bushpappa.nl

1.216 reviews in totaal   276 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 19 nov 2021

bushpappa.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, die vaak sneller dan verwacht aankomen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht en snelle afhandeling van problemen. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten. Het deskundige en eerlijke advies, evenals persoonlijke aanbevelingen en begeleiding bij aankopen, worden gewaardeerd. Problemen worden doorgaans snel en correct opgelost. Daarnaast vinden klanten de prijzen eerlijk en concurrerend, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de milieubewuste verpakking wordt gewaardeerd. Er zijn enkele opmerkingen over defecten of teleurstellingen bij producten en incidenteel wordt vermeld dat de verpakking te groot is voor de inhoud.

Reviewsbushpappa.nl

Goede service

Snelle levering, één onderdeel verkeerd geleverd, maar snel en vakkundig opgelost
Super fijne producten echt top
Ik had een klacht en is direct correct behandeld
Snelle en persoonlijke levering. We zullen zeker meer gaan bestellen!

Goed advies en kwaliteit

Fijn contact voor persoonlijk advies en snelle levering van kwalitatief goede producten.
Artikel niet goed maar wel.keurig afgerond

Antwoord van bushpappa.nl

Hoi Adri, Ik snap jouw beoordeling niet. Ik zie niets van communicatie in het systeem staan en ik kan ook geen email terugvinden dat iets niet goed zou zijn. Je hebt op 5 augustus besteld en jouw bestelling is op 6 augustus geleverd. Toch geef je bij levering maar 3 sterren? Je hebt een top product besteld (grayl ultrapress) wat 1 van de beste in de range van waterfilters is en daar geef je een score van 1 ster? We hebben niet gemaild of gebeld en voor service geef je 4 van de 5 sterren? Is deze beoordeling voor mij, of heb je ergens anders iets besteld wat niet helemaal goed is gegaan en heb je de beoordeling daarmee verwisseld? Ik verneem het graag van je.
Ik vind het geweldig, dat jullie miljeu bewust zijn/ doen! doorvoeren in de verpakkingen.= GeeN. PLASTIC. Plus, bijna altijd, zuper snelle leveringen. .Heel fijn. 👍😁😘
Snelle verzending, goeie spullen en ook nog goed advies gekregen. Zelfs om iets niet te kopen!
Snelle verzending en duidelijke communicatie.
gewoon prima!

bushpappa.nl

De webshop voor Bushcrafters, door Bushcrafters! In deze webwinkel vind je de basis die je nodig hebt wanneer je op avontuur wilt gaan in de natuur. Daarnaast bieden wij cursussen aan en leren wij jou...