755 reviews in totaal   105 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

755 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 11 jul 2019

tegeloverzicht.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, stipte en correcte levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam, professioneel en goed bereikbaar ervaren. Het bestelproces verloopt voor veel klanten makkelijk, duidelijk en soepel. Ook de snelle, duidelijke en correcte communicatie tijdens het gehele proces wordt gewaardeerd. Daarnaast wordt de flexibiliteit en het meedenken met de klant, vooral bij wijzigingen, annuleringen of problemen, als positief ervaren. Klanten waarderen het ontvangen van meerdere samples bij hun bestelling. Ervaringen met het ontvangen van samples zijn echter gemengd: sommige klanten zijn teleurgesteld over de grootte en prijs van de monsters. Daarnaast wordt de prijs soms als aan de hoge kant ervaren, vooral bij extra bestellingen of samples. Heel af en toe zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice.

ReviewsTegelhuis Nederland

Tegels besteld in april voor 8 juni. Krijg ik op 9 juni een bericht dat ze woensdag de 10e geleverd worden. Word ik de 10e gebeld dat ze niet op voorraad zijn en dat ze niet geleverd kunnen worden. De badkamer was net eruit gehaald. Uiteindelijk nieuwe tegels uitgezocht adhv foto's. Kwamen we wat tekort aan het einde (eigen schuld) van de badkamer renovatie en had ik extra besteld word er 130 euro transport kosten in rekening gebracht. Gevraagd of ze snel kunnen leveren ivm het afwerken van de badkamer. Maandag besteld kreeg ik donderdag een bericht dat ik hem de week erop kan inplannen. Ik gebeld met de transporteur (extern) zij hebben hem dezelfde dag nog geleverd. Helaas had dit al direct geregeld kunnen worden als zij dit hadden gevraagd.
Snelle service en verzending. Tegels waren keurig onbeschadigd op pellet geleverd. En klantenservice is goed bereikbaar en flexibel.

Top!

Snel en voor goede prijs besteld. Zelf opgehaald bij magazijn waar wij vriendelijk en snel werden geholpen.

Deskundig, betrouwbaar en snel

Goede begeleiding in het hele proces. Van advies en samples van tegels tot afstemming datum en manier van bezorgen. Verschillende type tegels besteld voor de renovatie van onze twee badkamers, alles zonder problemen. Erg snel in reactie op vragen.
Altijd snelle levering

mixed feeling with sample process

I ordered a tile sample which unfortunately arrived just one day before their Black Friday sale ended, making it difficult to take advantage of the discount. The 20x20cm sample was too small to properly assess the color variation and pattern—in fact, the piece I received showed such a neutral, generic section that none of the distinctive pattern was visible at all. This made it nearly impossible to envision how the tile would actually look when installed. At half the price of a full 1m² tile, it felt like limited value for evaluation purposes. A suggestion for improvement: sending at least two sample pieces in the same package would allow customers to place them side by side, giving a much better sense of the pattern continuity and color variation across multiple tiles. This would significantly enhance the decision-making process without substantially increasing shipping costs. However, I must commend their customer service team for their professional and helpful response to my concerns. They clearly explained their sample logistics, provided additional resources including detailed product images online, and offered to arrange a showroom visit in Ede to view the full range. They also remained open to discussing competitive pricing options. While the sample itself didn’t meet my expectations, their willingness to find solutions and accommodate customer needs shows genuine commitment to service.

Commande carrelage en ligne

J'ai commandé en ligne une gamme de carrelage mais elle n'était plus en fabrication. Ils ont contacté l'usine mais plus de stock. Le service client m'a contacté directement. Service rapide. Personnel réactif et sympathique. Je n'ai pas eu de mauvaise surprise, j'ai été remboursée.
Niets. Het is duidelijk en makkelijk om te bestellen en het wordt snel geleverd door een aardige chauffeur,

Online besteld en de volgende dag opgehaald. Kleur komt overeen met afbeelding internet. Bestelling alleen niet goed doorgegeven aan depot. Kreeg toch de tegels mee.
Alles ging heel goed Bijzonder vriendelijke chauffeur
Mooi tegels 100x100 maat
bedankt heel fijne service
Goede service en vooral bereikbaar

Tegelhuis Nederland

Tegelhuis Nederland is dé winkel met het grootste assortiment voor uw vloer, terras, of badkamer. U vindt bij ons keramische tegels, natuursteen, sanitair, vloerverwarming en alle overige tegelbenodi...