Travelbags.nl

118.484 reviews in totaal   4.683 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.683 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 18 aug 2022

travelbags.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en prijzen de duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, waardoor bestellen eenvoudig is. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, adequaat en oplossingsgericht beschreven. De producten scoren goed op kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid, en retourzendingen verlopen meestal soepel en snel. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als positief ervaren. Toch zijn er ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid rond het bezorgmoment, met name bij levering via externe partijen zoals DHL, waar ook klachten zijn over gemiste leveringen of beschadigingen. De klantenservice kan volgens enkelen proactiever en sneller reageren bij problemen. Soms zijn er klachten over defecten aan producten of dat deze niet volledig aan de verwachtingen voldoen. Ook het retourproces wordt incidenteel als onduidelijk of omslachtig ervaren.

ReviewsTravelbags.nl

Erg tevreden over de reistassen

Veel keuze aan tassen en koffers en snelle levering. We hebben de nieuwe tassen nog niet gebruikt, maar ze zien er handig en stevig uit. Onze oude tassen zien er ná een aantal lange buitenlandse reizen wat gehavender uit, maar kunnen nog steeds heel goed mee.

Absoluut snelle levering

Even los van het assortiment en de uitstekende kwaliteit, is dit bedrijf ook supersnel met leveren. Je wordt netjes op de hoogte gehouden aangaande tijdstip van levering en alles verloopt soepel met communicatie. Een echte aanrader!

Erg goede garantie ervaring.

Anderhalf jaar geleden een tas gekocht bij travelbags. Onlangs een probleempje met de tas gehad. Er is geweldig goed op gereageerd en ik heb voor hetzelfde bedrag nieuw kunnen uitzoeken voor garantie. Ben hier echt blij mee nogmaals bedankt

Goed product voor mooie prijs!

Snelle en correcte levering. Ik heb de The Core Trolley 75 blue besteld en onlangs mee gereisd. Mooie ruime koffer met aan een kant van de koffer een rits verdeler, wat zeer handig is. Makkelijke en licht te rollen, ondanks dat ik er dik 24kg gewicht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden. Top!
Snelle service, goed en snel contact met de servicedesk via WhatsApp, snelle levering, heel blij met de koffer! In eerste instantie een toch te grote koffer aangekocht, retour verzonden en snel aankoopbedrag terug ontvangen. De tweede (kleinere) koffer was ook weer binnen een dag in huis. Het verwerken van de kortingscode verliep niet goed via de website. De korting achteraf heel snel terugbetaald gekregen. Conclusie: travelbags komt beloftes keurig na!
Mooie leren tas, lekker zacht en fijne indeling met voor en achter vakjes met rits en binnenin ook een extra vakje met rits en vakje voor de telefoon. Snelle levering! Perfecte kwaliteit- prijsverhoudibg. Zeer tevreden

Defect snel en goed verholpen

Bestelling snel geleverd. Helaas was de gekochte koffer (Samsonite) waarschijnlijk niet 100% goed in elkaar gezet in de fabriek, want na eerste gebruik was een zijslot kapot. Met hulp van Travelbags is dit heel snel en goed opgelost.
Een koffer was niet bezorgd doordat vergeten was een label eraan te hangen. Geld werd direct teruggeboekt en ik kreeg een korting bij de volgende bestelling voor het ongemak. Snel en netjes opgelost. Ook de klantenservice is zeer klantvriendelijk in het contact. Tip: als gezegd wordt dat je de volgende dag de bestelling geleverd krijgt, zorg dan dat het niet 1 of 2 dagen later is, maar zeg gelijk erbij dat het vanwege de paasdrukte wat langer kan duren.
Als de bestel niet op tijd of door enige obstakels niet op aangegeven tijdstip bezorgd kunnen worden. Waarom niet per mail of telefonisch laten af weten dat er vertraging is opgelopen. En niet wachten tot klant gaat bellen of het goed gaat met zijn bestelling.

Juiste afmetingen cabin, super leuke kleur en voldoende vakjes!!

Travelbags fijne website, duidelijk, goed filteren. Ik zocht cabine-afmeting 40*30*20 en vond die bij travelbags. De tas draagt lekker op de rug. Heeft voldoende extra vakjes en a.d. buitenkant een vak. Erg leuke kleur (sage forest)! Verder vond ik de levering extreem snel: avond besteld en volgende middag kon ik ophalen bij een pakketpunt/winkel.
Geweldige koffers, we hebben de grote maat nu de kleinere versie ivm de KLM koffermaat eisen. Moest anders €185,- per koffer extra betalen, dan zijn nieuwe koffers goedkoper. De koffers zijn echt geweldig je merkt niet dat er 23kg in de koffer en 10kg erbovenop is. Koffers rollen heel soepel, zonder moeite over verschillende grondoppervlakte/bestrating. Raad het iedereen aan om het zelf te ervaren, de verzending was erg snel 24u en zorgvuldig ingepakt.

Super licht leeggewicht

Ik heb deze koffer uitgekozen vanwege het zeer lichte gewicht van de koffer. Toch is de koffer ruim genoeg en geschikt om meer dan twee weken mee te kunnen reizen als je hem slim inpakt. Ik heb de koffer nog niet gebruikt, maar hoop jarenlang plezier ervan te hebben.

goede rugzak met veel opberg vakjes.

Er waren nog weinig die deze rugzak hadden. Dus besteld in de loop van de dag en de volgende dag werd het al bezorgd . Ziet er uit zoals op de site. Als deze ook net zo lang mee gaat als de vorige (30 jaar, dagelijks gebruikt).

Handige website en snelle service

Blij met de website met handige filteropties en vergelijkmogelijkheid om precies te vinden wat je zoekt in een koffer. En een snelle service! De volgende dag mijn koffer in huis.
Snelle levering, netjes verpakt. Voor het retourneren moest ik even uitzoeken hoe dit moest. Kost je wel verzendkosten. Via whatsapp kreeg ik goede hulp. Helaas zocht ik toch net wat anders dannik had besteld…
Super geholpen door travelbags, na bestellen kwam ik er achter dat het huisnummer niet klopte. Telefonisch contact gehad en nummer is aangepast. Veder werd de koffer snel geleverd
Heel tevreden en blij met mijn nieuwe koffer: snel geleverd en de kwaliteit ziet er goed uit. Het duurt nog even voordat ik mijn koffer kan uitproberen. Mijn vorige koffer kwam ook van Travelbags, deze is 8 vliegreizen meegegaan. Ik hoop dat ik van mijn nieuwe koffer minstens net zo veel plezier zal hebben.
Snelle levering volgens de informatie vooraf. Minpuntje was wel de open doos, waarschijnlijk tijdens transport gebeurd. Inhoud was gelukkkig desondanks onbeschadigd gebleven.
Ik heb een Osprey Pack Pocket Zippered black gekocht. Ik ben er heel blij mee; goede kwaliteit: mooi en stevig! Kan je jouw tefoon in doen. En een haakje en 2 klittebandjes aan de achterkant zodat je het aan iets vastmaakt! 5/5 Sterren!

Een rugzak voor m'n werk

Een rugzak besteld voor m'n werk, erg mooi maar kleiner dan verwacht. Retour gemeld zonder problemen of gedoe. Gelijk een nieuwe besteld en ook die was razendsnel binnen. Deze is wel naar volle tevredenheid, en ook m'n geld voor de andere rugzak gelijk netjes terug gestort gekregen. Goeie service, en een hele fijne stevige rugzak