22 mrt. 2023
Ik vond de levertijd aan de lange kant (maar daar zullen vast goede redenen voor zijn).
Het berichtje over de komst van de monteur was een beetje onduidelijk.
Verder alles top geregeld en we zijn superblij met het geweldige bed!
geen problemen bij product en levering. Prima. Maar wel jammer dat ik enkele weken later een korting van 20 % mis ben gelopen. Een advies om even te wachten met bestellen was wel zo klantvriendelijk geweest.
De producten zijn erg mooi en duurzaam. Helaas was bij een kussensloop meteen de naad opengegaan.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat het naar wens is. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
2 sep. 2023
Makkelijk bestellen
De bestelling verliep eenvoudig en binnen de aangegeven productietijd werd het bed afgeleverd.
8 sep. 2023
4 sep. 2023
Goede service, snel geleverd. Prijs/kwaliteit kan beter. Stof van dekbedovertrek kreukt erg.
Antwoord van auping.com/nl
Goede ter zake doende adviezen in de chat, veel info (en inspraak!) bij de aflevering.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat alles in het bestel en leveringsproces fijn is verlopen. We wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
Goede informatie. Zorgvuldige aflevering en vriendelijke en efficiente omruilservice.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
Het ging prima om het bed te bestellen
Het bed is vandaag bezorgd, helemaal top!
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Het is fijn om te vernemen dat de levering van je bed goed is verlopen. We wensen je veel plezier toe van je nieuwe bed. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
Matrassen online besteld. Levering op aangegeven tijd.
Oude matrassen meegenomen.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe van je nieuwe matrassen. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
9 sep. 2023
Verkoopster was 👍
afwachten hoe de matras is
Lange levertijd is minder prettig
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor de lange levertijd door het succes van de aktie duurt de aflevering helaas langer als we willen. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling zodra deze geleverd is. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
Snelle service
Op de site stond levertijd 2 tot 4 dagen maar de volgende dag was het er al.
Antwoord van auping.com/nl
Erg tevreden met het dekbedovertrek, goede kwaliteit en snel geleverd !!!
8 sep. 2023
Fijne webshop
Mooi Assortiment, met gemak bestellen, vlotte en betrouwbare levering
Antwoord van auping.com/nl
Perfect bed voor mij, gemonteerd door Auping in mijn slaapkamer.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Het bed staat zo te zien prachtig in je slaapkamer. We wensen je dan ook nog veel plezier toe van je nieuwe bed. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
9 sep. 2023
Verkoopster zeer behulpzaam. Snel en duidelijk.Goede service!
Antwoord van auping.com/nl
Het duurde meer dan een week voordat ik het geld retour had
31 aug. 2023
Prima service! Erg tevreden hoe problemen worden opgelost.
1 sep. 2023
31 aug. 2023
Snelle en correcte levering. Matras is aan de zachte kant.
1 sep. 2023
Goede foto’s en duidelijke omschrijving van de producten
Makkelijke website,bezorging duurde langer dan aangeven
6 sep. 2023
Snelle levering en het voldeed aan onze verwachtingen.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat het naar wens is, het ziet er in ieder geval prachtig uit. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
Geïmporteerde beoordelingen