Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.865 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.450 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

Gelukkig kwamen de tassen op tijd binnen. Nu 4 weken op reis en leven uit de “tas” Fantastisch!
Snelle levering, duidelijke website, goede producten en mooie aanbiedingen

Goede keuze, snelle levering

Website is helder, goede keuze uit verschillende merken en prijzen en snelle levering.

Mooie spullen en snelle levering

Mooie spullen, maar vooral ontzettend snel geleverd!
JN
Judith N.

Altijd fijn winkelen bij Travelbags.

Blij met met de snelle levering en service.
Helaas na 1 dag gebruik een gaatje geconstateerd. Dit is volgens travelbag te wijten aan slijtage.. na 1 dag!?. Helaas tas niet gecontroleerd bij ontvangst. Zat er waarschijnlijk al in echter travelbag geeft niet thuis. Enorm slechte service en niet iets wat je verwacht van een tas van 80 euro. M'n twee andere zonen hebben al jaren een eastpack en gebruiken hem intensief en die zijn nog heel. Deze tas is dus slechte kwaliteit zeker als hij geen 3 boeken en een broodtrommel aan kan. Helaas....
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Ines, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag voor je oplossen. Zou je ons een bericht willen sturen naar klantenservice@travelbags.nl? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit recht te zetten. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het onder de aandacht brengen van dit probleem. Met vriendelijke groet, Travelbags