auping.com/nl

6.847 reviews in totaal   2.377 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.377 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2019

auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over het deskundige, persoonlijke en op maat gemaakte advies van de medewerkers, waarbij veel tijd en aandacht wordt besteed aan hun wensen. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam, professioneel en niet-opdringerig ervaren. De service in de winkels en bij levering wordt over het algemeen als uitstekend beoordeeld. De levering verloopt meestal snel, duidelijk gecommuniceerd en zorgvuldig. Ook wordt de kwaliteit van de producten veelal als hoog en duurzaam ervaren. Klanten waarderen de ruime mogelijkheid tot proefliggen, het afstemmen op persoonlijke wensen en het brede aanbod aan verschillende opties. Enkele klanten merken op dat de nazorg, zoals bij omruilingen, garantieafhandelingen of communicatie na de aankoop, voor verbetering vatbaar is. Af en toe zijn er klachten over levertijden of niet nagekomen bezorgafspraken. Daarnaast zijn er opmerkingen over kreuken of kleurafwijkingen bij beddengoed, en ervaren sommige klanten het assortiment als beperkt.

Reviewsauping.com/nl

Prettige verkoper. Alleen was hij niet op de hoogte van het recyclingbeleid van mijn gemeente Amersfoort. Hij vertelde dat oude matrassen zouden worden verbrand, terwijl Amersfoort, net als Auping oude matrassen laat recyclen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Bij Auping zou ik voor 2 matrassen 30 euro moeten betalen, dus ik heb voor de gemeente gekozen. Die komt ze gratis afhalen. Ik heb dit achteraf nog wel met de verkoper besproken. Hij moet de klanten juist voorlichten zodat ze een afgewogen keuze kunnen maken.
We werden vriendelijk ontvangen in de winkel en daarna vakkundig en zeer prettig door Roelant begeleid naar een voor ieder van ons geschikt Auping matras met bijpassend hoofdkussen. Komende dinsdag worden ze gebracht dus die nacht verwachten we te slapen als een 🌹je. Vriendelijke groeten, Liedwien en Mick van Vliet

Top ervaring en zeer deskundig advies.

We werden bijzonder hartelijk ontvangen. De verkoopadviezeuze was zeer deskundig en ervaren. Zij wees ons zeer vriendelijk op de voor- én nadelen van de verschillende bedden en matrassen. Ook konden we op alle matrassen liggen. Wij raden iedereen aan om naar Nachtrust in Nijmegen te gaan.

Paar keer wat besteld. Hele goed kwaliteit.

Paar keer wat besteld, consistent de volgende werkdag verstuurd, een dag later in huis. Meerder onderlakens besteld. Geweldige kwaliteit. De natuurlatex kussens moet je samen met het matras kopen en op elkaar afstemmen. Wij dachten door op ongeveer hetzelfde matras hardheid te liggen dat we wisten welke hoogte hoofdkussen we nodig hadden, niet dus. Dan ligt zo’n kussen echt verkeerd. We hebben nu een hoofdkussen waar je uit kan halen en bijvullen. Dat werkt bij ons wel goed.

Auping Store. Den Haag Prima zaak om bed te kopen

In maand dec heb ik een afspraak gemaakt bij Auping Store Den Haag. Van te voren heb ik goed gekeken , wat voor twee persoons bed ,ik wil gaan bestellen. Via de website Maat kleuren soort matras enz. Ben ik naar de winkel gegaan kreeg goed advies . Paar matras uit geprobeerd. En wis wat ik wilde. Heb daar bij bed gekocht. Een goede zaak klant vriendelijkheid . Materiaal werd netjes thuis afgeleverd volgens afspraak. Vriendelijke monteurs hebben twee persoons bed in elkaar gezet. Top zaak om je bedden te kopen dankjewel groet Ferd Hamer

Auping Leiderdorp compleet assortiment

Doordat ik al veel op de website had bekeken en afgewogen was het makkelijk wat ik wilde aankopen, Gebruik gemaakt van de winter sale aanbieding en dat scheelde 20% op de aankoop. De prijzen zijn altijd duurder dan de matrassen die je alle kanten kan omdraaien, maar ik vind veel fijner als het matras optimaal in 1 lig mogelijkheid Top is gemaakt, geen gedoe en met de auping verstelbare bodem een top product.

de droom die ik had is er nog steeds niet.

Ik had een topper retour en een topper werd geleverd. Daar was mailcontact over met een medewerker maar na 2 mailtjes werd er niet meer op mijn berichten gereageerd. De vraag is altijd hoe was je online aankoopervaring maar tevredenheid zit hem niet daarin en al helemaal niet in de snelheid van het ontvangen van de mail met de vraag wat ik ervan vond. Ik vond er niets van. Ik had graag mijn topper willen ruilen ipv 1 retour en 1 opnieuw bestellen. Had me 300 euro gescheeld. Ik lig nu in een bed van 12.000 euro maar de droom die ik had is er nog steeds niet. Jammer en zonde van mijn geld.

