auping.com/nl

6.497 reviews in totaal   2.031 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het winkelpersoneel. Het uitgebreide en eerlijke advies wordt zeer gewaardeerd, en men voelt zich goed begeleid bij het maken van een keuze. De kwaliteit van de matrassen, bedden en het beddengoed wordt als uitstekend ervaren, vaak met enthousiaste reacties over het slaapcomfort. Ook de service rondom aankoop, levering, montage en klachtenafhandeling wordt overwegend positief beoordeeld. Daarnaast worden de snelheid en stiptheid van de levering vaak genoemd als pluspunt, en vinden veel klanten de prijs het waard voor de geboden kwaliteit. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met de nazorg na aankoop, vooral bij klachten of retouren, waarbij communicatie of opvolging soms te wensen overlaat. Daarnaast melden sommige klanten vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Ook wordt de prijs regelmatig als hoog ervaren, en missen sommigen extra's of korting bij grotere aankopen.

Reviewsauping.com/nl

Ik ben erg goed geholpen bij de Auping Store in Duiven. Vriendelijk, professioneel en coulant. Ik had namelijk een matras gekocht maar wilde na enkele maanden upgraden naar een boxspring. Er werd daarbij erg fijn rekening gehouden met mijn belangen. Het nieuwe bed is geleverd en slaapt heerlijk.

Goede uitleg en vriendelijk

, Jeroen , legde alles heel goed uit, opmeten, proef liggen , de verschillen uitleggen wat we mooi vonden en ook de kleuren combinaties samen stellen wat een mogelijkheden kregen we zo zodat t nog lastiger kiezen werd haha , gekozen voor een gewaagde kleur
Snel geleverd, volgende dag in huis. Kwaliteit van de splittoppermolton is TOP, qua materiaal en maat, zeer royale maatvoering. Met een bed van 2.20 mtr lengte is dat geen vanzelfsprekendheid. Zó vaak een miskoop gehad.
Wij zijn heel netjes en top geholpen. Wij zijn meerdere keren terug geweest om nog eens te gaan liggen vanwege de klachten die wij hebben. Dit op aanraden van de verkoopster Marion in Apeldoorn. Dank je wel voor het advies.

Erg tevreden met ons nieuwe bed

Eind 2025 ons nieuwe bed besteld, nadat we goed en geduldig zijn geholpen bij Auping Ekkersrijt. Dat laatste was vooral erg prettig dat er geluisterd wordt en geen agressieve verkoop plaatsvindt. We hebben onze lichamen laten meten voor het perfecte matras. We hebben het bed nu een paar weken en zijn zeer tevreden. Het is mooi en het slaapt heerlijk!
Prettig en vakkundig geholpen. Niet opdringend en advies om nog eens terug te komen om de matrassen nog eens te proberen. Hierna tot aankoop overgegaan was ook nodig onze oude aupingmatrassen zijn 20 jaar oud. Over een paar weken de nieuwe matrassen we wachten in spanning af.

Kan niet wachten.

We zijn heel warm ontangen, en goed geholpen. We hebben een mooi bed uitgekozen, en zijn op heel andere matrassen uit gekomen dan verwacht. Nu nog wachten tot ons nieuw bed geleverd wordt, ik kan al haast niet wachten!
We zijn begin december langs gekomen voor slaapklachten. Nadat de auping medewerker het hoofdkantoor had gebeld begrepen we dat er geen garantie meer was omdat de matrassen inmiddels buiten de garantie periode vielen. Dus met onwetendheid nieuwe matrassen gekocht die wij afgelopen maandag hebben ontvangen. Wat blijkt, volgens de stickers onder op de oude matrassen staat Duidelijk beschreven 2-2-2021. Begin Dec 2025 is dus binnen de 5 jaar garantie. De nieuwe matrassen zijn niet vergelijkbaar met de oude matrassen en vanmiddag einde dag komt de auping collega met het openbaar om te kijken wat er aan de hand is. Over de garantie van de oude matrassen is geen duidelijkheid.

