Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.848 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.468 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de kwaliteit en functionaliteit van de producten, het soepele retour- en terugbetalingsproces, het brede en gevarieerde assortiment, de scherpe prijzen en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website. Deze positieve punten dragen sterk bij aan de algemene klanttevredenheid. Er zijn echter ook aandachtspunten: zo worden er geregeld vertragingen of problemen met de bezorgdienst (vooral DHL) genoemd, zijn er enkele klachten over de bereikbaarheid of afhandeling door de klantenservice, worden af en toe kleine gebreken aan producten of afwijkingen van de verwachting genoemd en zijn er enkele suggesties voor verbetering van de website.

Reviews voor travelbags.nl

Snelle en correcte levering
BS
Brigitte S.
Mooie tas, leuke prijs
mooi product
Bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Wel jammer, dat de informatie over het formaat niet overeenkomt met wat er op de website staat. Dat vind ik slecht en teleurstellend. Zeker, omdat het om handbagage gaat...
Antwoord van Travelbags.nl
Beste A. van Steensel, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je bestelling tijdig is geleverd. Vervelend dat je niet tevreden bent over de maatvoering van de tas. De maatvoering die bij de tas op de website staat vermeld is de maatvoering die wij door krijgen van de leverancier. Indien het idee hebt dat deze niet correct is dan mag de daarvoor een bericht sturen naar klantenservice@travelbags.nl Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Travelbags
Kapotte tas gekregen verdrietig kindje. En wat zeggen ze stuur maar retour en bestel maar een nieuwe
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Ysa, Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie. Dat is natuurlijk heel teleurstellend, zeker als het om een kind gaat. Dit is de snelste manier om een nieuwe, intacte tas te krijgen, door de kapotte tas te retourneren en direct een nieuwe bestelling te plaatsen. Op die manier hoef je niet te wachten tot de retourzending verwerkt is. Dit is doen we om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Je kan de tas gratis retourneren. Zodra je retour is verwerkt betalen we het aankoopbedrag terug. Mocht je nog vragen hebben dan mag je een bericht sturen naar klantenservice@travelbags.nl Met vriendelijke groet, Travelbags
prima
OT