Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

4.880 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden116.419 reviews in totaal

Travelbags.nl- Logo - Reviews

Travelbags.nl

De reviews voor Travelbags.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het grote en diverse assortiment, en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website met handige filters. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en correct worden afgehandeld. De kwaliteit van de tassen, koffers en accessoires wordt doorgaans als stevig en duurzaam omschreven. Retouren verlopen meestal soepel en snel met snelle terugbetaling. Daarnaast worden de scherpe prijzen, aanbiedingen en acties gewaardeerd, evenals de nette en zorgvuldige verpakking. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden problemen met bezorgdiensten zoals DHL. Er zijn klachten over extra kosten of communicatie bij retourzendingen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, wat tot beschadigingen kan leiden. Het grote aanbod maakt het voor sommige klanten lastig om een keuze te maken.

Reviews voor travelbags.nl

RT
Rob T.
Ruime keuze en snelle levering
Mooie aanbiedingen en snelle verzending. Ik zal altijd eerst hier kijken als ik een tas moet hebben.
Duidelijke website en prima afhandeling.

Liegen over levertijden

Men zegt dat ze de volgende dag zullen leveren maar uiteindelijk 6 dagen later… ik had travelbags gekozen omdat ze beloofden snel te leveren, ik moest mijn valies 2 dagen na bestellen gebruiken, ik vertrok namelijk op vakantie en had spoedig een valies nodig. Echter is de valies pas 6 dagen later geleverd toen ik al weg was. Vertrouw travelbags niet!!
Antwoord van Travelbags.nl
Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is geleverd en daardoor niet mee kon op vakantie. Dat begrijpen we heel goed. Juist omdat je voor ons hebt gekozen vanwege de snelle levering, is dit extra teleurstellend. Onze oprechte excuses daarvoor. Wij dragen bestellingen over aan de vervoerder voor de bezorging. In uitzonderlijke gevallen kunnen er door onvoorziene omstandigheden daar ook vertragingen ontstaan. Helaas is dit in jouw geval gebeurd, waardoor de levering langer heeft geduurd dan beloofd. Dat had niet mogen gebeuren en we begrijpen je frustratie volledig. We nemen deze ervaring serieus en gebruiken je feedback om onze service en communicatie verder te blijven verbeteren. vriendelijke groet Travelbags
Antwoord van Travelbags.nl
Beste Marit, Bedankt voor je review. Vervelend om te zien dat je niet geheel tevreden bent. Indien er vragen of problemen zijn dan horen we dat graag. Stuur gerust een e-mail naar klantenservice@travelbags.nl We helpen je dan graag om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Travelbags
Goede Tavelbags alhoewel prijzig
Snel en betrouwbaar.