Antwoord van auping.com/nl

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de garantieperiode en dat de nieuwe matrassen niet aan uw verwachtingen voldoen. Dat is uiteraard niet de ervaring die u mag verwachten. Goed dat er inmiddels een afspraak is gemaakt om de situatie ter plaatse te beoordelen. We gaan ervan uit dat er tijdens dit bezoek duidelijkheid komt over de garantie en samen naar een passende oplossing wordt gekeken. Met vriendelijke groet, Team Auping

Klant is koning

Na een vriendelijke ontvangst hebben we voldoende uitleg gehad over de verschillende bodems en matrassen. Er is een offerte gemaakt, maar geheel vrijblijvend. Dit alles in een ontspannen sfeer zonder druk om iets te moeten kopen
De snelheid van de levering beviel goed. Helaas moet het product omgeruild worden voor een lager kussen. Blijkbaar is het een jaar later nogal wat steviger dan hetzelfde model kussen wat ik vorig jaar in een winkel heb gekocht. Nu - twee weken na bestellen - kan ik het product niet ruilen maar moet ik een nieuwe bestellen en de oude retouren. Nu is het product niet meer met korting en moet ik de volledige prijs betalen.

Zeer tevreden

In de winkel (nijmegen) goed geholpen en allerlei opties bekeken. Goed meedenken. De levering / montage ging er goed en soepel. Duidelijke communicatie m.b.t. levertijd, plaatsing van het bed e.d. Zeer tevreden!

weer lekker geslapen

Bestelling van matrassen via de site is heel gemakkelijk. Aflevering door twee aardige jongens en heel snel klaar. Oude matrassen mee terug gegeven en de nieuwe direct opgemaakt. Net als op de oude Auping matrassen weer lekker geslapen.
We werden zeer vriendelijk geholpen. Het personeel was heel goed in het uitleggen van de diverse matrassen en konden we daardoor de goede beslissing nemen. Wat ook wel bleek toen we de matrassen hadden gekregen. Ze liggen perfect en hopen er net zo lang mee te doen als onze oude Auping matrassen. Een aanrader als je nieuwe matrassen nodig hebt.
Wat ons bijzonder beviel, is dat in onze Auping Auronde uit 1986, de nieuwe spiraalbodems, matrassen en middensteun uit 2026 gewoon passen! We waren aangenaam verrast, met grote dank aan mevr. Veneberg die dit alles voor ons heeft uitgezocht. Grote klasse!
De tijd die de adviseur voor ons nam Het goede advies, ze luisterde echt naar onze wensen, vragen en 'eisen' Daardoor konden we de juiste afwegingen maken en uiteindelijk de juiste keuze!
vriendelijke en kundige adviseur. Nam de tijd, mede doordat er een tijdslot was gereserveerd. Gaf goede uitleg over de verschillende typen matrassen en kussens. Tevreden met service en met het nieuwe matras!
We zijn vriendelijk geadviseerd. In alle rust onze keuze kunnen bepalen. Thuis nog eens af kunnen wegen en tot de juiste configuratie kunnen komen. Daarna met de nieuwste snufjes aan de juiste matras en kussen gekomen. Daarbij nog het mooiste bedlinnen uitgezocht, zodat het een mooi geheel wordt.

Tijd voor oriëntatie

Wat ons goed beviel is de tijd die we kregen om ons goed te oriënteren op de verschillende matrassen. Er werd ons niets opgedrongen en we hebben verschillende afspraken gemaakt voordat we tot de koop overgingen. we werden tot niets verplicht.
Heerlijk hoeslaken en fantastische service van Auping. Het eerste hoeslaken paste niet goed, maar ik heb het geld terug ontvangen een nieuwe mogen bestellen. Top kwaliteit en lekker soepel.
Hierbij wil ik graag mijn waardering uit spreken over Auping Den Bosch. In het bijzonder voor de klant vriendelijkheid, hartelijkheid en goede voorlichting. Alles is tot in de puntjes verzorgd. En de matrassen en hoofd kussens zijn van super kwaliteit. En een dikke knuffel voor Angelique voor de goede zorgen. Hans en Edmay Heesakkers