internet-outdoorshop.com
Beoordelingen:

11 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden673 beoordelingen in totaal  

4,18
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd,heb alleen het idee dat het product wat ik ontvangen al eens is gebruikt door iemand en retour is gekomen en dat ik deze dus heb ontvangen, lijkt op een 2e handse product ,jammer aangezien ik er de nieuwprijs voor betaal
SH
Sandra H.
Amsterdam

Meest relevante negatieve beoordeling

24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten slecht verpakt, geen opvulling gebruikt en de flessen op de zijkant in de doos, die zijn gaan lekken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor internet-outdoorshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
OM
OM M.
Oosterwolde
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gedaan wat er beloofd is wat mag je meer verwachten.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en goede communicatie bij vragen.
Beoordeling melden
SH
Sandra H.
Amsterdam
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd,heb alleen het idee dat het product wat ik ontvangen al eens is gebruikt door iemand en retour is gekomen en dat ik deze dus heb ontvangen, lijkt op een 2e handse product ,jammer aangezien ik er de nieuwprijs voor betaal
Beoordeling melden
RO
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze afspreken
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten slecht verpakt, geen opvulling gebruikt en de flessen op de zijkant in de doos, die zijn gaan lekken.
Beoordeling melden
Antwoord van internet-outdoorshop.com
25 jan 2024
Hi Edwin, Bedankt voor jouw review. Vervelend dat er iets mis is gegaan. Excuses hiervoor. Ik heb je zojuist een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Foris
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed en is het niet goed? Makkelijk retourneren!!
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed gecommuniceerd en lage prijzen
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry maar heb het apparaat 48 uur aan de oplader gedaan,geen respons, dus wordt terug gestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van internet-outdoorshop.com
26 feb 2024
Hi Arnold, Bedankt voor je review. Wat jammer dat er problemen zijn met het artikel. Excuses voor het ongemak. Heb je het artikel al retour gestuurd? Wij kijken namelijk graag met je mee voor een oplossing. Je mag je vraag doorzetten naar: klantenservice@foris.nl. Hopelijk graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Foris