31 aug 2024
Bestellen en verzenden is zeer goed. Snel en makkelijk. Puntje van ‘kritiek’ is dat het pakket uit 2 verschillende dozen bestond en dat bij het bezorgcentrum van de bezorger het geheel in 2 verschillende bezorgmomenten (verschillende dagen) wordt behandeld. Oogt niet efficiënt en ook niet handig doordat je nu 2x thuis moet zijn (buren op vakantie).
Beoordelingen voor xaralyn.com
31 aug 2024
Prima met aandachtspuntje.
Beste,
Bedankt voor de leuke en positieve review.
Geniet van uw aankoop!
Team Xaralyn
26 nov 2023
Elektrische haard snel geleverd. Toen er daarna een tijdelijke aanbieding kwam en dezelfde haard tijdelijk goedkoper bleek te zijn, kreeg ik zonder problemen het verschil teruggestort op mijn rekening.
Super service!
29 feb 2024
Bedankt voor de leuke review! De haard staat er warm en gezellig bij.
Veel plezier met uw haard!
Laatste bestelling van 2 dozen bioethanol hadden blijkbaar een zware reis gehad.
Alle fleshalzen met dop ware ingedeukt.
Hierdoor is het moeilijk om de doppen verwijderd te krijgen.
29 feb 2024
Bedankt voor uw review! Hopelijk is alles goed gekomen!
10 nov 2023
Het gesprek met uw telefoniste en NIET GOED, GELD TERUG, heeft ons over de streep getrokken. We genieten elke dag van de sfeervolle uitstraling en de warmte die hij afgeeft.
29 feb 2024
Bedankt voor de leuke review!
De haard ziet er prachtig uit! Geniet ervan.
11 nov 2023
Zeer tevreden
Snelle levering. Hele fijne haard. Realistisch vlammenspel. Ruikt niet en geeft geen warmte af. Ideaal in een appartement met klimaatbeheersing. Brand 7 A 8 uur.
29 feb 2024
Bedankt voor de leuke review!
8 mrt 2024
Bio ethanol
Bestel hier al jaren bioethanol. Snelle levering. Ook fijn dat je meteen twee dozen tegelijk kan bestellen en ook de prijs is gunstig.
20 jun 2024
Beste,
Bedankt voor de leuke en positieve review.
Geniet van uw aankoop!
Team Xaralyn