Princess Traveller

872 reviews in totaal   356 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De communicatie wordt als duidelijk, snel en behulpzaam ervaren. Ook wordt de service gewaardeerd vanwege vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid, zeker bij problemen of het leveren van onderdelen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en veel klanten vinden de koffers licht, praktisch en makkelijk te hanteren. Er zijn enkele kanttekeningen over de duurzaamheid en afwerking van de producten. Ook zijn er opmerkingen dat de kwaliteit vooral passend is voor de prijs of beter bij een korting. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over de afmetingen of indeling van de koffers.

ReviewsPrincess Traveller

Waar het werd geleverd was niet bepaald wat ik had doorgegeven . Maar ook beetje mijn fout. ben toch blij met mn valiesje Ann Lefever

Antwoord van Princess Traveller

Dankjewel voor je review! Jammer dat de levering niet helemaal op de juiste plek was, maar fijn dat je alsnog blij bent met je valiesje. Veel plezier ermee!
De koffer ziet er heel mooi uit .aan de voorkant zit een soort plastic strook die je er af moet trekken . Jammer genoeg gaat dat niet makkelijk en dat er stukjes tussen de rand blijven zitten en dat kan je zien de rand zit daar beetje omhoog

Antwoord van Princess Traveller

Dank je wel dat je dit deelt. Jammer om te horen dat het verwijderen van de beschermstrip niet goed ging, dat hoort natuurlijk niet. Wil je contact met ons opnemen via princesstraveller.com/contact/, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.
Verpakking ( karton )was niet volledig dicht, kleine krasjes op grote koffer, zat niet in oorspronkelijke plastic verpakking.

Antwoord van Princess Traveller

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de verpakking niet volledig dicht was en dat er lichte krasjes op de koffer zaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je hier nog last van hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via info@princesstraveller.com. We helpen je graag verder.
Snel, kwaliteitsvol en klantvriendelijk

Antwoord van Princess Traveller

Heel erg bedankt voor de mooie complimenten. Wij zijn erg blij te horen dat wij u naar alle tevredenheid hebben geholpen!
vlugge en correcte levering

Antwoord van Princess Traveller

Bedankt voor het doorgeven van uw positieve ervaring, wij zijn blij te horen dat alles goed is gegaan met de levering van uw bestelling!
Mooie valies en goede levering

Antwoord van Princess Traveller

Wat leuk dat u de valies mooi vindt en heel fijn dat de levering goed ging. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
zeer mooi afgewerkte reiskoffer. Heel praktische indeling

Antwoord van Princess Traveller

Goed om te horen dat de koffer goed bevalt en dat de indeling handig is. Bedankt voor het delen van uw review!
Ik heb gelukkig maar €30 betaald voor een koffertje van €90. Ik vind het niet meer waard dan €30.

Antwoord van Princess Traveller

Het spijt ons te horen dat de koffer niet voldoet aan uw verwachting. Graag willen wij u hiermee verder helpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via info@princesstraveller.com
Goede en nette service

Antwoord van Princess Traveller

Heel erg bedankt voor uw compliment en het doorgeven van uw review!
Mooi materiaal

Antwoord van Princess Traveller

Wat fijn om te horen dat u het mooi materiaal vindt. Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring!

Oude wielen van koffer gevonden via service

Ik had een oude koffer met 2 defecte wielen. In koffer stond geen code. Toch heb ik via serviceafdeling met behulp van foto's en maten de juiste wielen kunnen bestellen. Koffer dus weer klaar voor volgende reis.

Antwoord van Princess Traveller

Wat goed om te lezen dat onze serviceafdeling je zo fijn heeft kunnen helpen en dat je koffer weer helemaal klaar is voor gebruik. Veel plezier met je volgende trip en dank je wel dat je dit deelt!
top snelheid snel geleverd.

Antwoord van Princess Traveller

Goed om te horen dat de bestelling snel is binnengekomen. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!
Mooie valiezen, goed afgewerkt en goed verpakt toegekomen.

Antwoord van Princess Traveller

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent!