auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl
Beoordelingen:

905 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.941 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jan. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond de levertijd aan de lange kant (maar daar zullen vast goede redenen voor zijn). Het berichtje over de komst van de monteur was een beetje onduidelijk. Verder alles top geregeld en we zijn superblij met het geweldige bed!

de meest kritische beoordeling

2 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen problemen bij product en levering. Prima. Maar wel jammer dat ik enkele weken later een korting van 20 % mis ben gelopen. Een advies om even te wachten met bestellen was wel zo klantvriendelijk geweest.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor auping.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vanaf bestelling via website is alle perfect verlopen tot en met aflevering.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding, zelfde matrassen waar we eerder jaren op hebben geslapen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
6 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Erg behulpzaam bij verkeerd geplaatste bestelling, zeer klantvriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

We hebben al zo lang auping matrassen. Altijd naar tevredenheid. Maar de nieuwe inizio matrassen zijn anders. Ons inziens beter. Zullen misschien wat duurder zijn.Maar zeker heel tevreden

We hebben al zo lang auping matrassen. Altijd heel goed. Maar de nieuwe
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
6 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kussens gekocht en nog nooit zulke fijne kussens gehad. Echt geweldig.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk bed, goede service, vriendelijk, bij vragen goed beschikbaar
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
31 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling nooit ontvangen wel betaald, het geld is teruggestort
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 dagen geleden
Onze excuses dat u de bestelling niet heeft ontvangen! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvngen kunt u deze opnieuw via de website bestellen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service. Ontzettend mooi bed. Uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
kan geen negatief oordeel vellen matras is top en bed idem
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop, gebruikersvriendelijk en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Auping heeft uitstekende producten en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant.

Gemakkelijk bestellen. Uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooie en gemakkelijke website

mooie website met gemakkelijke zoekstructuur.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
9 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website , klantvriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heldere info over product en retourinfo
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering en kwaliteit volgens afspraak.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 feb. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supergoede product- en bezorg-service!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
31 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van luxe materialen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
11 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De hele bestelprocedure ging soepel.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Initiatief tot overleg. Ga zo door.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice