auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl

1.460 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.968 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Wij slapen een leven lang op Auping. Het eerste matras stamde uit Alkmaar in 1975, in de jaren 80 een nieuw matras, zo hebben wij elke 10 jaar een nieuw matras gekocht. De laatste is het afgelopen jaar geweest. Als iets goed is en bevalt waarom zou je dan tijd besteden die ook anders besteed kan worden.

5 mei 2024
Site werkte voor mij niet intuïtief om beschikbare losse slopen horende bij beschikbare dekbedovertrekken te vinden zonder tig keer heen en weer te gaan. Ik vond de bevestigingsmail verwarrend omdat werd gesuggereerd dat niet alles wat ik had besteld geleverd zou worden maar later omdat het niet beschikbaar was. Terwijl bij de bestelling werd aangegeven dat het voorradig was.

Beoordelingen voor auping.com/nl

Goede uitleg van de mogelijkheden . Visuele ondersteuning op het grote screen dat gaf mij een beter idee hoe het bed eruit ging zien,.
Antwoord van auping.com/nl
edankt voor je beoordeling. We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring in onze winkel hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
26 sep 2024

Eerlijk en deskundig

Eerlijke uitleg over de verschillende mogelijkheden waardoor we uiteindelijk een andere keuze hebben gemaakt dan vantevoren gedacht.
27 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in de Auping-winkel. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
30 sep 2024

Top!

We werden uitgebreid geholpen en geadviseerd. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk zeer blij met ons nieuwe bed!
1 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
Deskundig personeel Prima voorgelicht en proefliggen is voordeel . Correcte afhandeling en precies volgens afspraak geleverd
24 sep 2024

Voldoende tijd en aandacht voor het maken van mijn keuze.

De tijd die werd genomen om mij uitvoerig te informeren en adviseren over de mogelijkheden die aansloten op mijn wensen.
26 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je voldoende tijd en aandacht hebt ervaren bij het maken van je keuze. We vinden het belangrijk dat onze klanten de ruimte krijgen om een weloverwogen beslissing te nemen. Als we je in de toekomst weer ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
Goed advies in de winkel. In zijn geheel een goede ervaring geweest. Het geleverde product bevalt ook direct goed.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies in de winkel en het product. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
18 sep 2024
Vanwege verjaardag dubbel geleverd één retour gezonden waarna gekrediteerd. Zeer vlotte en correcte afwikkeling.
28 sep 2024
Kundige adviseur en deze nam de tijd voor ons. We zijn heel tevreden over de aankoop en slapen heeeeerlijk
30 sep 2024
Duidelijke informatie over de type matrassen, zodat ik tot aankoop van een nieuwe matras kon overgaan.
18 sep 2024
In de winkel goed geholpen en ze hebben zich aan de levertijd gehouden en de monteurs waren ook goed
20 sep 2024
We zijn zeer vriendelijk gelopen in de winkel en goed ingelicht onze ervaring is erg positief
Antwoord van auping.com/nl
Goed advies qua hardheid matrassen en een fijne levering door een zeer vriendelijke meneer.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
goede voorlichting en begeleiding bij vertrek tot aan de auto wegens beperkte mobiliteit
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel en wensen je veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
Prima bezorgd en goede kwaliteit overtrekken! Had ook niet anders verwacht van Auping!
16 sep 2024
Goed geholpen in de winkel en goed op de hoogte gehouden wanneer het matras binnenkomt
20 sep 2024
Prima service, snel en duidelijk antwoord via e-mail. Aflevering verliep ook perfect.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice.
19 sep 2024
Erg goed geholpen. Ook na schade tijdens levering. Wordt allemaal hersteld. Super!
17 sep 2024
Fijne stof van goede kwaliteit. Past perfect en zit goed om de 90-en 100cm matras
20 sep 2024
Goed advies, ruim de tijd voor ons genomen en goede begeleiding tijdens aankoop.
Antwoord van auping.com/nl
Ik ben blij met het mooie dekbedovertrek, een feestje voor mijn slaapkamer:):)