Travelbags.nl

3.353 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden105.621 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Travelbags.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

20 okt. 2023
De ritsen van mijn koffer voor het werk waren na 10 jaar kapot. Ik wilde een nieuwe laptoptas/koffer en zocht op deze site. Veel keuze. Ik zag een slankere versie van mijn oude Samsonite en besloot 'm te kopen. De volgende dag al in huis. Bleek ik verkeerd gekeken te hebben, de koffer was zelfs veel groter dan mijn oude. Binnen 15 minuten had ik mijn koffer als retour aangemeld via hun site en direct naar DHL-servicepunt gebracht zonder label te hoeven printen (duidelijke instructies). Meteen een nieuwe laptoptas besteld die ook weer dag later binnen was en het geld van de eerste koffer was ook binnen twee dagen retour. Erg netjes en snel.

de meest kritische beoordeling

5 aug. 2023
Op de website stond een paraplu die fikse windstoten aan zou kunnen. Eenmaal thuis maak ik hem rustig open en - alsof de plastic verbinding tussen stang en scherm van drop is - hij breekt af. Geen kracht, geen rare beweging, eerder rustig. Verbaasde me dat iets zo snel kon breken. Op de eerste e-mail die ik heb gestuurd over de verzending die als "geleverd" stond terwijl er niemand aangebeld had werd snel gereageerd. (Hij bleek in de brievenbus te zitten, waar ik hem niet verwachtte: mijn prut paraplu van 5 euro heeft meer body dan dit ding). Op de tweede e-mail met foto's van de gebroken plu die ik heb verstuurd heb ik niets gehoord. Misschien hebben ze hem gemist, zal hem nog eens sturen. Maar dat ding was dus echt bizar slecht gemaakt.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

15 jul. 2023
bestelling ergens afgeleverd kon zelf gaan zoeken dus niet best ook slechte feedback van klantenservice dus laat maar
13 apr. 2023
Zorgen dat adresgegevens goed worden doorgegeven aan DHL. En even een excuus als levering mis gaat is ook netjes.
17 apr. 2023
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Bedankt voor de tip. We gaan het meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Travelbags.
31 jul. 2023
Product was niet leverbaar. Aangegeven het te cancellen maar toch ,later, geleverd. Maar goed product.
1 aug. 2023
Hallo Sipke, bedankt voor je review! vriendelijke groet, Team Travelbags
24 mei 2023
Nergens niemand te bereiken Week na bestelling nog niks ontvangen. Vertek op vakantie in 2 dagen....
24 mei 2023
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. We lossen het graag voor je op. We hebben je inmiddels een mail gestuurd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, klantenservice Travelbags.
16 feb. 2023
Rugzak was prima maar kwam 5 dagen later ipv volgende dag, zonder verpakking. Gelukkig onbeschadigd
17 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met het artikel. Excuus voor de latere levering. Met vriendelijke groet, team Travelbags
26 jun. 2023
De tas was niet wat ik verwachtte en heb het retour gestuurd maar tot op heden niets meer gehoord
14 mei 2023
Koffer voor mijn dochter besteld , in afwachting van haar reis of de koffer zijn geld waard is .
15 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags
16 feb. 2023

Geen oplossing op klacht.

Klacht ingediend. En nog geen reactie en geen oplossing. Gaat toch over 6 gekochte tassen!
17 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets niet helemaal goed is gegaan. We zien dat er inmiddels contact is geweest! Met vriendelijke groet, team Travelbags
15 jul. 2023

Trage verzending, wel vragen om beoordeling?

Raar dat jullie beoordeling zenden terwijl tas nog niet eens binnen is. Duurt erg lang.
2 mei 2023
De gekochte tas voldoet niet aan mijn verwachtingen, de afbeelding heeft mij misleid
3 mei 2023
Beste Gerard, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de tas niet aan de verwachting voldoet en dat je een verkeerde indruk hebt gekregen via de foto. Je mag de tas uiteraard retourneren. Mocht je hier verder nog vragen over hebben mag je ons altijd bellen of mailen. Vriendelijke groet, Travelbags,
20 apr. 2023

Tas mist schouderband

Onze tas geleverd zonder de schouderband, na wat emails nu nog steeds niet opgelost!
20 apr. 2023
Beste Peet, Bedankt voor je review . We hebben je een mail gestuurd vanuit de klantenservice. Vriendelijke groet, team Travelbags
9 jul. 2023
Mooie weekendtas. Jammer dat de levering een dag langer duurde dan was aangegeven.
19 feb. 2023
Het sleuteltje ontbreekt en heb ik tot op de dag altijd nog niet ontvangen.
21 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. We hebben inmiddels contact gehad via de mail. Uiteraard gaan we dit voor je oplossen. Met vriendelijke groet, team Travelbags
23 jan. 2023
Handvat klikt vaak naar beneden tijdens het lopen! Dat is erg vervelend
30 jun. 2023
Het pakket was voor mijn deur in de regen gezet door de post bezorger
2 nov. 2023
Ik heb nog geen pakketje ontvangen ik weet niet waar het is..........
2 nov. 2023
Beste Therese, Bedankt voor je review. Uit onze gegevens blijkt dat je bestelling twee dagen geleden is geleverd op het DHL ophaal punt. Daar blijft het zeven dagen liggen zodat je het kan ophalen. Mocht je nog vragen hebben dan mag je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Travelbags
3 mei 2023
Realistische afspraken maken en de geplande bezorgtijden nakomen
4 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@travelbags.nl. Vriendelijke groet, Team Travelbags.
25 jun. 2023
Ik heb nog niets ontvangen en ik kan het adres niet veranderen
26 jun. 2023
Hallo Danielle, Wat vervelend dat je nog niets hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons je ordernummer willen mailen ( klantenservice@travelbags.nl) zodat we het voor je na kunnen kijken. Vriendelijke groet, Team Travelbags
18 jun. 2023
Pakket is nooit aangekomen en travelbags geeft geen reactie.
19 jun. 2023
Beste Emile, Dank voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat je het pakket nog niet hebt mogen ontvangen. We nemen contact met je op hierover via de mail. Met vriendelijke groet, Team Travelbags.
13 feb. 2023
Tas niet bezorgd aldoor uitgesteld was een cadeau jammer!
15 feb. 2023
Bedankt voor je review. Erg vervelend dat er iets niet goed gegaan is tijdens het bezorgproces van jouw bestelling! Je hebt hier al contact over gehad met onze klantenservice en we hopen dat dit inmiddels opgelost is! Met vriendelijke groet, Travelbags