Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.855 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.432 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

Goede webwinkel!
Besteld en volgende dag geleverd! De eastpack medium
De prijs van het product en de super snelle levering
Mooie tas, snel geleverd. Goede prijs.
Veel keuze en prima service

wielen zonder schroeven ...oplossingen nog nergens

Ik zit inmiddels al negen dagen met een koffer waarvan de wielen los zijn. Helaas is Travelbags totaal niet oplossingsgericht in de afhandeling. Er wordt wel gezegd dat men mijn frustratie begrijpt en dat men “hoopt dat het snel opgelost wordt”, maar daar heb ik als klant weinig aan. Ik heb zelf twee simpele oplossingen voorgesteld: 1. Stuur mij een vervangende koffer en neem de kapotte retour. 2. Of stuur gewoon de ontbrekende schroefjes, dan los ik het zelf op. Beide oplossingen zijn echter afgewezen of genegeerd. Zo vlak voor mijn vakantie geeft dit weinig vertrouwen. In plaats van echt meedenken en verantwoordelijkheid nemen, blijft het bij loze woorden. Erg teleurstellend, ik had meer service verwacht.
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Wouter, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een koffer hebt ontvangen waarvan de wieltjes los zijn. Onze excuses dat je niet de service hebt gekregen die je verwachtte. We begrijpen je frustratie. Onze collega's van de garantie afdeling zullen contact met je opnemen. Zij kunnen je verder helpen. Met vriendelijke groet, Travelbags
Informatie en levering duidelijk en adequaat
Snelle service, fijne rugzak
Supersnelle levering
Duidelijke uitleg over inhoud ed van koffer. Prima.

Prima

Snelle levering !