijd ook een set voor mijn ouders besteld). Meer dan 10 jaar (en tientallen reizen) verder werd het tijd om deze onverwoestbare Samsonite te vervangen. Na contact met de klantenservice is de keuze gevallen op de Samsonite Essens Spinner ik heb meteen twee koffers besteld. Levering snel via DHL, en communicatie met de mensen van Travelbags was zeer adequaat. Met meer dan 10 jaar ervaring v.w.b. het leveren van kwaliteitsproducten en de opvallend prettige communicatie kan ik dit bedrijf zonder meer aanbevelen. Tot over tien jaar voor de volgende set!

de meest kritische beoordeling

5 aug. 2023
Op de website stond een paraplu die fikse windstoten aan zou kunnen. Eenmaal thuis maak ik hem rustig open en - alsof de plastic verbinding tussen stang en scherm van drop is - hij breekt af. Geen kracht, geen rare beweging, eerder rustig. Verbaasde me dat iets zo snel kon breken. Op de eerste e-mail die ik heb gestuurd over de verzending die als "geleverd" stond terwijl er niemand aangebeld had werd snel gereageerd. (Hij bleek in de brievenbus te zitten, waar ik hem niet verwachtte: mijn prut paraplu van 5 euro heeft meer body dan dit ding). Op de tweede e-mail met foto's van de gebroken plu die ik heb verstuurd heb ik niets gehoord. Misschien hebben ze hem gemist, zal hem nog eens sturen. Maar dat ding was dus echt bizar slecht gemaakt.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

13 nov. 2022
Lastig vallen met vragen naar reviews.
15 nov. 2022
Dag Paul, Dank je wel voor je review. Het geven van een review is gelukkig niet verplicht. Maria - Klantenservce
1 nov. 2022
Handtas zat vol met rafels en vlekken
1 nov. 2022
Beste W. Kwakernaak, Hartelijk dank voor je review. Dit had niet mogen gebeuren, onze excuses hiervoor. Je kunt de tas gratis aan ons terugsturen. Wij zullen zorgdragen voor een spoedige terugbetaling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Travelbags
8 mei 2023

Bestelling geannulleerd zonder reden

Bestelling geannuleerd zonder reden
8 mei 2023
Beste Gerben, Bedankt voor je review. Heel vervelend dat je order is geannuleerd. We zien dat het aankoopbedrag ook al aan je is terug betaald. We nemen hierover nog contact met je op. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Travelbags.
27 feb. 2023
Leveren wat er op de site staat
1 mrt. 2023
Bedankt voor je review! Graag horen we even wat er aan de hand is, zodat we dit kunnen oplossen. Wil je contact met ons opnemen via e-mail (klantenservice@travelbags.nl) of telefoon ((0)85-2250522). Met vriendelijke groet, Travelbags
18 mrt. 2023
Bezorging met DHL zeer slecht
Artikel is treurig nutteloos
22 mrt. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Als er problemen zijn met het product dat je hebt besteld, dan horen wij dit graag zodat we dit kunnen oplossen. Zou je in dat geval telefonisch contact met ons willen opnemen (tel. 0)85-2250522) of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
6 nov. 2022
Geen 52 euro kwaliteit !
7 nov. 2022
Goedemiddag, Dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent! Graag horen we wat er precies aan de hand is. Zou je ons je verhaal kunnen toesturen naar klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Angie Klantenservice Travelbags
10 mrt. 2023
Tijdstip van levering.
21 mei 2023
Sent me a wrong order
22 mei 2023
Dear Natalie, How annoying! Would you like to contact us by email or phone so we can resolve it? Thanks in advance! Kind regards, Travelbags
14 mrt. 2023
Pakket niet ontvangen
20 mrt. 2023
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou ons een mail willen sturen op klantenservice@travelbags.nl? Met vriendelijke groet, Travelbags
9 mei 2023
10 mei 2023
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags
2 mei 2023
2 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou je contact met ons willen opnemen via de mail? Vriendelijke groet, Team Travelbags.
11 mrt. 2023
20 mrt. 2023
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we de situatie kunnen oplossen? Je mag ons mailen op klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Travelbags
4 mrt. 2023
8 mrt. 2023
Bedankt voor je review! We horen graag eventuele verbeterpunten, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren of eventuele problemen met je bestelling kunnen oplossen! Je mag hiervoor even telefonisch contact (085 225 0522) met ons opnemen of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
2 mrt. 2023
Bedankt voor je review. Graag horen we eventuele verbeterpunten zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Je mag uiteraard ook even contact met ons opnemen via mail of telefoon. Met vriendelijke groet, Travelbags
26 feb. 2023
26 feb. 2023
22 feb. 2023
23 feb. 2023
Bedankt voor je review! We horen graag eventuele verbeterpunten. Met vriendelijke groet, Travelbags.
19 feb. 2023
21 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent. We ontvangen graag een mail wat precies het probleem is zodat we je kunnen helpen. Dit mag naar klantenservice@travelbags.nl Met vriendelijke groet, team Travelbags