Antwoord van auping.com/nl

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat onze service niet aan je verwachtingen voldoet. Zou je contact met ons willen opnemen via via klantenservice@auping.nl? We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
In het begin van de verkoop was het wat chaotisch. Ik ben chronisch ziek en heb veel pijn vanuit mijn rug, dus ik wilde goed geholpen worden. Ik merkte aan de verkoopster dat ze onrustig was en steeds de bedrijfsleider in de gaten hield. Ze leek wat bang te zijn. Ondanks alles ben ik bijna € 4.000 kwijt, dus ik hoop dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik heb het bed gekocht voor pijnverlichting, ook al helpt het maar een beetje.

Antwoord van auping.com/nl

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@auping.nl? We kijken graag met je mee zodat we de feedback door kunnen zetten. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice

Antwoord van auping.com/nl

Wij hebben een nieuwe Auping matras bij Aupingstore Heerhugowaard gekocht wij zijn daar geweldig goed en deskundig geholpen ook is er alle tijd genomen om de juiste matras keuze te bepalen , als wij weer een nieuw matras of boxspring zouden moeten is er maar één adres en dat is Aupingstore Heerhugowaard !!!

Echte kwaliteitslakens.

Ik heb afgelopen tijd meerdere lakens besteld. Het begon er met een, daarna nog een, daarna 2 voor mijn dochtertje. Hele mooie kwaliteit lakens. Erg rekbaar, zit mooi om het matras, rult niet en met 60 graden wassen nog steeds mooi. Bij een nieuwe laken op het bed gedaan te hebben was een wond open gegaan. Bloed op het nieuwe laken. Er goed af gekregen met 60 graden. Heel blij mee.
Ik ben erg goed geholpen bij de Auping Store in Duiven. Vriendelijk, professioneel en coulant. Ik had namelijk een matras gekocht maar wilde na enkele maanden upgraden naar een boxspring. Er werd daarbij erg fijn rekening gehouden met mijn belangen. Het nieuwe bed is geleverd en slaapt heerlijk.

Zeer goede service.

De service, uitleg producten , demonstratie etc waren van zeer goede en hoge kwaliteit. De winkelmedewerker beschikte over zeer grote kennis en vermogen die kennis op heldere wijze over te brengen.

Zeer goed geholpen door Jan Haag

We zijn bij het binnenkomen van de winkel tot dat we de winkel uitgingen zeer goed geholpen door Jan Haag hij gaf zeer goed advies en zo zijn we bij de juiste bedden uitgekomen
We zijn heel prettig geholpen. Aangename sfeer en goede service. Duidelijke antwoorden op vragen. En ze hebben echt de tijd voor ons genomen zodat we matrassen en bedden konden vinden die bij ons persoonlijk passen.

Goede uitleg en vriendelijk

, Jeroen , legde alles heel goed uit, opmeten, proef liggen , de verschillen uitleggen wat we mooi vonden en ook de kleuren combinaties samen stellen wat een mogelijkheden kregen we zo zodat t nog lastiger kiezen werd haha , gekozen voor een gewaagde kleur

Klant is koning

Na een vriendelijke ontvangst hebben we voldoende uitleg gehad over de verschillende bodems en matrassen. Er is een offerte gemaakt, maar geheel vrijblijvend. Dit alles in een ontspannen sfeer zonder druk om iets te moeten kopen
We zijn begin december langs gekomen voor slaapklachten. Nadat de auping medewerker het hoofdkantoor had gebeld begrepen we dat er geen garantie meer was omdat de matrassen inmiddels buiten de garantie periode vielen. Dus met onwetendheid nieuwe matrassen gekocht die wij afgelopen maandag hebben ontvangen. Wat blijkt, volgens de stickers onder op de oude matrassen staat Duidelijk beschreven 2-2-2021. Begin Dec 2025 is dus binnen de 5 jaar garantie. De nieuwe matrassen zijn niet vergelijkbaar met de oude matrassen en vanmiddag einde dag komt de auping collega met het openbaar om te kijken wat er aan de hand is. Over de garantie van de oude matrassen is geen duidelijkheid.

Antwoord van auping.com/nl

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de garantieperiode en dat de nieuwe matrassen niet aan uw verwachtingen voldoen. Dat is uiteraard niet de ervaring die u mag verwachten. Goed dat er inmiddels een afspraak is gemaakt om de situatie ter plaatse te beoordelen. We gaan ervan uit dat er tijdens dit bezoek duidelijkheid komt over de garantie en samen naar een passende oplossing wordt gekeken. Met vriendelijke groet, Team Auping
Snel geleverd, volgende dag in huis. Kwaliteit van de splittoppermolton is TOP, qua materiaal en maat, zeer royale maatvoering. Met een bed van 2.20 mtr lengte is dat geen vanzelfsprekendheid. Zó vaak een miskoop gehad.
Wij zijn heel netjes en top geholpen. Wij zijn meerdere keren terug geweest om nog eens te gaan liggen vanwege de klachten die wij hebben. Dit op aanraden van de verkoopster Marion in Apeldoorn. Dank je wel voor het advies.

auping.com/nl

Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een...